2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben devidi 3 aylıkken bırakmıştım drumuz kesti bungıldağı erken kapanmış bırak dedi ferrumu veriyorum hala başka bişey vermiyorum zaten bi ferrum var şu an verdiğim

her dr. farklı şeyler söylüyor. biz multitabs kullanıyoruz ben her ay soruyordum veriyor muyuz diye. 1 yaşına kadar alacakmış. ben veriyorum. başka da bir ilacımız yok zaten.

her dr. farklı şeyler söylüyor. biz multitabs kullanıyoruz ben her ay soruyordum veriyor muyuz diye. 1 yaşına kadar alacakmış. ben veriyorum. başka da bir ilacımız yok zaten.

bizim bebekler aynı. acaba alerjilerinden dolayı mı? benim ev en üst kat ve çoookkkk sıcak. sıcaklardan hem alerjisi artıyor hem uyuyamıyor (arada klima ve vantilatör çalıştırıyorum ama dokunacak diye korkuyorum) geçen hafta üst dişleri çıkıyordu. az ateşlendi ishal oldu mama dışı yemeği zaten kesmişti devam yememeye. diğer yandan yerinde durmuyor. gün içinde dolaştırma dışında 5-6 kez sokağa iniyor. emeklerken her yerde tutamıyoruz. zaten ya aşağıda ya emekleyecek. kapı önünde stoper var benim ufak yuvarlak. ona taktı onunla oynuyor. devrilip ya kafayı ya çeneyi vuracak diye de korkuyorum. şimdiden böyle yürüyünce ne olacak bilmiyorum

Hanımlar tünaydın,
ben iki gündür çok yoğunum bakamadım bile,
nasılsınız,
benim oğlumun da bıngıldağı kapanmadı henüz ama doktor normal dedi,
1 yaşından önce kapanmamasıymış normal olan zaten,
kan ilacı da veriyorum hala ama bu ara antibiyotik kullanıyoruz o yüzden o bitene kadar ara verin dedi..

ölmek istiyorum yaaa delircem artık bıktım bu çocuğun iştahsızlığından ne güzel düzelmişti ne oldu yine offff offfffffffffffffff şu sorun beni hayatımdan bezdirdi artık bıktım

dün oglumu kucagimda gezdiriyordum birtane teyze gördü kac aylik oldugunu sordu ben söyleyince cok ufak görünüyor zayifmis dedi moralim bozuldu napayim canim her cocuk bir olmazki bazisi iri yapili olur bazisi minyon tipli önemli olan sagligi yerinde olsun dimi ama

Son düzenleme:
ölmek istiyorum yaaa delircem artık bıktım bu çocuğun iştahsızlığından ne güzel düzelmişti ne oldu yine offff offfffffffffffffff şu sorun beni hayatımdan bezdirdi artık bıktım
ay canım bende 1,5 2 aydır aynı derttten muzdaribim ne bi kahvaltı yaptırabiliyorum nede bi başka öğün bişey yedirebiliyoırum(varsa yoksa su devam sütü meyve suyu,veya kefir ya da ayransıvı dışında bişey istemiyoama sğlık ocağına 9 ay oldu diye kontorle gittik hemşiremişz çok norml olduğunu sıcaklrın ve dişin etkisiyle olduğunu kesinlikle zorlamamamı söyledi

aman canım ya teyze çocuk doktorumuymuş:Spehhhh salla gitsin tabiki her çocuk farklıdır benim oğumla arası bi hafta olan bi akraba bebek vr bizimkinden uzun ve iri duruyo,ama maşallah tabi bebeişin babasıda boylu poslubenim kocam gibi bıdık diilama o bebişinde saçı yok meselayani her bebeğin ldığı genler sonuçta farklısen bşver teyzeyi halt etmiş o

daha densizi denk geldi bana aaaaa hiç büyümemiş dedi

kızlar burayla alakalı degıl ama belkı bılıyosunuzddur dıye soruyorum dunden berı vajınamda ınanılmaz yanma var daha dogrusu dun kasıntı vardı sımdıde yanma bana bı krem bıse onerebılıremısınız.resmen ıçi kasınıyo ya (afedersınız) dr.ada gıdemem sımdı kızım hıc durmuyo..

canım doktora gitmen lazım ne yapıp edip,
çünkü mantar da olabilir, idrar yolu enfeksiyonu da,
kafamıza göre ilaç söylersek Allah korusun sana zararı olabilir..aman deyim dikkat et

canım doktora gitmen lazım ne yapıp edip,
çünkü mantar da olabilir, idrar yolu enfeksiyonu da,
kafamıza göre ilaç söylersek Allah korusun sana zararı olabilir..aman deyim dikkat et

ya kızımı bırakabılcegım kımse yok suan onunla kesınlıklede gıdemem ama yanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bendede 2 sene önce aynı sorun olmuştu doktor mantar var dedi travogen diye bi krem verdi ama yazılışını doğru yazdımmı bilmiyorum ama sen yinede bi doktora görün bunlar hassas şeyler

aaa bu arada bide fitil vermişti ama onu hatırlamıyorum tek bi fitil gece yatarken atıyosun anında geçirmişti kremide doktor eşinle beraber kullan demişti ondan geçmiş olabilir demişti

aaa bu arada bide fitil vermişti ama onu hatırlamıyorum tek bi fitil gece yatarken atıyosun anında geçirmişti kremide doktor eşinle beraber kullan demişti ondan geçmiş olabilir demişti

sagol canım ama suan emzırıyorum ya acaba kullanabılırmıyım en ıyısı kadın dogumcumu arıyım

haklisin canim bazilari insani cok sinir ediyor bebislerimizin totosunu yesin onlar
daha densizi denk geldi bana aaaaa hiç büyümemiş dedi
cok gicik bu insanlar ya
canim o mantardir sen en iyisi doktoruna sor gecmis olsun
banada kac aylık demıstıbırı.. ozaman 6 aylıktı soyledım.sonra kılosunu sordu soledım.benımkıyle aynı dedı kılosu senınkı kac aylık dedım 3 aylık oldu dedı..:)

kiyaslamak hic dogru degil ama yapiyorlar iste

ay özgül gece gece çok güldürdün beni ha..bıdık ..ay yazarken bile gülesim geldi..allahta seni güldürsün emi...:)

cıncık bencede doktorunu bir ara gidemiyorsan....halenur un dedği gibi ilaçlardan bend ekullanmıştım..geçmiş olsun....

bugun yine paladiumdaydım...bu sefer oğlumla gittim...kaç gündür boyabadana sıkılmıştık evde...gezdik....

bursadaki C&A da plaj havlusu görmüştüm panço gibi..almadım ozmaan burda da kalmamış..üzüldüm..

bende zaradan 3 tsihirt aldım kendime :) heryerde acayip indirim var.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…