halenur ne ıslak mendili. senin bebek egzamalı değil miydi? deydirme öyle kimyasallarla dolu şeyleri bebeğin cildine.
hoşgeldin. sen memlekete mi gitmiştin? biz iyiyiz bebeklerle uğraşıyoruz. sen nasılsın?
kopekop bazen ayrı yapıyorum benim miniğe aklın gelen bütün sebzeleri pirinçle ya da irmikle pişiriyorum ...arasıra da eve ne yaptıysam onu veriyorum ....karışık gidiyoruz ..semizotunu ben de seviyorum canım ...bugün mesela arpa şehriyeli sebze çorbası yaptım iftaa kendime ondan yedirdim ...
içine yeşil biber _taze fasulye _patates_havuç_kabak_biraz ıspanak _reyhan_dereotu_maydonoz_biraz da semizotu ...bunları azcık kavurup salça koydum ...sonra suyunu ilave ettim ..kaynayınca arpa şehriyeleri ilave ettim ...hepsi pişince hopp mideye ..limon sıkınca da ayrı bir güzel oluyor ...
tarhana çorbası ben de yapıyorum kızıma ama pek fazla blamıyorum köy tarhanası ..marketekiler de hoşuma gitmiyo.(
kızlar blog işine girdim, işte adresimiz:
SemaanneBurakbebek
desteğinizi bekliyorum, burcu özellikle de senin tecrübelerinden yararlanmak isterim..
SemaanneBurakbebek
desteğinizi bekliyorum, burcu özellikle de senin tecrübelerinden yararlanmak isterim..
kızlar somalide son üç ayda 5 yaşından küçük tam 29 bin çocuk açlıktan ölmüşbizimkiler afra tafra yapar....o yavrularım bir lokma kuru ekmek bile yiyememiş tam yüreğimin ortası sızladı.....bu ayki bütün artırabildiğimi yollamayı düşünüyorum....nolur siz de destek olun...belki bir kaç meleği kurtarabiliriz Allahım oğlumu bütün nimetlerinle besleyebildiğim için sonsuz şükürler olsun........
hayirli olsun canim blogun yazini okudum cok akici yazmissin insallah birsürü okurlarin olur
herkese günaydııın ...sema bloğun hayırlı olsun canım takip edicem mutlaka ..sen de ben gibi kova burcuymuşsun :))
kızım sahurdan sonra gözlerini açtı ben de yanıma aldım bna sarıldı ve öylece uyudu ..çok güzeldi onun kokusuyla uyumak ...sabah da erken kalktı ..beşiğine aldım bağırdı da bağırdı onu alayım diyee...bu aralr uykusuzum sahura kalkıyorum bi de sabah eren kalkıyorum gece de geç yatınca afalladım biraz(
bloğun hayırlı olsun takip etmeye çalışıcam
kızlar belim çok ağrıyo bu doğumdan sonra kendimi hiç iyi hissetmiyorum gece sahura kalkınca ayaklarımın üstüne basamıyorum sanki şiş gibi Aliyi emzirmek için kucağıma zor alıyorum resmen kaslarım kasıldı acaba kas gevşetici kullansam emzirirken zararı olurmu benim gibi olan varmı
kızlar belim çok ağrıyo bu doğumdan sonra kendimi hiç iyi hissetmiyorum gece sahura kalkınca ayaklarımın üstüne basamıyorum sanki şiş gibi Aliyi emzirmek için kucağıma zor alıyorum resmen kaslarım kasıldı acaba kas gevşetici kullansam emzirirken zararı olurmu benim gibi olan varmı
SemaanneBurakbebek
halenur ne ıslak mendili. senin bebek egzamalı değil miydi? deydirme öyle kimyasallarla dolu şeyleri bebeğin cildine.
hoşgeldin. sen memlekete mi gitmiştin? biz iyiyiz bebeklerle uğraşıyoruz. sen nasılsın?
selam kızlar çok kötüyüm çokkkkakşam hastanelik oldum serum yedim bir torba ilaçla eve geldim bünyem iflas oldu 43 kiloya düşmüşüm tartılmak aklıma gelmemişti ceren bildiğiniz gibi çıldırık ama iyice dozuttu sanırım buda 2.diş bu gün hiç halim yok ve kucağımdan inmek istemiyor şimdi zorla uyuttum :S 20 dakika ancak uyur gerçi dayanamadım calpol verdim umarım uzun sürer tek başına çocuk büyütmek çok zor ben hep kardeş sevgisini tatsın istiyordum ama bu şartlarda imkansız bu sabah halimi görmeliydiniz eşime beni annenin yanına bırak gel diyor onada izin yok kayınvalide eltimle yaşıyor ya ben kadına dalarım diye kprkuyormuş offf ya keşke yalnız yaşasaydı gider aylarca kalırdım yanında ordayken ne güzeldi sabah beni uyuturdu akşam sen git çayını iç derdi saatlerce balkon keyfi yapardım orda dişini nasıl çıkardığını bile anlamadım dua edinde şu hastalığımı cerenin diş krizini kolay atlatayım
ah canım yaselam kızlar çok kötüyüm çokkkkakşam hastanelik oldum serum yedim bir torba ilaçla eve geldim bünyem iflas oldu 43 kiloya düşmüşüm tartılmak aklıma gelmemişti ceren bildiğiniz gibi çıldırık ama iyice dozuttu sanırım buda 2.diş bu gün hiç halim yok ve kucağımdan inmek istemiyor şimdi zorla uyuttum :S 20 dakika ancak uyur gerçi dayanamadım calpol verdim umarım uzun sürer tek başına çocuk büyütmek çok zor ben hep kardeş sevgisini tatsın istiyordum ama bu şartlarda imkansız bu sabah halimi görmeliydiniz eşime beni annenin yanına bırak gel diyor onada izin yok kayınvalide eltimle yaşıyor ya ben kadına dalarım diye kprkuyormuş offf ya keşke yalnız yaşasaydı gider aylarca kalırdım yanında ordayken ne güzeldi sabah beni uyuturdu akşam sen git çayını iç derdi saatlerce balkon keyfi yapardım orda dişini nasıl çıkardığını bile anlamadım dua edinde şu hastalığımı cerenin diş krizini kolay atlatayım
SemaanneBurakbebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?