2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar blog işine girdim, işte adresimiz:

SemaanneBurakbebek

desteğinizi bekliyorum, burcu özellikle de senin tecrübelerinden yararlanmak isterim..

tebrik ederim:)güzel olmuş devamını bekleriz.
benim de blogum var fikir alışverişi yapabiliriz:)
Yaşam iksirim kocam ve onunla küçük meyvemiz - Blogcu
ama tabi ben düzenli yazı yazma vakti bulamıyorum pekeşimi falan da tanıttım biraz ona torpil geçtim tabi:))incelmek istersen:)bu arada maşallah bebişin çok tatlı Allah bağışlasın inşallah

benim belim değil de sırtım ağrıyor. tutuluyorum bazen. egzersizyapmak en iyisi ilaç alma bence.

doğru söylüyosun canım sen ne yaptın araştırdınmı ozon yağını

okudum biraz internetten. bugün alerji uzmanına gittik. testler yapılacak. egzama alerjiden kaynaklanıyorsa sürdüğün herşey günü kurtarır. alerjinin tedavi edilmesi lazım dedi. bakalım çıkacak mı. haftaya gidicez tekrar.

benim oglumda hergün bizimle sahura kalkiyor allah ne verdiyse karnini doyuruyor birazda sirinlik yapiyor sonra hep beraber uyuyoruz ama gelgelim oruc tutmuyor kerata

kızlar günaydın herkese .dünden beri girmedim .dün önce kayınvalidemin evini temizledim .sonra kendi evime geldim ...saloumu yapabildim anca ..bugün de diğer odaları temizliycem ..bayrama kadar bekleyemedim :))
özgül dün bloğuna baktım çok güzel takip etmeye çalışıcam ...
zeyn demek oğlun sahura kalkıyor haakızım artık bir haftada çözdü yürüteci ve evin içinde fır dönüyor ama kazalara karşı tedbirli olmam lazım tül perde çekiyordu hemen bir boşluk gördüğünde evi yeniden dizayn ettim dün ama hala emekleme yok geri geri gitmeye devam gün içinde girmeye çalışıcam grş kızlar

benim oglumda hergün bizimle sahura kalkiyor allah ne verdiyse karnini doyuruyor birazda sirinlik yapiyor sonra hep beraber uyuyoruz ama gelgelim oruc tutmuyor kerata

hehe çok şekerler zeynep ya:)benim oğlumda ilk gün biz kaldırdık kıyıp(sabah geç kalksın diye),sonraki günler kendisi kalktı hep:)2 öğün arası oruç tutuyo onlar bebek orucu tutuyolar annesi:)ama tabi benim oğlan hiç yemediği gibi sahurda da geleneğini bozmuyo
ayrıcada sabah 7 de gene ayakta

bende senin bloguna baktim oglun cok tatli olmus masallah büyümüste arabayi ayakta sürüyor cok afacan bunlar valla

selam annişler...nasılsınız..

halenur ve nesibe geçmiş olsun...halenur benimde oluyor sabahları kalktığımda bir süre ayağıma basamıyorum

blogçular sizinde bloglarnız hayırlı osun...hemen listeme ekliyorum sizi.....bu yazıyı yazdıktan sonrada siteleriniz inceleyeceğim...:)

hazal87 sende dönmüşsün evine...hoşgeldinmi denir ne denir...:)

brc80 umarım alerji değildir....

burcucukta pariste nereleri geziyor acaba

bana gelince.....biz iyiyiz...geçen akşam eşim oğlumu düşürüp üst dudağını patlatmasaydı daha iyi olacaktı ama...

birde bugun hiç yemedi...dişten sanırım..offff..

hale burdayım geldim :))) ya kaç gündür temizlik temizlik kafayı yedim..yarın da mutfak var onu da yapınca bitiyor:))bu arada kızım çok mızmız oldu yaaa..bana işi zor yaptırıyor...kucak istiyor ..alınca gülüyor yere bırakınca basıyor yaygarayı nasıl ağlıyor sanki işkence yapıyolar :))offf bugün hep onunla ilgilenmemi istedi odadan dışarı çıkar çıkmaz bağırıp ağlamaya başlıyor ..ben gelince de kollarını kaldırıyor bana alayım diye ...siz neler yapıyosunuz arkadaşlar bebeler nasıl

offf geçmiş olsun canım. dudağı patladı demek. çok dikkatli olmak lazım. durmuyorlar artık yerlerinde. uygar da birkaç gün önce hiç bişey yemek istemedi hatta emmek bile istemedi. bugün üst dişi patladı. çok zor bu bebelerin işi yav...

bizimkide hiç yalnız kalmak istemiyor boncuk.....kucağa alıncada yere inip yürümek istiyor...belim kopuyor...aktivite masasını yürüme arabası olarak kullanıyoruz artık....tabi bende peşinde takılacak düşücek diye...tırmannıyor koltuklara sonra kendini yere atıyor....peşinden ayrılamıyorsun yani....

sağol burcu..valla öyle gözünü ayırmaya gelmiyor....kendini atma oyunu öğrendi...onu yapıyor hep....yürümeye çalışıncada elini ittiriyor tutmakta istemiyor nasıl yürüyecekse....:)

yemedi ben çok sinirleniyorum ya..kzıyorum..sonra kendime kızıyorum....

infoxcum gecmis olsun canim ogluna gecende benimki masaya cikmak iisterken düsüp dudagini patlatti bayagi kanadi allahtan cabuk iyilesti 1sn gözden kacirmamak lazim bu veletleri

sağol zeynepçim....sizede geçmiş olsun ya....ayyy ddağı şişti bizimkininde baktıkça içim acıdı resmen..neyseki çabuk geçti....

infoxcum gecmis olsun canim ogluna gecende benimki masaya cikmak iisterken düsüp dudagini patlatti bayagi kanadi allahtan cabuk iyilesti 1sn gözden kacirmamak lazim bu veletleri

ayyy size de geçmiş olsun. olcak tabi böyle kazalar ama allah büyüğünden korusun artık.

selam arkadaşlar 9. ayda kızamılçık aşısı varmış yaptırdınızmı ateşli bi aşımı yine bilginiz varmı bu aşı dönemleri çok kötü oluyo bizde korkuyorum gitmeye valla

ay canım geçmiş olsun benimkide hiç yemiyo ne olucak böyle bilmiyorum bende bu ayaklarımdan doktora gidicem bilmiyorum kilodandamı oluyor ama benim vucudum 75 kiloyu kaldıramıyo çünkü her zaman zayıf bir insandım herkes negüzel doğumdan sonra kilolarını verdi bende süt olsun diye 66 kilodan 75 kiloya çıktım

selam arkadaşlar 9. ayda kızamılçık aşısı varmış yaptırdınızmı ateşli bi aşımı yine bilginiz varmı bu aşı dönemleri çok kötü oluyo bizde korkuyorum gitmeye valla

bize 9. ayda aşı yok dediler. sizdeki farklı bi uygulama belki.

bende geçen hafta yaptım ince temizlik güle güle kirlet aynı benim oğluşu anlatmışsın çok üzerime düşüyo yanından ayrılınca feryadı basıyo ama çok tatlılar ya hele o kollarını kaldırmaları yesem doymucam biraz evvel dışarı çıktık çıkarken nasıl mutlu oldu içeri girerken bastı feryadı ben baştan anlamadım bi daha çıktım yine gülücükler meğersem dışarda durmak istiyomuş ama malesef içeriye girdik tabi yine ağladı artık herşeyi anlamaya başladı sıpalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…