2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hosbulduk.evet turkiyedeydim iki aydir.sayili gundu cabuk geldi gecti simdiden ozluyorum.
bende oglumla ugrasiyorum iste buyudukce yaramazlasiyor tavsanim

senin bu sebzeli arpa çorbasını deniycem, orucumu da açtım ama canım çekti
tarhana konusunda ben de oldukça fakirim ama, annemin ve kayınvalidemin komşuları sağolsun, her gittiğimde bir kaç pişirimlik ediniyorum
hem de beleşe geliyor dermişim

herkese günaydııın ...sema bloğun hayırlı olsun canım takip edicem mutlaka ..sen de ben gibi kova burcuymuşsun :))
kızım sahurdan sonra gözlerini açtı ben de yanıma aldım bna sarıldı ve öylece uyudu ..çok güzeldi onun kokusuyla uyumak ...sabah da erken kalktı ..beşiğine aldım bağırdı da bağırdı onu alayım diyee...bu aralr uykusuzum sahura kalkıyorum bi de sabah eren kalkıyorum gece de geç yatınca afalladım biraz (

kızlar belim çok ağrıyo bu doğumdan sonra kendimi hiç iyi hissetmiyorum gece sahura kalkınca ayaklarımın üstüne basamıyorum sanki şiş gibi Aliyi emzirmek için kucağıma zor alıyorum resmen kaslarım kasıldı acaba kas gevşetici kullansam emzirirken zararı olurmu benim gibi olan varmı

canım benim yaa sende bendensinn günlerdin gözümün önünden gitmiyorlar onlara acıyıp üzülmek yeterli değiL ARKADAŞLARIM SADECE BİR BOŞ MSJ İLE BİR HAYIR YAPABİLİRİZ 2868 E BOŞ MESAJ ATIN KIZILAY KAMPANYA BAŞLATMIŞ MESAJI YOLLAR YOLLAMAZ KIZILAYDAN TEŞEKKÜR MESAJI GELİYR NETTENDE BAKABİLİRSİNİZ O YAVRUCAKLAR ÖLMESİNNN O KADAR İNCELİYORUZ ÇOCUĞUMUZA NE YEDİRSEK DİYE ONLAR ÇÖPTEN BİLE YİYEMİYORLAR YİYCEK YOKKİ ATIK OLSUN. ÇÖP BİLE YOK DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ RAMAZAN AYI AÇLIĞIN NE DEMEK OLDUĞUNU ÖĞRETEN EN GÜZEL BİR AYDIR. TOK AÇIN HALİNDEN ANLAMAZ BİR MİLLET OLMAYALIM...

:) Yaşıtımı savunayım .. Üzerine fazla gitmeyin kızın..Benzer yanımız çok burcuyla...Okul bitir evde dur tek başına çocuk büyüt..Ne için okudun ?...Anne-baba , kayınvalide uzak bakacak yok..Eşim eve yakın..İstediğimde gelir ama o bile fazla kalmak istemiyor, evden dışarı kaçıyor... Genciz .. Arkadaşlarla gezdik, tozduk, istediğimizi yaptık.Karışan , engelleyen olmadı Allaha şükür. Eşime kalsa çalışamam..Ama ben insanlarla olan diyaloglarla, sohbet ve arkadaşlıklarla mutlu oluyorum..Dört duvar arasında değil..Bunun için zor geliyor..Kıızmla en soğuk günlerde bile dışarıya çıktım. Ama yine yetmiyor...İnsan arkadaş istiyor..Karşı karşıya sohbet etmek istiyor.. (Meğer ne kadar sosyal biriymişim de haberim yokmuş)
Görümcem 2. doğurdu biri 4 yaşında diğeri 1 yaşında..Tek olunca zorlanıyorsun diyor..2 çocukla zor derlerdi de inanamazdım..Geçer diyordum, ama zorlanıyorum diyor.. 2. çocuğu istiyorum. Kızım 2-3 yaşına gelsin inş. hamile kalmak istiyorum. Onu da 2 yaşında getirdikten sonra da çalışmak istiyorum. Sınıföğretmenliği okudum. Okuldakilerle evdekiler bir değil. Annelik 24 saat ve ömür boyu..Emeklilik yok..Kararlarımda da kimseyi dinlemeyi düşünmüyorum.
Çünkü herkes halden anlamıyor.Yaşadıklarını yaşamıyor. Kendime ne uygunsa onu yapacağım..Hazır olmak önemli ve karar vermekte geç kalmamak..
Burcu da kendine en uygun neyse ona karar versin ve yapsın..Yap diyenler, fedakarlığı yapacak olanlar değiil, denilen kişi..

