tv izletmyioum bende...hep kapalı değil bazen açıkta oluyor...ama sürekli bakmasını istemyiorum...sürekliden kastım 1dk..:) dikkatini çekecek şeyler izlemedğim için bakmıyor...
doktorumuz tv izlemenin şuan da öğrendiklerini hafızaya geçirmesini geciktirir demişti...ayrıca tv nin yaydığı dalgalar mı ne zırvaysa çocuklar için tehllikeli...havale geçirme gibi...bunuda doktor demişti...ben biliyordum zaten..
herkese günaydın
nasılsınız annişler ...benim minikle dün gece biz buhalaşacaktık nerdeyse öyle sıcaktı ki cam açıktı puf bile tmedi yahuuu :44:
en sonunda kapıyı da açtım da öyle yattık .ceryan yapmasın diye dikkat ediyorum ama esmeyince de yatmıyo kuzu iki arada kaldım :44:
prop demek ki senin oğlan benim kızdan sadece 3 gün büyük
akrep burcu oluyo bunlar di mi :97:
benim sıpa bu aralar daha bir babasına düşkün..babam da babam allah allah gün boyu ben bakıyorum onu görünce ne yapacağını şaşırıyor bir telaş bir heyecan
bu sabah eşim uzanmıştı o da yamacında oturuyordu iki eliyle birden babaaaaa diyerek bi vurdu eşime çok güldük
şimdi kuzucuğum oyuncaklarıyla oynuyor bi yandan da caillou izliyor ablasıyla ...napayım seviyor bu filmi ben de engel olmuyorum izlesin yavrucak ...zaten öyle pürdikkkat izlemiyor arada bakıyor ....
melodi nerelerde görünmüyor hiç ..
bende hala kaynatıyorum. damacana suyu alıyoruz ama içime sinmiyor. büyük marketlerde özel bebek suyu varmış ama ben bulamadım.sizde suyunu kaynatıp mı veriyosunuz? ben temiz su kullanıyorum ama yinede kaynatıyorum.
ben önermiştim melodi :)))) ben bi ara bıraktım ama tekrar başladım ..ama gerçekten tok tutuyor ..4 saat falan idare ediyor benimkini :)))
bu arada benim sıpa şeftali hastası çok seviyor hatta dün ablasının önünden almak için çığlık attı ve iki elini sıktı sinirlendi ablasına ...çok feci durumlar bizde ..ablasının saçını eline geçirince bıakmıyor acıma da yok yoluyor yaaaa....sonra bir tantana bir curcuna arabuluculuk...sessiz sakin bebek dedik durduk ama bu ablayı bastıracak çok fena hareketler yapıyor bu sıpa
ben de televizyon seyrettirmiyorum ama,
kendim de seyretmiyorum,
bilgisayarı da evdeyken sadece o uyurken kullanıyorum,
benim kız kardeşim özel eğitim ve rehabilitasyon öğretmeni, yani bi anlamda bu işlerin uzmanı..televizyon ve bilgisayar karşısında vakit geçirmek çocukta dikkat dağınıklığı ve öğrenme güçlüğü gelişmesine sebep oluyor,
bu nedenle oğlumun odasını ayırdıktan sonra televizyonu da kaldırdım,
zaten 36 ekran eski bi televizyonum vardı, televizyona para vermeyi anlamsız buluyordum, pek seyretmediğim için ,şşimdi hepten kaldırdım, mutfağa koyacağım, annem ya da kayınvalidem çocuk uyurken bakmak isterlerse diye...
günaydın. oğlum tv açıksa hiç ilgilenmiyor. akşamları az açıyoruz. reklamlara deliriyor. başlama müziği ile kafasını çevirip izlemeye başlıyor. reklamların çok hızlı ses ve ısık geçidinden ötürü bebek beynine zarar verdiğini okumuştum. ama ya hiç tv açmayacağız ya da 2-3 kere izlemesine izin vereceğiz ortası yok.
tv dalgaları zararlıysa cepler bilgisayar ohooooo
günaydın hepinize.
3. dişimizde patladı.
hayırlı olsun annesiiiiii..
bizim de patlasa da rahatlasak, sinirli oluyo yavrum ,
akşam zaten sinirliydi, sıcaktan uyuyamadı,
ben de mıncık mıncık sıktım her tarafını, bacaklarını , memişlerini , ensesini ısırdım,
ağlattım ağlattım,
eşimin de içi gidiyor ne olur yapma diyor ama bana kızamıyor da
ay annesi ağlatmasaydın. bende öpüp mıncıklıyorum. eşim kızıyor bana öpme diyor. çocuk ilerde kadınlara saldıracak diyor. dedim saçmalama ben annesiyim. zaten büyüyünce erkek çocukları öptürmüyor. şimdiden doyayım dedim. aslında kıskanıyor. en çok oğlumu öpüyorum diye. onu niye öpmüyormuşum o kadar.
yani o yumuşacık teni ayakları elleri göbişi öpülmez mi?
ay annesi ağlatmasaydın. bende öpüp mıncıklıyorum. eşim kızıyor bana öpme diyor. çocuk ilerde kadınlara saldıracak diyor. dedim saçmalama ben annesiyim. zaten büyüyünce erkek çocukları öptürmüyor. şimdiden doyayım dedim. aslında kıskanıyor. en çok oğlumu öpüyorum diye. onu niye öpmüyormuşum o kadar.
yani o yumuşacık teni ayakları elleri göbişi öpülmez mi?
günaydın hepinize.
3. dişimizde patladı.
melodi akşam göreceksin ama köpeciği, nasıl gücüne gidiyor, babasından yardım istiyor bi de hhalerini görsen,
daha çok içime sokasım geliyor o zaman..
bizim de babamız kıskanıyor sorma, ara ara soruyor, en çok oğlunu mu seviyosun beni mi diye
hoşgeldin melodi
tv konusunda haklısın tabi aşırı gitmemek lazım ..benim doktorum da (büyük kızım da doğduğundan beri o doktor ayçayı da aynı doktor takip ediyor )
kızım iki yaşına yaklaşırken tv izletme hiç demişti daha öncesinde böyle bir uyarıda bulunmadı ...o dönem tam konuşmaya başlama dönemi olduğu için dikkat etmek lazım ..ben hiç açmazdım ta ki akşam olup kızım uyuyana kadar ...
şimdi büyük kızımı görseniz hiç susmuyor gayet de zeki maşallah ...ayça da da aynı şekilde davranıcam ..yani şimdi baksa bie çok az ..ilgilenmiyor zaten ..bi tek caillou müziği duyunca heycanlanıyor gülüyor o kadar ...olmazsa tv yi yasaklarım evde olur biter ...
aaayyyyy üçüncü dişiniz hayırlı olsun ...ya bizimki hala diş bekliyoruz tık yok
kızlar şu alttaki lilypie kısmını ben de yaptım ama bir türlü çizelge kısmına kopyalıyamıyorum neden acaba
kızlar dün biz piknikteydik belgratta kızım ormanı çok sevdi mamalarını yedi 3 kere 1 er saat uyudu bir damla terlemedi hiç eve gelmek istemedim walla eşime dedim biz buraya yerleşelim burda kız çok rahat ohhh kafamı dinledim ne güzel ben ormanda yaşamak istiyoruuuuuuuum işte kızımın mışıl mışıl uyuduğu cingene salıncağıEki Görüntüle 226513
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?