kizlar masallah oku oku zor bitirdim ne hizlisiniz komsum geldi kahvalti yaptik yeni gitti bir baktim yazmisinizda yazmisiniz ona dedim canim eksili kisir istiyor yapacak yaninada börek aksam ona gidicem gerci kisir dünün konusuydu bugün konu baska yerlere gitmis valla bende ögrendigimden beri adamla yatmiyorum aksam olunca kizimi aliyorum onunla yatiyorum benim zavallim iki aydir koltukta yatiyor hic seside cikmiyorkaydirigubbakcemile3
kizlar masallah oku oku zor bitirdim ne hizlisiniz komsum geldi kahvalti yaptik yeni gitti bir baktim yazmisinizda yazmisiniz ona dedim canim eksili kisir istiyor yapacak yaninada börek aksam ona gidicem gerci kisir dünün konusuydu bugün konu baska yerlere gitmis valla bende ögrendigimden beri adamla yatmiyorum aksam olunca kizimi aliyorum onunla yatiyorum benim zavallim iki aydir koltukta yatiyor hic seside cikmiyorkaydirigubbakcemile3
Kızlar nasılsınızzz ben bayadır ugrayamadım işler cok yogun
size bişii sorucamm benım bugun kasıgımda bıcak batması gıbı anıden olan agrılar var ve sık sık olmaya basladı bırde rahımdede oluyor çok korkuyorummm sizlerde yasadınızmı bunları
peynirli börek yedim
ne kadar faydalı besleniyorum dimi alsanaalsanasmile
arkadasımı aradım 2. ye hamile onunla konustuk telde biraz
az da olsa rahatladım
o bende de oluyor canım.oğlumda da çok yaşadım.özellikle ani hareketlerimde yatakta sağa sola dönerken oluyor.bazen çok şiddetli olurdu oğlumda.nefesimi keserdi olduğum yerde kalırdım.karamp tarzı şeylerdi.bunların hepsi rahim genişlediği için normal şeylerKızlar nasılsınızzz ben bayadır ugrayamadım işler cok yogun
size bişii sorucamm benım bugun kasıgımda bıcak batması gıbı anıden olan agrılar var ve sık sık olmaya basladı bırde rahımdede oluyor çok korkuyorummm sizlerde yasadınızmı bunları
kızlar bende deli gibi kaşıntı başladı..fosur fosur kabardı her yerim...bugün doktora sorucam..umarım önemli bişey değildir..
rahimdeki bendede oluyo bazen rahim büyüyo ondan ama kasıkları tam bilmiyorum
o bende de oluyor canım.oğlumda da çok yaşadım.özellikle ani hareketlerimde yatakta sağa sola dönerken oluyor.bazen çok şiddetli olurdu oğlumda.nefesimi keserdi olduğum yerde kalırdım.karamp tarzı şeylerdi.bunların hepsi rahim genişlediği için normal şeyler
böylesi daha iyi nolur nolmaz sengözlerimebaksanabseninki hepten zulümm yatakları niye ayırdın
canim ben dururumda adamlar durmuyorki gecen gittigimde doktora sordum birsey olurmu diye doktorum birsey olmaz problem görünmüyor dedi ama esime söylemedim tabi su üc ay bitsinde ondan sonra insallahsırnaşık şeyyanına yatta yaramazlık yapma....hihoyyyt
Bende aynısından yedim birde salata aklinialirimsmile
Şu kısır olayı dünden beri bitirdi beni ama ben kendim yapınca da yiyemiyorum malesef :sinifsinif:
Yarın bizim müdür yok diye iş yerinde parti vereceğiz kısır partisi aklinialirimsmile başkası yepınca yemek daha bir keyifli oluyor zemuszemus
cnm arkadaslarım yaaa iyikı varsınızz
valla şimdi ağlayacaktım bı garıp oldum içim rahatladıınızzz
tşk ederımmm
kızlarrr hepinize merhaba .... bugün kalp sesi için kontrolüm vardı...bebeğimin kalp atışını gördüm ve sesinide duydumm..kuş gibi o kadar güzel bir duygu kiii....darısı kalp sesini bekleyen tüm annelerimize
kızlarrr hepinize merhaba .... bugün kalp sesi için kontrolüm vardı...bebeğimin kalp atışını gördüm ve sesinide duydumm..kuş gibi o kadar güzel bir duygu kiii....darısı kalp sesini bekleyen tüm annelerimize
Bende aynısından yedim birde salata aklinialirimsmile
Şu kısır olayı dünden beri bitirdi beni ama ben kendim yapınca da yiyemiyorum malesef :sinifsinif:
Yarın bizim müdür yok diye iş yerinde parti vereceğiz kısır partisi aklinialirimsmile başkası yepınca yemek daha bir keyifli oluyor zemuszemus
kizlar bana müsade uyku saatim geldi biraz kestireyim geleyim
yaa bende sizin çizelgenizden yapmak istiyom yaa yapamadım siteden olmuyo benim yerime yaparmısınız:ecrin_bebek:
baby gagadanmı ben yapıyım sana tahmini doğum tarihini söyle
son sat 2 şubat
doğum 9 kasım
çok sağol canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?