kızlar acil cevap bekliyorummm meme ucumun alt kısmınde bir delik açıldı kızım alt dişlerinin sürtünmesiyle meydana geldi sanırımmmm çok canım yanıyorrr ne yapmalıyımmm benim gibi olan varmı minik iltihap oluyo mastit olmaktann korkuyorumm....
Günaaydınnn
Hayırlı Ramazanlar Herkesee...
Herkesin dişi çıktı , bi biz kaldık dişsiz heraldee
hayırlı olsun dişlerrrr:81:
benim kızım isilik oldu boynu çok fenaa krem falan sürüyorum ama hala geçmedi. bi ara geçti gibi olmuştu tekrar oldu.uçları beyaz beyaz bideeşim doktora götür diyor püff
kızlar merabalar ...geçmişi şöyle bir okuyup ben geldim ...pazartesinden beri yokum...karşıya gidecektik gittik geldik...ilk günle ertesi gün çok güzeldi ...aydosa pikniğe gittik ,sahile gittik çok güzel geçti ...yarum hiç zorluk çıkarmadı ...ama ne yazıkki gittiğime o kadar pişmanım ki ...
halasının ei çok cereyan yapıyordu bi de üstüne vantilatör açık ...bişi de diyemedim karumaya çalıştım ama bizimki hastalandı ..gelmeden bir gün önce kötü oldu..kusmaya başladı balgamlı..sonra gözleri kızardı ...o günü zor geçirdim ertesi günü iple çektim eve dönmek için ...insanın evi gibisi yok bir daha yavrumu yatılı bir yere götürmeyeceğim ..hemen doktoruna geldik sabah eşim beni sinir etti ..çocuğu hasta etmişsin diyor ....doktor korkacak bişi yok dedi ..ilaç verdi ama gözleri enfeksiyon olmuş ...öyle üzüldüm ki onun için de damla verdi....nasıl oldu anlamadım ..kalabalık ortamdı kayınvalide görümcemler çocukları ..gelen giden oldu..tabi ne kadar korusam da olmadı ..ben çok titizim ve çok tikliyim temizliğe bebek bakımına ...büyük kızım da da öyleydim herkes çok inceliyosun diye tepki veriyordu...nasıl oldu anlamadım millet hep kucağına aldı ...pisler naptılar yavruma ..kimsenin kucağına vermek istemiyorum artık o dereceye geldim ..şimdş mızırdanıp duruyor ..ateşi falan yok ama huzursuz ...içim acıyor canım yanıyor o kadar pişmanım ki otursaydım evimde gitmeseydim keşke
herkes uyuyo tabı ama ben bu saatte kızıma sut sagmaya kalktım((nolurdukı emse....
ama keyfım yerınde malum evımı b..k goturuyodu..bugun temızlık sırketı geldı halı ,kapı ,duvar ohhhhhhhhhhhhh misssss misssssssssss oldu evim.degme keyfıme :)
herkesin bebişlerine tatlı guzel uykular dılıyorum....
günaydın herkese. hasta bebişlere geçmiş olsun çabucak iyileşsinler.
biz sıcakla mücadele ediyoruz. evin içi 30 derece. gündüz klima vs idare ediyoruz ama gece her yeri açsak da 1-2 derece anca düşüyor. 2 gündür iştahsız oğlum. sıcak diş hepsi üst üste geldi. kontrole gittik bu hafta. 74 cm 9300 gr olmuşuz.biraz az kilo almış bu ara. egzamamız geçmedi. izmire bi allerji uzmanına götürücez sanırım. daha emeklemiyoruz ayakta durmak en çok sevdiğimiz şey. ama bizim kollar fena oldu tabi. işte bizden bu kadar. görüşürüz annişler.
melodi doğum günün kutlu olsun,ailenle birlikte nice senelere işallah.
bugün melodinin doğum günü mücanım doğum günün kutlu olsu eşin ve oğluşunla daha nice yaşlara
selamlar..gece en fazla 1 saat uyuyabilmişimdir..çok feci bir geceydi...uyumuyo uyumuyo..hah tamam diyip yatağıma yattığım anda başlıyo..meme veriyorum yok istemez..su içti bol bol her geceki gibi...sonra 4 gibi feci gürültülü ve ishalli bir kaka..artık çarşaf yatak bilmem ne hepsini değiştik..tabi uykusu tamamen kaçtı..gitgide beter oluyo bu gece uykuları..sıcak da var tabi...o da rahatsız ediyo biliyorum..yine umutlarımı dişe bağladım bakalım çıkacak mı...sabah da hafif ateşi vardı hemen gittim dolven aldım eczaneler kapanmadan..tabi ben gelene kadar yıkmış ortalığı.....bu arada geçen gün bütün şurup krem merhem ne varsa attım..buzdolabına koymamıştım salak gibi......çok kötü yazdım yaa neyse
teşekkür ederimiyi ki doğdun melodi
mutlu yillar melodi
Mutlu yıllar melodiiiiiiiiiiiiiiii
gunaydın herkese..
