2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese hayırlı ramazanlar iftara az kaldı oruçla aranız nasıl tutabiliyormusunuz?

dişiniz hayırrlı olsun benim kızımın hala çıkmadı

amasraya gitmişsiniz ben amasralıyım inan eskiden çok güzeldi şimdi çok kalabalık bende 10 gün orda kaldım ayın 15 inde gittik

orucluyum ve cokkkkkkkkkkkkkkkkk susadım...sansıma kızımda bugun 3.dısını patlatıyo Allah ıkımızede yardım etsın :)))

melisada meme demeyi öğrenmiş,ne istese meme diyor.sonra meme nerde diyorum hemen yakamı açıyor.

uzak değildi 3 saatlik yoldu ama biz 5 saatte gidebildik. zırt pırt durmak zorunda kaldık. çok sıkıldı arabada çooookk. zaten hep kucağımdaydı. uyuyamadı falan. inşallah melis rahat eder ve ettirir.

hayırlı olsun dişiniz. irmikli tarifi ben vermiştim. inşallah sever sueda..

öfff kızlar bugün nasıl iştahsızdı anlatamam. döktüğüm mamaların haddi hesabı yok. bi de emmek de istemedi. az önce uykuda emdi nihayet. ne sıkıntısı var anlamadım

öfff kızlar bugün nasıl iştahsızdı anlatamam. döktüğüm mamaların haddi hesabı yok. bi de emmek de istemedi. az önce uykuda emdi nihayet. ne sıkıntısı var anlamadım

aynen benimkide öyleydi...neyseki emdi..ama bişey yemedi...mızmızdı birde...diştenmi sıcaktanmı çözemedim...

Kızlar ya moralim çok bozuk. Dün işe başladım ve kuzumdan o kadar saat ayrı kaldım. Ağlamamış çok şükür ama akşam eve gittiğimde nasıl boynuma sarıldı görecektiniz.
Ama asıl ben çok zorlanıyorum,çok özlüyorum.evden sabahları ağlayarak çıkıyorum. Allahım hiçbir kuzuyu anasından ayırmasın.

dişiniz hayırrlı olsun benim kızımın hala çıkmadı

amasraya gitmişsiniz ben amasralıyım inan eskiden çok güzeldi şimdi çok kalabalık bende 10 gün orda kaldım ayın 15 inde gittik

Sağol canım...Geç çıkan dişin daha sağlam olduğu efsane değil...kendimden biliyorum dişlerim çok geç çıkmış ve ilk diş randevumu 22 yaşınbda almıştım..Dişçi " dişçilerin bile imreneceği kadar sağlıklı dişlerin var" demişti. İnşallah kuzularımızında inci gibi sağlıklı dişleri olur canım. Amasra gerçekten çok güzel bir yer ama dediğin gibi o küçücük cennet o kalabalığı kaldıramıyor sürekli su ve elektrik kesintisi yaşadığımız için 2 gün durabildik orada aslında ben 5 gün düşünmüştüm ama nasip...

orucluyum ve cokkkkkkkkkkkkkkkkk susadım...sansıma kızımda bugun 3.dısını patlatıyo Allah ıkımızede yardım etsın :)))
Amin Cıncık...üçüncü diş hayırlı olsun bu arada...Biz daha iilk dişin derdindeyiz:))Bende oruç tutuyorum ama maşallah diyeyim hiç zorlanmadım yani kızımla uğraşırken ezan saatinin nasıl geldiğini bile anlayamadım. Bugün baya bi ütüm var onları yaparken susarım galiba...

İrmikli tarifin için çok teşekkürler canım kızım severek yedi...Birde dün mercimek çorbası yedirdim ilk bşlarda öğğğğ böğğğ dedi ama zafer benim oldu bir kase çorbayı bitittirdim...Diş yüzünden çok iştahsız ya zorlamasam bütün günü aç geçirecek yani...

Elacım üzme kendini bu kadar alışacaksınız ikinizde...ben atanıp işe başladığımda kızım 26 günlüktü...sezeryen yaramdan daha iltihap akıyordu okula gidip gelirken...Yeni atandığım için hemen doğum izni vermediler yok üst makama yazmışlar cevap gelecekti falan derken doğum iznimin geri kalan 25 günüde heba oldu...bu arada ben hergün okulda olamk zorundaymışım falan filan...işte bu karmaşada kızım emmeyi bıraktı sütümde çekildi zaten... Bende mis kokulu kuzumu ağlayarak bırakıyordum evde...Ne yapalım canım hayat devam ediyor...Bence kuzunla geçirdiğin 9 ayı kar say...o kadarınada hasret olanları düşün...

günaydın..
herkese teşekkürler, nice senelere işallah :)
ne var ne yok? ben tutuşmuş vaziyette ev temizlemeye çalışıyorum, temizlikçim doluymuş, kaldım döt gibi,, bi yandan valız hazırlamama lazım fln of

al bendende o kadar mamayı dökmek için hazırlıyoum dün resmen üstüne çıkıp zorla yoğurt yedirdim nasıl ağladı kuzum ne oluyor bu çocuklara anlamıyorum

Meraba bayanlar herkes oruç tutuyo galiba doktorum oruç tutarsam sütümün kesiliceğini söyledi. Oyüzden tutmuyorum. Sizin sütünüz ne durumda azalma varmı. Havalar çok sıcak su içmeyince mutlaka azalır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…