boncuk, kova burcu olmayı seviyorum ya
benim oğlum da iki gecedir, saat bir-iki arası kalkıp bana sesleniyor odasından, alışmasın diye gidip almıyorum, ilgilenmiyorum ama onu dinlemekten de uyuyamıyorum, derken sahur oluyor, uykusuzluktan başım ağrıyor ya

halenur , bende bel fıtığı var, o nedenle eminim ki çok zor bir durumdasın ancak kas gevşetici kullanmak süte zararlı, daha doğrusu PAROL hariç hiç bir ağrı kesici ilaç içemezsin eğer bebek emiyorsa, günde 5 taneye kadar parol alabilirsin, ben iftardan sonra ve sahurda alıyorum birkaç gündür, benim de benim kötü çünkü
geçmiş olsun bu arada canım..

halenur , bende bel fıtığı var, o nedenle eminim ki çok zor bir durumdasın ancak kas gevşetici kullanmak süte zararlı, daha doğrusu PAROL hariç hiç bir ağrı kesici ilaç içemezsin eğer bebek emiyorsa, günde 5 taneye kadar parol alabilirsin, ben iftardan sonra ve sahurda alıyorum birkaç gündür, benim de benim kötü çünkü
geçmiş olsun bu arada canım..

selam kızlar çok kötüyüm çokkkk akşam hastanelik oldum serum yedim bir torba ilaçla eve geldim bünyem iflas oldu 43 kiloya düşmüşüm tartılmak aklıma gelmemişti ceren bildiğiniz gibi çıldırık ama iyice dozuttu sanırım buda 2.diş bu gün hiç halim yok ve kucağımdan inmek istemiyor şimdi zorla uyuttum :S 20 dakika ancak uyur gerçi dayanamadım calpol verdim umarım uzun sürer tek başına çocuk büyütmek çok zor ben hep kardeş sevgisini tatsın istiyordum ama bu şartlarda imkansız bu sabah halimi görmeliydiniz eşime beni annenin yanına bırak gel diyor onada izin yok kayınvalide eltimle yaşıyor ya ben kadına dalarım diye kprkuyormuş offf ya keşke yalnız yaşasaydı gider aylarca kalırdım yanında ordayken ne güzeldi sabah beni uyuturdu akşam sen git çayını iç derdi saatlerce balkon keyfi yapardım orda dişini nasıl çıkardığını bile anlamadım dua edinde şu hastalığımı cerenin diş krizini kolay atlatayım

doğru söylüyosun canım sen ne yaptın araştırdınmı ozon yağını

kardelen geçmiş olsun canım hem bebeğin hem senin hasta olman kötü olmuş benim kayınvalidem hayatta bakmaz doğumdan sonra bile doğru dürüst uğramadı kayınvaliden senin yanına gelse gelemezmi

ah canım yaçok geçmiş olsunkoşturmacadan ne hale geliyoruz hepimiz ama ceren annesini baya baya zorlamış sanırıminşallah bu diş sıkıntıları ve bu canavarların(benimki dahil)yaramzlıkları son bulur

kızlar blog işine girdim, işte adresimiz:

SemaanneBurakbebek

desteğinizi bekliyorum, burcu özellikle de senin tecrübelerinden yararlanmak isterim..

tebrik ederim:)güzel olmuş devamını bekleriz.
benim de blogum var fikir alışverişi yapabiliriz:)
http://yasamiksiri.blogcu.com/
ama tabi ben düzenli yazı yazma vakti bulamıyorum pekeşimi falan da tanıttım biraz ona torpil geçtim tabi:))incelmek istersen:)bu arada maşallah bebişin çok tatlı Allah bağışlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…