melodı gecmıs dogum gunun kutlu olsun!!!
infox hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun, güzel görünüyo kaseler :)
ben oruç tutmuyorum da merak ettim emzirirken tutuluyo mu? aydınlatsanıza beni :)
bugün 2. evlilik yıldönümümüz :))
tekrar merabalar ...kızım bi daha kustu çıldırmak üzereyim ama balgam söküyor belli ...
dıştan iyi görünüyor ama kusunca deli oluyorum ...gözleri kızarıyor ağlıyor korkuyor kustuğu için...
o uyuyunca ev işlerine saldırıyorum ne zaman bitecek yahuu bu ev işleri ...bir tarafı yaparken diğer taraf tarumar...kızım biraz önce uyandı oynadı yatağında iyiydi neyse ki ben de banyo yıkadım ...
prop canım kutlarım evlilik yıldönümünüzmüş...emzirirken oruç tutulmuyor...ama tutanlar var duymuştum ....
zeyn çok doğru diyorsun canım memleketimizin adetleri yok hiç bir yerde ....birtane allah kolaylıklar versin canım diş çıkarması zor oluyor bu bebelerin napıcaz katlanıcaz ....
melodi nerelerde göreniniz var mı merak ettim ...anaokulunda bir sorun mu çıktı acaba yoksa ay sonu izne ayrılıcam diyordu izne mi çıktı ????????
günaydın
keyifler iyidir inşallah...
ilk dişimiz göründü bizim :) kaç gündür huysuzluğunun sebebi anlaşıldı...
asla emzik almayan çocuk elinde emzikle dolaşıyor sürekli kaşıma modunda
kilomuz 10800, boyumuz 77 olmuş...
haftaya bugün tatil için yolda olacağız inşallah, bakalım denizde ne yapacak
günaydın
keyifler iyidir inşallah...
ilk dişimiz göründü bizim :) kaç gündür huysuzluğunun sebebi anlaşıldı...
asla emzik almayan çocuk elinde emzikle dolaşıyor sürekli kaşıma modunda
kilomuz 10800, boyumuz 77 olmuş...
haftaya bugün tatil için yolda olacağız inşallah, bakalım denizde ne yapacak
Günaaydınnn
Hayırlı Ramazanlar Herkesee...
Herkesin dişi çıktı , bi biz kaldık dişsiz heraldee
hayırlı olsun dişlerrrr:81:
benim kızım isilik oldu boynu çok fenaa krem falan sürüyorum ama hala geçmedi. bi ara geçti gibi olmuştu tekrar oldu.uçları beyaz beyaz bideeşim doktora götür diyor püff
selam arkadaşlar yeni bir ay bugün aynı zamanda ramazan hayırlı ramazanlar bu arada
melodi geçmiş doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu yıllara
prop sizinde dün evlilik yıldönümünüzmüş bizimde öyle biz.6. seneyi devirdik sizin daha yeniymiş allah mesut etsin nice evlilik yıldönümleri göstersin inşallah
hoşbuldum canım. kreş aynı yerde canım. izin dönüşüde oraya vereceğim. arkadaşlarım bazı şeylerin çözümünü kendin bul. kimse senin istediğin gibi bakamaz diyor. bende öyle yapacağım. tekrar konuşacağım izin dönüşü.hoşgeldin melodioğluşun nasıl kreş işi noldu aynı yerde mi ??iştahı falan nasıl teşi düzeldi inşallah ...benm kızın da dün azcık ateşi vardı ben hastalıktan sandım oysa ikinci diş patlamış
melodi geçmiş doğum günün kutlu olsun mutlu yıllarrr sevdiklerinlee
prop sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
günaydın kızlar, herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
hasta olanlara geçmiş olsun benimkide bugün öksürmeye başladı
Melodiciğim geçmiş doğumgününü kutlarım canım Sevdiklerinle ve sevenlerinle nice mutlu seneler diliyorum
Prop'cuğum seninde 2.evlilik yıldönümün kutlu olsun canım Ailenle birlikte huzurlu, mutlu, paralı ve bol sevgi dolu nice seneler
sağolun kızlar
hepsi ne kadar heyecanlı dimi? karnında taşıması, doğumu, gülmesi, ilk ses denemeleri, yeni kelimeleri, oyun kurması...
şimdi dişleri... dişleri kime benzeyecek mesela :))) böyle güzel şeyler olduğunu tahmin etseydim 30 yaşı beklemezdim valla :))))
geçen akşam 15 dakikalığına bir düğüne uğradık, melis evde annemleydi. yolda annem aradı durmuyor diye annemin yakasını çekiştiriyormuş açıyormuş emmek için :) sonra kapıdan içeri girer girmez bir başladı bana söylenmeye kaşlar çatık, iyi fırçaladı beni cadı. sonra aldım hemen sustu :) artık küfür mü etti kendinxce bilmem :)) ama artık nasıl da anlatıyorlar herşeylerini, tercihlerini...
geçmiş doğum günün kutlu olsun melodiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?