bize 9. ayda aşı yok dediler. sizdeki farklı bi uygulama belki.
saol canım benim:)bişey becerebildiğimden değil ama heves ettim blog açtım:)bende senin bloguna baktim oglun cok tatli olmus masallah büyümüste arabayi ayakta sürüyor cok afacan bunlar valla
geçmiş olsun canımselam annişler...nasılsınız..
halenur ve nesibe geçmiş olsun...halenur benimde oluyor sabahları kalktığımda bir süre ayağıma basamıyorum
blogçular sizinde bloglarnız hayırlı osun...hemen listeme ekliyorum sizi.....bu yazıyı yazdıktan sonrada siteleriniz inceleyeceğim...:)
hazal87 sende dönmüşsün evine...hoşgeldinmi denir ne denir...:)
brc80 umarım alerji değildir....
burcucukta pariste nereleri geziyor acaba
bana gelince.....biz iyiyiz...geçen akşam eşim oğlumu düşürüp üst dudağını patlatmasaydı daha iyi olacaktı ama...
birde bugun hiç yemedi...dişten sanırım..offff..
Allahallah ben hç duymadım:Scanım bize 12 ay olunca gel dedi ebemizselam arkadaşlar 9. ayda kızamılçık aşısı varmış yaptırdınızmı ateşli bi aşımı yine bilginiz varmı bu aşı dönemleri çok kötü oluyo bizde korkuyorum gitmeye valla
Allah allah bizden niye istedilerki acaba normalde 1 yaşında olurmuş ama sağlık bakanlığı ilk dozunu 9 aylıkken vurun saldın oluyo çünkü demiş. Sağlık ocağıda arada geçen hafta oda çağırdı kızamık aşısı için getirin dedi orasıda çağırmasa götürmiycektim ama 2side çağırdı başka hiçbi dr istememiş çok tuhaf bi bizim burasımı vuruyo kafam karıştı şimdi
infoxcum gecmis olsun canim ogluna gecende benimki masaya cikmak iisterken düsüp dudagini patlatti bayagi kanadi allahtan cabuk iyilesti 1sn gözden kacirmamak lazim bu veletleri
bızede 9 aylık olunca gel kızamık salgını varsa aşı yapılıyo yoksa 1 yasında bıdahakı asısı dedı bende 10 unda gıtcem bakalım
bızede 9 aylık olunca gel kızamık salgını varsa aşı yapılıyo yoksa 1 yasında bıdahakı asısı dedı bende 10 unda gıtcem bakalım
bizimde 1 yaşına kadar aşımız yokkızamık salgını varmış geçen sene 9 . Aydada kızamık aşısına çağırdılar bebekleri ama o salgın bitmiş bize doktorumuz öle dedi yaptırmasanda olur aymes boşa ağlamasın kuzucuk
kızlar bizim doktorumuz vurdu kızamık aşısını tatile gider yada
kalabalık ortama girersek diye hiç ateş yapmıyor bu aşı ama bir yaşında tekrar vurulcakmış
geçmiş olsun cnmm düşe kalka büyüycekler:))erenden alışkınım ben ev kazalarına yağına çaydanlığı döktü,ayağının üstüne 70 ekran tv yi düşürdü,elini blendırla kesti 10 dikiş atıldı vs...bınlar aklıma gelenleri
kayra ağbisi gibi olmaz inş..:18:
ay canım geçmiş olsun benimkide hiç yemiyo ne olucak böyle bilmiyorum bende bu ayaklarımdan doktora gidicem bilmiyorum kilodandamı oluyor ama benim vucudum 75 kiloyu kaldıramıyo çünkü her zaman zayıf bir insandım herkes negüzel doğumdan sonra kilolarını verdi bende süt olsun diye 66 kilodan 75 kiloya çıktım
ay ne güzel kilo vermişsin ya formülünü banada söyle
şimdi bizde vurdurucakmıyız benim kafam karıştı:44:
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl
oğlum dün emeklemeye başladı,
çok az emekliyor hemen yoruluyor şişkoolduğu için ama olsun emekliyor işte, çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?