slm kızlarrrr ya sizce ceren emekliyor mu ben birşey anlamadım evi dolaşıyor ama göbeğini yerden kaldırmadan gidiyor garip bir tarzı var ben emeklemiyor diyorum görenler emekliyor işte diyor :)) her çocuk farklı emeklermiş eğer bu emeklemekse emekliyor artık bende yürüteç aldım kırdım inadımı yani kocamsen delimisin dedi sürekli ayakta tutuyorduk çünkü öyle istiyordu yürüteç 2 fonksiyonlu istediğinde sallanan at oluyor yalnız bir sorun var yürüteçte durmuyor içinden çıkmanın yolunu buldu iki bacağını aynı yere koyuyor nasıl yaptığını hala anlamadım hoppppp yürütecin altında bu seferde ordan çıkarmaya uğraşıyorum ilk adım arabasından kimse memnun değil bende almadım belki 12 aylık falan olduğunda alırım yürüteç alacaksanızda benim gibi abartmayın uygun fiyatlı birşey alın bu veletlerin işi belli olmuyor oda kullanılmayan eşyaların yanında yerini aldı :S dişimiz 4 tane oldu ısırıyor artık canımı yakıyor iştahımız aynı kusma problemi hala var yediriyorum sonra kusuyor hala mama ağırlıklı gidiyoruz ne olacak bilmiyorum ( öğürüyor başka birşey verince yoğurdunu ihmal etmiyorum birde muhallebi yedikten sonra kusuyor ama ısrarla veriyorum dün 9 aylık olduk çok mutluyum
kopekop doğru söylüyosun pahalı şeylere para verme konusunda aşırı kaçmamak gerek...bloğunu bilmiyorum ben linkini atar mısın merak ettim ...
mama sandalyesi alayım o zaman kesin...şu ilk adım arabası yerine aldığın şeyi merak ediyorum çünkü ona benzer bişi büyük kızımda kullandım...eskiden tahtadan yaparlarmış üç tekerlekli babam memlekete gidince yaptırmıştı kızıma sonra da orda unutup gelmiştik kızım yürüyünce ..şimdi babamdan istedim geçen yapmıyolar eskiden kaldı dedi çok üzüldüm ..eğer benim dediğime benziyorsa hemen ben de alayım çünkü ilk kızım onun sayesinde yürüdü :)))
kopekop buldum bloğunu canım çok güzelmiş ...oğlun çoooook tatlı maşallah yaaa...allah esirgesin ...elimden geldiğince takip etmeye çalışırım ...ben de mi bir blog açsam ama öyle şeyleri pek biliyorum beceremem ki(ama yazım güzeldir anlarım o işten ...
albümde yeni fotolar var. bakabilirisiniz!
baktım, güzeller,oğuş o elmayı koparıp yedi mi?
benimki armut koparmıştı geçen hafta sonu dedesinin bahçeden ve tepesini yemişti çevire çevire
bu arada kızlaaar..bugün oğlum tavuklu kabak sandal yemiş yoğutla birlikte
melodi resimleriize ben de baktım çok güzeller :))
kopekop yavruna afiyet olsun ...maşallah ona ..sizler de artık çatalla ezip mi veriyorsuuz yemekleri merak ettim .....
bu arada çok acıktım kaldı iftara bir buçuk saat falan :))))
bizde bugün 9aylik olduk
DENİZ MAŞALLAH OĞLUNA YAAAALLAH TÜM BEBEKLERİ NAZARLARDAN KORUSUN ..FOTOSU YOK MU FOTOSU MERAK ETTİM KUZUYU ..KOPEKOP SENİN OĞLANI DA MERAK EDİYORM YAAA KOYSANA RESMİNİ...DENİZ DEMEK OĞLUŞUN EMEKLİYOR ...BEN DE ETRAFTAKİ YORUMLARI BİRAZ DİKKATE ALARAK KİLOLU OLDUĞU İÇİN EMEKLEMESİ GECİKİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORDUM AMA BAK SENİN OĞLUN MEKLİYORMUŞ ..DEMEK Kİ BENİM KIZIMDA VAKTİNİ VE ZAMANINI BEKLİYOR ..
BEN DE BU ARALAR TAKTIM MAMA SANDALYELERİNE ...KIZLAR ALCAM DİYORUM BÜYÜK İHTİMAL DURUR İÇİNDE OTURMAY SEVİYOR ÇÜNKÜ ..AMA ÇOK MU GEÇ KALDIM DERSİNİZ...YA MESELA BİR SOFRAYA OTURUYORUZ ARTIK O DA ATILIYOR BİZE MERAK EDİYOR KUCAĞIMA ALSAM BEN RAHAT EDEMİYORUM ..KANEPEYE YASLASAM O RAHAT EDEMİYOR ..ŞAŞTIK KALDIK..ALMAK GEREK ALMAK...KOCİŞİ SIKIŞTIRAYIM DA ALSIN PRENSESE ...SİZ DE FİKRİNİZİ SÖYLER MİSİNİZ ...Bİ DE KAÇ YAŞA KADAR KULLANABİLİRİZ ??
ya kızlar maşallah bu bebişlerin gerçek kilo ve boyları dimi??
((benim oğlum yeni 9700 kg oldu ve 75 cm falan 2 kasım doğumlu,3240 doğum kilosu ilk 5-6 ay anne sütü aldı başlarda çok çok iyiydi ama sonra ne kilo aldı ne de doğru düzgün büyüdü anne sütü bence çok yaramaıyo yani anne sütü alan bebişler tıfıl mı kalıyo ((benim oğlum baya minik acaba böyle olma neden erken emeklemesi ve aşırı hareketli ollması falan mı??
melodi albümün nerede canım?bende bakiim:)
zeynep Allah kavuştursun canım benim:)
boncuk maşallah cimcimeme çok tombiş ya sevsinler:)
bugün komşularımla bodrumda iftara saç böreği yaptık imece usulü:)nefis oldu kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?