2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aman ne haliniz varsa görün için yağlı inek sütlerini sonra da midem bulanıo içemiorum diyosunuz Pınar ın %0.1 yağlı sütünü alıp içseniz lıkır lıkır içceksiniz oysa ki hıhh

konu süt değil prophetic...diyetisyenimin bana dediği probiyotik yoğurtu istersen evdede mayalabilirsin dedi...zaten alışın.. bebekleriniz olduğunda bu şekilde devam edecek dedi...

iyiyim meybie cim kusura bakma görmedim cnmm etrafı toparlıyodum sen nasılsın karnın belirdimi ikizler napıyoo

iyi canım bende...valla 4-5 aylık gibiyim:)))sonum ne olacak merak ediyorum..

benimde canım hiç istemiyo valla yaklaşmasın bana kimse tiksiniyorumm

al bendede o kadar..öpmesi bile rahatsız ediyor beni..umarım bu durum geçicidir..

benimde tansiyonum normalde 8 - 4 lerde ama hamilelikten midir nedir annamadım normale dönmüş 12/8 çıktı ilk muayenede sonra bide 14/8 çıktı heyecan yapmışım...

peynirli börek yedim
ne kadar faydalı besleniyorum dimi alsanaalsanasmile
arkadasımı aradım 2. ye hamile onunla konustuk telde biraz
az da olsa rahatladım

kızlar bende deli gibi kaşıntı başladı..fosur fosur kabardı her yerim...bugün doktora sorucam..umarım önemli bişey değildir..

kızlar bende deli gibi kaşıntı başladı..fosur fosur kabardı her yerim...bugün doktora sorucam..umarım önemli bişey değildir..

kabardı mı :bbo:
umarım önemli bişey değildiroturduğum yer leş gibi kokuyo yemek kokusu geliyo senağlama
ay ağlıcammmmmmmmm senağlama

süt içemeyenler sütü cornflakes musli veya işte mısır patlağı gibi şeylerle tüketmeyi deneyebilirler bence.. ben bayılıyorum öyle olunca..

korkucak bi şey yoktur.benden ara sıra geliyor.laç defa doktora gittim bi sorun yok dedi.yoğun devam eden kesmeyen bi kanaman olmadıkça korkma dedi bana.bende artık alıştım lekelere.salı kontrolüm var.bakalım ne diyecek doktorum

ben azcık kaçim uyuyim çaktırmadan :1ninca:
çok uykum vağğ mafoldumben

Kız biz senin için diyarbakıra geliriz hem oraları da bi görmüş oluruz dimi :)))
inan çok sevinirim.bende sizleri diyarbakırın mardin ve batmanın tarihi yerlerini gezdiririm.
diyarbakırın bi ilçesinde çalışıyorum.diyarbakır mardin batman üöçgenin ortasındayım.çok gezdim buraları.mardin midyat batman hasankeyf urfa balıklıgöl adıyaman nemrut dağı van ve siirt ve doğu bayazıtı gördüm buralarda.harika tarih kokan yerler.oğlum oldu gezme bitti.şimdi ikinci çocuk

ay maşallah büyüdü demek göbişin ne güzell

kızlar benim tansiyon düştü yine ben birazcık uzanıcam kendinizede bebişlerinizede iyi bakın........

kizlar masallah oku oku zor bitirdim ne hizlisiniz komsum geldi kahvalti yaptik yeni gitti bir baktim yazmisinizda yazmisiniz ona dedim canim eksili kisir istiyor yapacak yaninada börek aksam ona gidicem gerci kisir dünün konusuydu bugün konu baska yerlere gitmis valla bende ögrendigimden beri adamla yatmiyorum aksam olunca kizimi aliyorum onunla yatiyorum benim zavallim iki aydir koltukta yatiyor hic seside cikmiyorkaydirigubbakcemile3

evet canım kontrole gidicem. ama çok endişeliyim. bugunde karnım agrıyor .. acık sarı rengine kahverengi demeye başladım düşün artık kafayı yiyecem ... inşallah herşey yolundadır.

bende pazartesi senin gibiydim panik içinde ama gidince öyle bi rahatlıyosunki şimdi ne desem boş sen o odaya girip bebişi görene kadar panikte olursun

ay çok uykum var ya.. toplantıya dönmem lazım. gözlerim kapanıyor valla. şirket için ne kadar faydalıyım deil mi.. resmen ayakta uyuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…