2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de yarın gideceğim eğer dinletmezse bana bende değiştirmeyi düşünüyorum. Kızımda da aynı hastaneye ve aynı doktora gitmiştim ama o zamanlar çok fazla bişeyden haberim yoktu sonuçta

her yönüyle içimize sinen bi doktor bulmak en iisi canım

bende aynı sekıldeyım cnm kafayıyıcem agrılar fılan derken kotu bısıı olucak dıye korkuyorum
bıde ben duysaydım pıt pıtlarıı hayırlısıyla evt canım benımde sat 23 şubat :))))

bnmki de 21 şubat:)
hemen hemen yakınız
yalnız gecen hafta bugün bana 6+1 denmişti bugün 7+1 olması lazım

sayenızde ıcım rahatladı kızlarrrr çok tsk ler durucugumm demekkı hergun 1mm buyuyor Allahımın mucizesii

duru naz ve benmasal iki gun var aramızda.. benımkıde 25 subat...

evet canım tarıhlerımız cok yakın ınsallah hepımız salıkla bebeklerımıı kucagımıza alırızzz

ilk üç ay kasık ağrıları olur fakat 2.trimester döneminde kasık ağrısı olmaaz inş.

selam arkadalşalar
sizleri hep dışardan takip ettim kalpatışlarını duyana kadar listeye girmek istemedim daha önce mayıs 2010 anne adayıydım ama kalp atışlarını duyamadığımdan aynı hayal kırıklığını yaşamak istemedim..
Sat :21 şubat
boy-kilo :176cm-65
beklenen doğum tarihi :28 şubat
ikili test:8 mayıs
listeye eklerseniz sevinirim.
birde şu ticker yapmayı öğretseniz süper olacak valla bir türlü beceremedim :)

çok dua ediyorum inş. zamanında ve normal doğum yaparım diye
zamanında olursa eger inş. 28 kasıma denk geliyor muhtemel tarih

Ay bende normal istiyorum bir yandan da korkuyorum alt takımı bozar mı diye ama galiba ilk çocukta olmuyormuş pek deforme eyvahedigeldismile

bende çok istiyorum normal doğum yapmayı inşallah.
Allahım herkese önce sağlıklı hayırlı evlat. sonra kolay doğum nasip etsin

inşallh kızlar gununde dogar.. benım kı tahmını 30 kasım... yay burcu olacak.. yandık... ben de yay burcuyum....

birde tecrübeli olan arkadaşlara bi sorum olacak sat 'a göre bebiş 7+5 fakat usg de 5 gün geriden takip ediyor doktor geç döllenme dedi ama yinede korktum aynı durumu yaşayan arakadaşım varmı acaba

kendi çocuklugumu düşünüyorumda çok aksı ve yaramazdım.. bakalım bebişler nasıl olacak..

Ay bende normal istiyorum bir yandan da korkuyorum alt takımı bozar mı diye ama galiba ilk çocukta olmuyormuş pek deforme eyvahedigeldismile

fınfık cım ablası hemşire olan bir ark anlatmıştı hemen doğum sıcaklığı ile estetik yapıp küçültüyorlarmış bikaç sene önce demişti tam hatırlayamadım
bir de emzirdikçe alt takım küçlürmüş
sezeryanla karın dikişli olacak düşünsene en ufak bir üşütmede Allah muhafaza hemen agrır yani bir göbek olacak hep sen de
ama hayırlısı ne ise o olsun yine de ben hayırlısıyla normal doğum olsun diye dua ediyorum

hoşgeldin canım. ilk sayfada bafo anlatmış nasıl yapılacağını. inşallah bu sefer sağ salim alırsın sende bebeğini hepimiz inşallah :Saruboceq:

aboww ondan ben de çok korkuodum :1ninca: ama olmuyor diolar yapanlar. lohusalık dönemi geçene kadar kendini toparlıyormuş

yay cok hareketli olur değil mi
senn doğum günün mü yoksa 28 kasım

evet çok hareketli ve inanılmaz özgürlük düşkünü olarak geçio yay genelde.
25 kasım canım benim :hulya:

birde tecrübeli olan arkadaşlara bi sorum olacak sat 'a göre bebiş 7+5 fakat usg de 5 gün geriden takip ediyor doktor geç döllenme dedi ama yinede korktum aynı durumu yaşayan arakadaşım varmı acaba

korkama canım... toplar bebiş kendini.. dikkat et. bol bol yararlı yiyecek ye... eren sezen ne de doktor yadıkların yaramışş bebek ilerlemiş demiş.. sende dıkat et.. yedıklerine..arayı kapatır bebek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…