2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bize 9. ayda aşı yok dediler. sizdeki farklı bi uygulama belki.

Allah allah bizden niye istedilerki acaba normalde 1 yaşında olurmuş ama sağlık bakanlığı ilk dozunu 9 aylıkken vurun saldın oluyo çünkü demiş. Sağlık ocağıda arada geçen hafta oda çağırdı kızamık aşısı için getirin dedi orasıda çağırmasa götürmiycektim ama 2side çağırdı başka hiçbi dr istememiş çok tuhaf bi bizim burasımı vuruyo kafam karıştı şimdi

bende senin bloguna baktim oglun cok tatli olmus masallah büyümüste arabayi ayakta sürüyor cok afacan bunlar valla
saol canım benim:)bişey becerebildiğimden değil ama heves ettim blog açtım:)
geçmiş olsun canımya çok ahreketlendikleri için yara bereler eksik olmuyo hiçbi yerlerindenben de geçen gün tesadüf ayağını çok kötü kestiğini gördüm ama o kadar çok yanıyor ki bence kendisi bile o kadar derin bir kesiği farketmedi
ayrıca muhammed abartı değil valla hiçbişey yem,yordiş dediler sıcaklar dediler ama bilmiyorum
selam arkadaşlar 9. ayda kızamılçık aşısı varmış yaptırdınızmı ateşli bi aşımı yine bilginiz varmı bu aşı dönemleri çok kötü oluyo bizde korkuyorum gitmeye valla
Allahallah ben hç duymadım:Scanım bize 12 ay olunca gel dedi ebemiz

bızede 9 aylık olunca gel kızamık salgını varsa aşı yapılıyo yoksa 1 yasında bıdahakı asısı dedı bende 10 unda gıtcem bakalım

bizimde 1 yaşına kadar aşımız yokkızamık salgını varmış geçen sene 9 . aydada kızamık aşısına çağırdılar bebekleri ama o salgın bitmiş bize doktorumuz öle dedi yaptırmasanda olur aymes boşa ağlamasın kuzucuk

infoxcum gecmis olsun canim ogluna gecende benimki masaya cikmak iisterken düsüp dudagini patlatti bayagi kanadi allahtan cabuk iyilesti 1sn gözden kacirmamak lazim bu veletleri

geçmiş olsun cnmm düşe kalka büyüycekler:))erenden alışkınım ben ev kazalarına yağına çaydanlığı döktü,ayağının üstüne 70 ekran tv yi düşürdü,elini blendırla kesti 10 dikiş atıldı vs...bınlar aklıma gelenleri
kayra ağbisi gibi olmaz inş..:18:

bızede 9 aylık olunca gel kızamık salgını varsa aşı yapılıyo yoksa 1 yasında bıdahakı asısı dedı bende 10 unda gıtcem bakalım

Kızlar bizim doktorumuz vurdu kızamık aşısını tatile gider yada
kalabalık ortama girersek diye hiç ateş yapmıyor bu aşı ama bir yaşında tekrar vurulcakmış

he aynısını dedi banda gitmiycektim valla yazmasaydın bütün arkadaşlara 1 yaşında gel demişler bizi niye çağırdılar diyodum bende demek sizede öyle söyledi aradım ben bugün varmış salgın bende bu hafta içi götiriyim bakalım

anladım canım zaten 1 yaşında tekrar vurucaksa 2 kere niye vurduruyoruzki anlamadım gitti ya boşuna niye kuzumun 2 kere canını yakıyoruz

kızlar bizim doktorumuz vurdu kızamık aşısını tatile gider yada
kalabalık ortama girersek diye hiç ateş yapmıyor bu aşı ama bir yaşında tekrar vurulcakmış

sen vurdurdun demek arkadaşım rahatmı geçti ateş yapmıyo demişsin peki şimdi vuruyo madem tekrar niye vuruyolar 1 yaşında sordunmu kafamı karıştırdı bu benim

canim senin oglanda bayagi badireler atlatmis insallah bu sipalar akilli olurlar:78:

valla kilodanmı bilmem halenur...ben 85ten 64 e düştüm...65 ile hamile kalmıştım...bu kiloya alışkınım...sonr birkaç hafatdır böyleyim....kalsiyum almıyorum diyemi...yoksa hareketsiliktenmi bilmiyorum..dr a da gitmek istemiyorum artık.....

ay ne güzel kilo vermişsin ya formülünü banada söyle

ailenden uzak olmak + yiğit gibi hareketli bir sıpaya yardımsız tek başına bakmak + alerjili bir çocuk emzirdiğin için alerji diyeti yapmak + gecede 2 saatte kimi zaman yarım satte bir uyanmak ++++++++++ işte böyle....

bu alerjinin tek iyi yanı bu oldu sanırım

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl
oğlum dün emeklemeye başladı,
çok az emekliyor hemen yoruluyor şişko olduğu için ama olsun emekliyor işte, çok hoşuma gitti

kızlar herkese günaydın,
bu hafta bnm sıpa 9. ayını dolduracak.
beslenmesi,

sabah kalkar kalkmaz 100 cc süt
kahvaltıda bizle beraber tereyağ reçel peynir yumurta ekmek (azar azar, bazılarını bazı günler yemiyor)
arada zar zor meyve püresi veya sütlü bisküvi
öğlen haşlanmış sebze (patates+havuç+kabak+fasülye+bezelye+et - tavuk - balık dönşümlü )
arada yoğurt (babymix)
akşam muhallebi
gece süt

siz nasıl besliyorsunuz? bakliyatlara başladınız mı?

ayrıca oğlum emeklemeye başladı, koltuğun kenarlarına tutunarak birkaç adım atıyor, daha yeni yatar haldeyken kalkıp oturmayı öğrendi.

ne yapabilirim extra?
yardım lütfen
bunlar dışında ne yapacağımı bilmiyorum , 2 kilo verdi bebişim iştahı kesildi. dişleri çıkmadı daha

günaydın arkadaşlar benim kızım suratında kollarında ve ayaklarında kırmızı kabarık bişeyler çıktı sinek ısırığımıdır acaba bi kaç akşamdır evde baya sivri var daha küçük olduğu için bu kadar çok kabarmıştır diye düşünüyorum ama inşallah doğru düşünüyorumdur ama alerji olsa vucudundada olurdu dimi kıyafet altında kaln yerlerde bişey yok açık olan yerler çok şiş ama bu akşam hemen şu prize takılan ismi aklıma gelmedi sinek ilaçlarından alıcam bi deniyim bakalım ondanmı olmazsa hafta sonu doktora götürücem zaten ozaman baktırırım

şimdi bizde vurdurucakmıyız benim kafam karıştı:44:

valla benimde kafam çok karıştı bu konuda arkadaşım doktora göre vurmalıyız ama 1 yaşında madem bidaha vurdurucaz ozaman ne gerek var anlamış değilim

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl
oğlum dün emeklemeye başladı,
çok az emekliyor hemen yoruluyor şişko olduğu için ama olsun emekliyor işte, çok hoşuma gitti

günaydın canım onların bu halleri çok güzel oluyo dimi kıçını sallay sallaya geziyolar bi kaç gün sonra tutamıycaksın emin ol biz yetişemiyoruz artık hızına uçuyo resmen karıştırmadığı şey kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…