- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
kızlar blog işine girdim, işte adresimiz:
SemaanneBurakbebek
desteğinizi bekliyorum, burcu özellikle de senin tecrübelerinden yararlanmak isterim..
kızlar belim çok ağrıyo bu doğumdan sonra kendimi hiç iyi hissetmiyorum gece sahura kalkınca ayaklarımın üstüne basamıyorum sanki şiş gibi Aliyi emzirmek için kucağıma zor alıyorum resmen kaslarım kasıldı acaba kas gevşetici kullansam emzirirken zararı olurmu benim gibi olan varmı
doğru söylüyosun canım sen ne yaptın araştırdınmı ozon yağını
benim oglumda hergün bizimle sahura kalkiyor allah ne verdiyse karnini doyuruyor birazda sirinlik yapiyor sonra hep beraber uyuyoruz ama gelgelim oruc tutmuyor kerata
hehe çok şekerler zeynep ya:)benim oğlumda ilk gün biz kaldırdık kıyıp(sabah geç kalksın diye),sonraki günler kendisi kalktı hep:)2 öğün arası oruç tutuyo onlar bebek orucu tutuyolar annesi:)ama tabi benim oğlan hiç yemediği gibi sahurda da geleneğini bozmuyo
ayrıcada sabah 7 de gene ayakta
selam annişler...nasılsınız..
halenur ve nesibe geçmiş olsun...halenur benimde oluyor sabahları kalktığımda bir süre ayağıma basamıyorum
blogçular sizinde bloglarnız hayırlı osun...hemen listeme ekliyorum sizi.....bu yazıyı yazdıktan sonrada siteleriniz inceleyeceğim...:)
hazal87 sende dönmüşsün evine...hoşgeldinmi denir ne denir...:)
brc80 umarım alerji değildir....
burcucukta pariste nereleri geziyor acaba
bana gelince.....biz iyiyiz...geçen akşam eşim oğlumu düşürüp üst dudağını patlatmasaydı daha iyi olacaktı ama...
birde bugun hiç yemedi...dişten sanırım..offff..
offf geçmiş olsun canım. dudağı patladı demek. çok dikkatli olmak lazım. durmuyorlar artık yerlerinde. uygar da birkaç gün önce hiç bişey yemek istemedi hatta emmek bile istemedi. bugün üst dişi patladı. çok zor bu bebelerin işi yav...
infoxcum gecmis olsun canim ogluna gecende benimki masaya cikmak iisterken düsüp dudagini patlatti bayagi kanadi allahtan cabuk iyilesti 1sn gözden kacirmamak lazim bu veletleri
selam annişler...nasılsınız..
halenur ve nesibe geçmiş olsun...halenur benimde oluyor sabahları kalktığımda bir süre ayağıma basamıyorum
blogçular sizinde bloglarnız hayırlı osun...hemen listeme ekliyorum sizi.....bu yazıyı yazdıktan sonrada siteleriniz inceleyeceğim...:)
hazal87 sende dönmüşsün evine...hoşgeldinmi denir ne denir...:)
brc80 umarım alerji değildir....
burcucukta pariste nereleri geziyor acaba
bana gelince.....biz iyiyiz...geçen akşam eşim oğlumu düşürüp üst dudağını patlatmasaydı daha iyi olacaktı ama...
birde bugun hiç yemedi...dişten sanırım..offff..
selam arkadaşlar 9. ayda kızamılçık aşısı varmış yaptırdınızmı ateşli bi aşımı yine bilginiz varmı bu aşı dönemleri çok kötü oluyo bizde korkuyorum gitmeye valla
hale burdayım geldim :))) ya kaç gündür temizlik temizlik kafayı yedim..yarın da mutfak var onu da yapınca bitiyor:))bu arada kızım çok mızmız oldu yaaa..bana işi zor yaptırıyor...kucak istiyor ..alınca gülüyor yere bırakınca basıyor yaygarayı nasıl ağlıyor sanki işkence yapıyolar :))offf bugün hep onunla ilgilenmemi istedi odadan dışarı çıkar çıkmaz bağırıp ağlamaya başlıyor ..ben gelince de kollarını kaldırıyor bana alayım diye ...siz neler yapıyosunuz arkadaşlar bebeler nasıl
bize 9. ayda aşı yok dediler. sizdeki farklı bi uygulama belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?