2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende de aynı helinin anlattığı gibi oluyor canım. bazen nefesimi kesiyor

benmasal canım galiba seninle SAT'larımız aynı benim 23 şubat...bugün 7+2 olduk...dr karından baktı hemencik göründü bebeğim sesinide duydum çok etkileyici inşallah sende duyacaksın Allahın izniyle...kese gözükecekmi,kalp atışı duyulacakmı diye kafayıı yiyecektim neredeyse bulantı desen sabahtan akşama kadarr..anne olmak kolay değilmiş...şimdi 4 hafta sonra çağırdı dr.ense kalınlığını ölçecek inşallah...

sevindim.. hayırlısı olsun canım.. bende cumarttesı duyarım inşallah...

inşallah asenamm ve benmasal dualarım hep sizinde inşallah bebişinizin minicik kalbinden çıkan pıt pıtları duyarsınız..

asenamm az kalmış cnmm dr a gitmeden önce 41 tane ayetel kursi okudum Allah yardım etti..istediğin bir duayıda okusan olur insan içi rahat gidiyor en azından..

ulen güya özel hastaneye gittim kalp atışını duyurmadı bana manyak doktor ekranda gösterdi alsanaalsanasmile
Fotosunu bile vermedi haspam bi daha da o doktora gitmicim:umursamaz:
Bu gidişle ben doğrana kadar başka, başka doktora giderim :sinifsinif:

canım valla ben vermesede özellikle istiyorummm dr dan Albüm yapıcam diyeeeee vermek zorunda kalıyoo ..kesin dr içinden sıyırık diyodur bana :)))

canım benim doktorum da dinletmedi şimdiye kadar hiç.
erken dönemde aslında çokta hoş karşılamıyor bazı doktorlar ses dinlemeyi.bebeği yoruyormuş.bi kaç hafta sonra istiyorum ben duymak.bana görmek te yetyor.yeter ki sağlıklı olsun yavrularım.

canım valla ben vermesede özellikle istiyorummm dr dan Albüm yapıcam diyeeeee vermek zorunda kalıyoo ..kesin dr içinden sıyırık diyodur bana :)))

evet insan sinir oluyor.bana şimdiye kadar hep verdi resimlerini ama en son gittiğimde sadece bi tanesini verdi.ona bile kızdım :)))

Bende istedim printer bozuk dedi alsanaalsanasmile

Yok yok ben sevmedim bu doktoru bir dahaki sefere başka birini bulmam lazım:umursamaz:

bende aynı sekıldeyım cnm kafayıyıcem agrılar fılan derken kotu bısıı olucak dıye korkuyorum
bıde ben duysaydım pıt pıtlarıı hayırlısıyla evt canım benımde sat 23 şubat :))))

fınfık canım kaç haftalık oldum benimde dinletmedi sesini doktor. bende deiştirdim doktoru

bende aynı sekıldeyım cnm kafayıyıcem agrılar fılan derken kotu bısıı olucak dıye korkuyorum
bıde ben duysaydım pıt pıtlarıı hayırlısıyla evt canım benımde sat 23 şubat :))))

canım ağrılar olucak tabii özellikle kasık ve bel ağrısı doktorum bebek yerleşiyor,,rahim büyüyor tabiiki ağrıların olcak dedi bana içini rahat tut Allahın izniyle duyucaksın inşallahhh bak sen tam zamanında gidiyorsun sat'a göre 8 hafta olucak nerdeyse hergün 1mm büyüyormuş bu hafta içini rahat tutt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…