Selam Kasım anneleri ve tatlı kasım bebişleri...Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Nihayet 28 temmuz günü bizde ilk dişimizi patlattık...Hemde tatildeyken:)) Amasra, Safranbolu, Sinop, Samsun turu yaptık. İlk Dişimiz sinopta çıktı.Kızım tatilde gayet sakindi ama diş biraz huzursuz etti tabiki ateş düşürücü verdim CALGEL diye bi jel sürdüm pirinç dişine...İştahımız yok dişten sanırım Aptamil bebek sütünü hazırlayıp hazırlayıp lavoboya döküyorum...
İrmik haşladım az önce meyve püresine katıp yedirmeye çalışacağım tok tutar belki. Buradaki bir arkadaştan duymuştum irmikli meyve püresi tarifini...
Bütün bebeklerin ve SUEDAmın ilk dişleri hayırlı olsun sağlıklı sapasağlam dişleri olsun inşallah.
sağolun kızlar
hepsi ne kadar heyecanlı dimi? karnında taşıması, doğumu, gülmesi, ilk ses denemeleri, yeni kelimeleri, oyun kurması...
şimdi dişleri... dişleri kime benzeyecek mesela :))) böyle güzel şeyler olduğunu tahmin etseydim 30 yaşı beklemezdim valla :))))
geçen akşam 15 dakikalığına bir düğüne uğradık, melis evde annemleydi. yolda annem aradı durmuyor diye annemin yakasını çekiştiriyormuş açıyormuş emmek için :) sonra kapıdan içeri girer girmez bir başladı bana söylenmeye kaşlar çatık, iyi fırçaladı beni cadı. sonra aldım hemen sustu :) artık küfür mü etti kendinxce bilmem :)) ama artık nasıl da anlatıyorlar herşeylerini, tercihlerini...
herkese hayırlı ramazanlar iftara az kaldı oruçla aranız nasıl tutabiliyormusunuz?
:) sağol canım...
uygar durmamıştı dimi tatilde? uzağa mı gitmiştiniz? bizim 5-6 saat sürer yol ama feribotta bir mola bir de ayvacık tarafında idare ederiz inşallah :S sonrasını yaşayıp göreceğiz...
Selam Kasım anneleri ve tatlı kasım bebişleri...Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Nihayet 28 temmuz günü bizde ilk dişimizi patlattık...Hemde tatildeyken:)) Amasra, Safranbolu, Sinop, Samsun turu yaptık. İlk Dişimiz sinopta çıktı.Kızım tatilde gayet sakindi ama diş biraz huzursuz etti tabiki ateş düşürücü verdim CALGEL diye bi jel sürdüm pirinç dişine...İştahımız yok dişten sanırım Aptamil bebek sütünü hazırlayıp hazırlayıp lavoboya döküyorum...
İrmik haşladım az önce meyve püresine katıp yedirmeye çalışacağım tok tutar belki. Buradaki bir arkadaştan duymuştum irmikli meyve püresi tarifini...
Bütün bebeklerin ve SUEDAmın ilk dişleri hayırlı olsun sağlıklı sapasağlam dişleri olsun inşallah.
herkese hayırlı ramazanlar iftara az kaldı oruçla aranız nasıl tutabiliyormusunuz?
orucluyum ve cokkkkkkkkkkkkkkkkk susadım...sansıma kızımda bugun 3.dısını patlatıyo Allah ıkımızede yardım etsın :)))
öfff kızlar bugün nasıl iştahsızdı anlatamam. döktüğüm mamaların haddi hesabı yok. bi de emmek de istemedi. az önce uykuda emdi nihayet. ne sıkıntısı var anlamadım
öfff kızlar bugün nasıl iştahsızdı anlatamam. döktüğüm mamaların haddi hesabı yok. bi de emmek de istemedi. az önce uykuda emdi nihayet. ne sıkıntısı var anlamadım
dişiniz hayırrlı olsun benim kızımın hala çıkmadı
amasraya gitmişsiniz ben amasralıyım inan eskiden çok güzeldi şimdi çok kalabalık bende 10 gün orda kaldım ayın 15 inde gittik
Amin Cıncık...üçüncü diş hayırlı olsun bu arada...Biz daha iilk dişin derdindeyiz:))Bende oruç tutuyorum ama maşallah diyeyim hiç zorlanmadım yani kızımla uğraşırken ezan saatinin nasıl geldiğini bile anlayamadım. Bugün baya bi ütüm var onları yaparken susarım galiba...orucluyum ve cokkkkkkkkkkkkkkkkk susadım...sansıma kızımda bugun 3.dısını patlatıyo Allah ıkımızede yardım etsın :)))
uzak değildi 3 saatlik yoldu ama biz 5 saatte gidebildik. zırt pırt durmak zorunda kaldık. çok sıkıldı arabada çooookk. zaten hep kucağımdaydı. uyuyamadı falan. inşallah melis rahat eder ve ettirir.
hayırlı olsun dişiniz. irmikli tarifi ben vermiştim. inşallah sever sueda..
Kızlar ya moralim çok bozuk. Dün işe başladım ve kuzumdan o kadar saat ayrı kaldım. Ağlamamış çok şükür ama akşam eve gittiğimde nasıl boynuma sarıldı görecektiniz.
Ama asıl ben çok zorlanıyorum,çok özlüyorum.evden sabahları ağlayarak çıkıyorum. Allahım hiçbir kuzuyu anasından ayırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?