kızlar merabalar ...geçmişi şöyle bir okuyup ben geldim ...pazartesinden beri yokum...karşıya gidecektik gittik geldik...ilk günle ertesi gün çok güzeldi ...aydosa pikniğe gittik ,sahile gittik çok güzel geçti ...yarum hiç zorluk çıkarmadı ...ama ne yazıkki gittiğime o kadar pişmanım ki ...
halasının ei çok cereyan yapıyordu bi de üstüne vantilatör açık ...bişi de diyemedim karumaya çalıştım ama bizimki hastalandı ..gelmeden bir gün önce kötü oldu..kusmaya başladı balgamlı..sonra gözleri kızardı ...o günü zor geçirdim ertesi günü iple çektim eve dönmek için ...insanın evi gibisi yok bir daha yavrumu yatılı bir yere götürmeyeceğim ..hemen doktoruna geldik sabah eşim beni sinir etti ..çocuğu hasta etmişsin diyor ....doktor korkacak bişi yok dedi ..ilaç verdi ama gözleri enfeksiyon olmuş ...öyle üzüldüm ki onun için de damla verdi....nasıl oldu anlamadım ..kalabalık ortamdı kayınvalide görümcemler çocukları ..gelen giden oldu..tabi ne kadar korusam da olmadı ..ben çok titizim ve çok tikliyim temizliğe bebek bakımına ...büyük kızım da da öyleydim herkes çok inceliyosun diye tepki veriyordu...nasıl oldu anlamadım millet hep kucağına aldı ...pisler naptılar yavruma ..kimsenin kucağına vermek istemiyorum artık o dereceye geldim ..şimdş mızırdanıp duruyor ..ateşi falan yok ama huzursuz ...içim acıyor canım yanıyor o kadar pişmanım ki otursaydım evimde gitmeseydim keşke
günaydın herkese. hasta bebişlere geçmiş olsun çabucak iyileşsinler.
biz sıcakla mücadele ediyoruz. evin içi 30 derece. gündüz klima vs idare ediyoruz ama gece her yeri açsak da 1-2 derece anca düşüyor. 2 gündür iştahsız oğlum. sıcak diş hepsi üst üste geldi. kontrole gittik bu hafta. 74 cm 9300 gr olmuşuz.biraz az kilo almış bu ara. egzamamız geçmedi. izmire bi allerji uzmanına götürücez sanırım. daha emeklemiyoruz ayakta durmak en çok sevdiğimiz şey. ama bizim kollar fena oldu tabi. işte bizden bu kadar. görüşürüz annişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?