- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 156
- 37
Ben de yarın gideceğim eğer dinletmezse bana bende değiştirmeyi düşünüyorum. Kızımda da aynı hastaneye ve aynı doktora gitmiştim ama o zamanlar çok fazla bişeyden haberim yoktu sonuçta
duru naz ve benmasal iki gun var aramızda.. benımkıde 25 subat...
bende aynı sekıldeyım cnm kafayıyıcem agrılar fılan derken kotu bısıı olucak dıye korkuyorum
bıde ben duysaydım pıt pıtlarıı hayırlısıyla evt canım benımde sat 23 şubat :))))
canım ağrılar olucak tabii özellikle kasık ve bel ağrısı doktorum bebek yerleşiyor,,rahim büyüyor tabiiki ağrıların olcak dedi bana içini rahat tut Allahın izniyle duyucaksın inşallahhh bak sen tam zamanında gidiyorsun sat'a göre 8 hafta olucak nerdeyse hergün 1mm büyüyormuş bu hafta içini rahat tutt
duru naz ve benmasal iki gun var aramızda.. benımkıde 25 subat...
bnmki de 21 şubat:)
hemen hemen yakınız
yalnız gecen hafta bugün bana 6+1 denmişti bugün 7+1 olması lazım
evt canım gunlerımız cok yakın
hepbırlıkte doguracagız ınsallah hayırlısıyla Allahımın znıyle
çok dua ediyorum inş. zamanında ve normal doğum yaparım diye
zamanında olursa eger inş. 28 kasıma denk geliyor muhtemel tarih
28 kasım olursa bebişin yay burcu olur. benim burcum bayanssulusmileçok dua ediyorum inş. zamanında ve normal doğum yaparım diye
çok dua ediyorum inş. zamanında ve normal doğum yaparım diye
28 kasım olursa bebişin yay burcu olur. benim burcum bayanssulusmile
Ay bende normal istiyorum bir yandan da korkuyorum alt takımı bozar mı diye ama galiba ilk çocukta olmuyormuş pek deforme eyvahedigeldismile
selam arkadalşalar
sizleri hep dışardan takip ettim kalpatışlarını duyana kadar listeye girmek istemedimdaha önce mayıs 2010 anne adayıydım ama kalp atışlarını duyamadığımdan aynı hayal kırıklığını yaşamak istemedim..
Sat :21 şubat
boy-kilo :176cm-65
beklenen doğum tarihi :28 şubat
ikili test:8 mayıs
listeye eklerseniz sevinirim.
birde şu ticker yapmayı öğretseniz süper olacak valla bir türlü beceremedim :)
Ay bende normal istiyorum bir yandan da korkuyorum alt takımı bozar mı diye ama galiba ilk çocukta olmuyormuş pek deforme eyvahedigeldismile
yay cok hareketli olur değil mi
senn doğum günün mü yoksa 28 kasım
birde tecrübeli olan arkadaşlara bi sorum olacak sat 'a göre bebiş 7+5 fakat usg de 5 gün geriden takip ediyor doktor geç döllenme dedi ama yinede korktum aynı durumu yaşayan arakadaşım varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?