arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler:) benim kızım da kasım doğumlu, ancak kasımın sonunda, 29' unda doğdu:) 8 aylık şuan, emeklemek istemiyor ama hep ayağım üzerinde tutun ve yürütün istiyor, benimde belim ağrımaya başladı nedense, dayanamıyoruuuuum(((( dua edinde geçsin bel ağrım çok üzgünüm bu nedenle ((((
yürüteç almasam da tomy ilk bisikletim mi alsam? yaa hakkaten bebekler oyuncaklardan çabuk sıkılıyor ne yapsam yaaaaaa:95:
benim boncuk gözlümEki Görüntüle 239655
benim boncuk gözlümEki Görüntüle 239655
maşallah bebeğine boncuk44, benim kızım 2 aydır kilo almıyordu. sanırım 9 aylık kontrolüne gittiğimizde de almamış olarak göreceğimmavi kızıma yakışıyor ...pembe pembe sıkıldım yahuuuu..ilk çocuk da kız olunca
maşallah bizim kasım bebişleri hep tombul...ben bir ay önce tarttırmıştım kontrolde 76 cm kilo 11 falandı ..şimdi noldu bilmem ..ama bu ay hastalandı pek kilo almadı sanıyorum ..boy attı gibi ....sizinkiler kaç kilo ?? deniz kilo konusunda bilmem ama tembellik konusunda yarıştırsak benimki birinci gelir ..hala geri geri gidiyor doğru yolu bulup emekleyemedi bir türlü...ama yürüteçle fırıl fırıl ...nolcak bu kızın hali bu gidişle iki yaşında yürür:26::26:
maşallah valla benim oğlanla yarışırmavi kızıma yakışıyor ...pembe pembe sıkıldım yahuuuu..ilk çocuk da kız olunca
maşallah bizim kasım bebişleri hep tombul...ben bir ay önce tarttırmıştım kontrolde 76 cm kilo 11 falandı ..şimdi noldu bilmem ..ama bu ay hastalandı pek kilo almadı sanıyorum ..boy attı gibi ....sizinkiler kaç kilo ?? deniz kilo konusunda bilmem ama tembellik konusunda yarıştırsak benimki birinci gelir ..hala geri geri gidiyor doğru yolu bulup emekleyemedi bir türlü...ama yürüteçle fırıl fırıl ...nolcak bu kızın hali bu gidişle iki yaşında yürür:26::26:
DENİZ MAŞALLAH OĞLUNA YAAAALLAH TÜM BEBEKLERİ NAZARLARDAN KORUSUN ..FOTOSU YOK MU FOTOSU MERAK ETTİM KUZUYU ..KOPEKOP SENİN OĞLANI DA MERAK EDİYORM YAAA KOYSANA RESMİNİ...DENİZ DEMEK OĞLUŞUN EMEKLİYOR ...BEN DE ETRAFTAKİ YORUMLARI BİRAZ DİKKATE ALARAK KİLOLU OLDUĞU İÇİN EMEKLEMESİ GECİKİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORDUM AMA BAK SENİN OĞLUN MEKLİYORMUŞ ..DEMEK Kİ BENİM KIZIMDA VAKTİNİ VE ZAMANINI BEKLİYOR ..
BEN DE BU ARALAR TAKTIM MAMA SANDALYELERİNE ...KIZLAR ALCAM DİYORUM BÜYÜK İHTİMAL DURUR İÇİNDE OTURMAY SEVİYOR ÇÜNKÜ ..AMA ÇOK MU GEÇ KALDIM DERSİNİZ...YA MESELA BİR SOFRAYA OTURUYORUZ ARTIK O DA ATILIYOR BİZE MERAK EDİYOR KUCAĞIMA ALSAM BEN RAHAT EDEMİYORUM ..KANEPEYE YASLASAM O RAHAT EDEMİYOR ..ŞAŞTIK KALDIK..ALMAK GEREK ALMAK...KOCİŞİ SIKIŞTIRAYIM DA ALSIN PRENSESE ...SİZ DE FİKRİNİZİ SÖYLER MİSİNİZ ...Bİ DE KAÇ YAŞA KADAR KULLANABİLİRİZ ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?