2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar ne var ne yok gıremedım uzun zamandır herkes ıyıdır ınşallah bizi sorarsanız biz de iyyiyiz(ayyy mektup yazar gıbı oldu be )
bızım cadı kacıyor ben kovalıyorum

hayırlı akşamlar kızlar
benim bir sıkıntım var yaaa
benim kız bu günlerde daha dogrusu bugün çok keyifsizdi
mızıldanıp duruyor ateşid çıkıyo iştahımızda kaçtı
acebe dişmi çıkarıcak o yüzdenmi böle oldu anlamadım benim daha ilk çocugum oldugu için pek anlayamadım sizin anliycanız daha okadar tecrübeli degilim

muhtemelen diştendir...ama sen yinede takip et bakalım....bende ne tecrübeliym ya..

bugun e-bebekte yiğiti bisklete bindirdim....chicconun indirime girmiş...çok hoşuna gitti ağzı açık kaldı konuştu falan.... resmini çektim bende....200 tl idi...alsammmı nereye sokuşturucam....evde okadar eşa varki...iki tane bebek arabası var sığdıramıyorum depoya... birde sallanan fil geldi geçen gün...salonun bir köşesinde oda yerini aldı..:)

cıncık hamileyken çok oldu bende çok ilaç denedi doktor ama en son bu işe yaradı doğumdan sonrada ortaya çıkınca gidip almıştım aynısından hemen geçiriyor ZALAIN ismi reçetesini okursun emzirirken oluyor mu diye atmışım ben kutuyu hayır bende niye atıyorsam vitaminin kutusunuda atmışım ya evde atacak bişeyler ararken ilk ilaç kutuları çarpıyor gözüme :))

bıktım kalabalıktan habire bişeyler çıkıyor eşime ev küçük demeye başladım 3+1 ev söylediğime kendim bile inanmıyorum ya işte benimkide laf olsun ne yapcaz bu kalabalığı bilmiyorum hepside yeni gibi duruyor kimseye vermeye kıyamam saklamaya yer yok daral geldi

günaydın kızlar ve güzel bebişler!
çok şükür oğlum dün ateşlenmemiş. artık keyfi yerine geldi. sabah 6 da uyanmaya başladı. birde ciyak ciyak çığlık atmayı öğrenmiş. dün kucağıma alınca ağzını yüzüme sürüp bağırıp bir yandanda saçımı başımı yoldu. bunu yaparkende çığlık atıyor. şu yolma huyuna kızıyorum, ben cici diye sevdiriyorum o tırnaklarını geçiriyor. neyseki iznime az kaldı.
yarında doğum günüm var!

günaydın melodicim,
benim oğlum da saç-baş girişiyor, beni ısırıp içine sokası geliyor..belki de özlüyorlar bizi ondan böyle görünce saldırıyorlar
ben yarın giremeyebilirim evden, unuturum filan şimdiden doğum günü kutlu olsun, nice nice mutlu yıllara , eşin ve sevgili oğlunla

günaydın kopekop, sağol canım teşekkür ederim. evde netim yok zaten.
demek ki sadece benimki yapmıyor, yüzüm tükürük içinde kalıyor. sabahta kreşe bırakırken uyumadı öpmek için kucağıma aldım. öğretmeni gel diyor gülüyor ama gitmiyor. ben verdim kucağına.
neyseki ağlamıyor kapıdan baktı kuzum gülerek. az kaldı kuzumla beraber olmama!

benim oğlum da 1,5 ay önce meyve-sebze herşeyi kesti sadece mama. meyve suyu falan da içmiyor benimki. artık kaşıkla ilaçlarını bile veremiyoruz. burada 3-5 öğün yiyenleri okudukça üzülüyordum demek böyle olan da var.

bir arkadaş demiş ben de gün de 2 kez travogen kullanmıştım. fitil de vaermişti ama sanırım fitilsiz de hallolabilir. emzirme konusunu doktora sormalısın tabii.

nasıl bisiklet o? şu dörtfonksiyonlu olan mı? biz de salonun ortasına salıncak koyduk. uykusu gelip uyumamak için direnince işe yarıyor azıcık.

özlemiştir. benimki bakıcıyı benden fazla seviyor o nedenle öpmesi falan yok ( bir yandan iyi ama bir yandan gıcık oluyor insan ama saç baş yolmayı uzun süredir tüm tanıdıklarına yapıyor. normaldir. bu dönem hepsi saçlara yapışıp elleriyle pat pat vuruyorlar

tatlım öyle deme bakıcıyı niye senden fazla sevsin ki sen annesin bizim yerimizi kimse tutamaz. sadece naz yapıyordur. valla benimki sadece benim saçımı yoluyor ve yüzümü tırnaklarını geçirip sıkıyor. sevgi gösterisi bu şekilde. bunu akşam saati yapıyor. sabah daha sakin.

herkese günaydın.....

prop bi alışveriş sitesinde senle demiri gördüm sanki doğrumu acep?

evet bluemoon, buraya foto yuklemıstım de bı marka ıcın cekım ıcın cektırdık demıstım o işte :)

gnydn herkese, 9 aylık bebe anası olmak da bi başka keyifliymiş canımmmmm

prop hangi site bu bizde bakalım. size değil tabi siteye
maşşallah koca adam oldu demir.

unnado ya.. orda iki fotograf var sadece, cogunu kendı sıtelerıne yuklemişler :) amaaan guzel bır anı oldu bize bir sürü foto çıktı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…