melodi aslında güzel bir doğum günü olmuş yaatatile ayrılıyosun dmek ne güzel...ben de bu arala kızıma body alıyorum nedense ..kız bebekler için çok güzel çeşitler oluyor dayanamıyorum ...geçen şortlu gibi gördüm bugün gidip onu alıcam mesela
aaaaaaaaaaa bu arada benim kızım bugün dokuz aylık oldu
gece mamasının iki numarasını buldun demek ama ben artık kullanmıycam 3 numaraya geçtik çünkü acaba 3 numarası var mı bilmiyorum :26:
linden senin afacanın doğum tarihi kaç???
evet güzeldi! kızlara çok cici şeyler var süslü süslü sinir oluyorum erkelerde bişey yok. dün kipadan aldığım bodyler büyük baya- 2-3 yaş yazıyor önünde winnie, tom filan resimleri var. fiyatıda çok uygundu 6 lı paket 33 tl. uzun kollu ve askılı beyaz aldım. kızlara renkli cicicili mikili bodyler var. 1 saatte çıkamadım çocuk reyonundan.
sonunda bulabildim 3 te varmı bilmiyorum bende 1 ay kullanırım. bu biraz daha pahalı. 250 gr. 8 küsür. 2 paket aldım.
9. ayınız kutlu olsun!
4 kasım demek akrep burcu oluyo bizim bu cadılar :26:
evet body önemli çünkü şu an evin içinde sadece bodyle dolaşıyor benimki ...havalar çok sıcak gidiyor ...ma ben yine bir d tlet giydiriyorum terini çeksin diye uykudan uyanınc hemen değiştiiyorum
peki melis emekliyor mu ...ben yarın yürüteç de alıcam ilki kırıldı başına kaza geldi...almasam yerlerde sıkılıyor ..en azından günde bir iki kere koyarım hem adım atmayı öğrenir ...etraftan alma bu saatten sonra diyorlar ama onun da hakkı değil mi evin içini dolaşmak
günaydın
keyifler iyidir inşallah...
ilk dişimiz göründü bizim :) kaç gündür huysuzluğunun sebebi anlaşıldı...
asla emzik almayan çocuk elinde emzikle dolaşıyor sürekli kaşıma modunda
kilomuz 10800, boyumuz 77 olmuş...
haftaya bugün tatil için yolda olacağız inşallah, bakalım denizde ne yapacak
maşallah sırığım benim:) dişiniz de hayırlı olsun. inşallah tatiliniz güzel geçer. bizimki gibi olmaz.
benim kızım da geri geri sürünüyor dönüyor ama kendi kendine yattığı yerden oturamıyor daha ...yürütece de bayadır binmiyor bakalım napıcak yenisini alınca :)))))ay bu çocuklar vidalardan kablolardan ne ister anlamadım...bizimki de nerde bir kablo gözüne kestirse bi şekilde yuvarlayarak kendini ya da üründürerek poposunun üstüne ve yatarak gidip eline geçiriyor ..ve biçok şeyini ayaklarıyla yapıyor ..alkış çalmak gibi ,sehpanın dantelini alaşağı etmek gibi...koca popolu şey tam emeklese napar acaba :))))
bu arada beşiğinin korkuluklarına tırmanıyor ayakta duruyor, korkulukları yükselttik ama yine kalkıyor ayağa. sürekli kontrol ediyorum korkulukları sağlam mı diye vidası sıkı mı diye. tam anlayıp kendi kendine yatağa yatabilecek yaşa gelinceye kadar hep kontrol etmek gerekecek sanırım
aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?
kızlar acil cevap bekliyorummm meme ucumun alt kısmınde bir delik açıldı kızım alt dişlerinin sürtünmesiyle meydana geldi sanırımmmm çok canım yanıyorrr ne yapmalıyımmm benim gibi olan varmı minik iltihap oluyo mastit olmaktann korkuyorumm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?