2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar diş buğdayı yapmasak ne olur bizim 4 tane arka arkaya çıktı neye uğradığımı şaşırdım :)) ramazandan sonra yapmayı düşündü teyzem ama ben çok üşeniyorum ya yapmasam mı yada evi teyzeme bırakıp sen hazırlan akşam gelirim mi desen çok mu teferruatlı bu iş onuda bilmiyorum ki

takıntı :) ohoooo senin yazdılarında takıntımı ki ben kafayı yedim yedimmmmm ıncık cıncık herşeye takılıyorum iyice piskopat oldum kullandığım ıslak mendilin haddi hesabı yok tamamen kontrol manyağıyım biri kucağına alınca (yabancıya zaten vermem tenıdık) gözüm hep üzerinde düşürür diye sanki millet ilk defa çocuk görüyor daha neler neler ne saçmalıklar kendimden yoruldum artık doğum gününü ben dışarda yapmayı düşünüyorum ama kasım ortası bizim büyük ihtimal hayal olarak kalır bakalım kısmet

valla ben önem veriyorum birden 10 tane de çıksa yaparım diş buğdayı

edacım saol, 10 unda ankarada yapıcaz, hazırlıklar suruyo :) bızım de parıste cıktı 2sı de, snr ramazan oldu, bayram derken 10una kaldı, 1.5 ay snr dogum gunu var, onu ıstanbulda yapacagım ıcın, dıs bugdayını ankarada yapıyorum, aynı ınsanlar gelemıcek, herkes hediye vermıs olur :))))

bebeklerinizin dişlerini farkettikten sonra ne kadar sürede tam olarak çıktılar kızlar.. yani tam görünür olmaları için ne kadar zaman geçti??

Bende dgununde aileleri diş buğdayında arkadaşları çağırıcam :)
diş buğdayı mevlüdü de ailece olucak :97:

niye nan yapılmaz mı 1 diş mi olması gerekyo
he seni bekliyo
toprakla kuzey yanyana kop kop yapacaklar
evet akşam da kutlamaya çıkıcaklarmış taksime doğru :))
ne bilim ya belki yaparım bayramdan sonra ist e gelmeden yani. heveslendirdin kızım be :)))

yok ya bişeyi yok buğdayı haşlayıp şekerliyosun. içine de fındık fıstık bonibon vs ne bulursan atıyosun al sana diş buğdayı. bir de bi bozuk parayı kaynatıyosun iyice ya da bi poşete sarıyosun rastgele bir kasenin dibine koyuyosun. o kase kime denk gelirse bebeğe hediye alıyor. gerçi şimdiki diş buğdaylarında herkes hediyesiyle geliyor :)

psikolojik danışman ve rehber öğretmenim ben...hala daha doğum izni alma hakkım varmışta ben almıcam artık yeter valla bunaldım....yoksa ben gidicem terapiye

ailemden uzağım evet..herkesler bursa da ben burada istanbulda......

aminnn canım:)Allah yuvanı ve sizi nazarlardan korusun inşallah:)herkese ii anlarını güzel şeyleri anlatma benceçünkü ne kadar iyi niyetle anlatsan da hep karşıdaki insanların nazarı değiyorben ne zaman eşimle iyiyim desem kavga ederiz:Sne zaman oğlum uslu desem kusmuyo desem uyuyo desem tam tersi olurneymiş iyi olan şeyleri kendi içinde yaşıyomuşunçünkü herkes iyi niyetli olamıyomuş
ohhhh valla harika olmuş canım maşallah,ramazan coşkusu bu işte:)bende ramazandan beri misafir ağırladım misafrliğe gittim dışarda iftar yaptım hepsi harikaydı:)bikaç güne amasyay gitcez gitmeden bikaç oraganizasyon daha istiyoruz nasipse:)
ayyy dimi canım ya bende kankalarımla sohbeti özledim,tenefüs araları okulun çayına hücum etmeyi özledim,okulun bitiş zilini duyuncaki sevinçleri özledim....:)bende baya şey özledim canım ama kahve çekti canım şimdi
ya ben de diş buğdayı istiyorum aslında çok hevesim var ama önden ev temizle sonra hazırlık yap iş arkadaşlarımla mı komşularımla mı akrabalarla mı yapcam karar ver sonra bitince tekrar temizlikgözüm yemiyo yabu arada bizimde 4 diş var
bebeklerinizin dişlerini farkettikten sonra ne kadar sürede tam olarak çıktılar kızlar.. yani tam görünür olmaları için ne kadar zaman geçti??
canım benim oğlumun 4 tane dişi var 3. çıkan dişle 2.çıkan diş aynı boyda ve büyümeleri hep farklı farklı oldu ve oluyor:S

saol cnm . bundan sonra 1 yasina kadar asi filan yok. valla iyiyim cnm sen nasilsin muhammed nasil? turkiyedede bulasamadik seninle akraba ziyaretleri gezmeler filan derken bulusmamiz yalan oldu
seneye artik kismet olur ins.

özgül canım tavsiyelerini dikkate alıcam ve çok haklısın ...diş buğdayı ben yapmadım nye yapmadığımı ben de bilmiyorum :))
bu akşam büyük kızım iftara davetli ...halsı çağırmış dışarda yiyeceklermiş...şimdi sen gelmezsin ayçanın uykusu banyosu dersin dediler anlamışlar ne olduğumu :))büyük kızı istediler benm yerime ..babannesiyle gezcekler ...babamız da erken geliyor bu akşam ..iftarda başbaşa olcaz :)))

iyi akşamlar kızlar erkek bebeği olanlara bi şey sorucam nasıl anlatıcam onuda bilmiyorum ama benim bebeğim doğduğunda pipisinin ucunu geri ittirdiğimde geri gidiyodu şimdi yapışık gibi olmuş normalde böylemi olması gerekiyo yoksa sizin bebeğinizinki açılıyomu ama çişini yapmasında sorun yok geçen mesela küvette yıkarken çişini yaptı kendiliğinden kocaman açıldı ama ben açmak istediğimde yapışık umarım anlatabilmişimdir

ben annemın evını kullanıcam o yuzden ozgul :))
burcu her zaman içind erim:)akıllı kızsın vesselam:)))
saol cnm . bundan sonra 1 yasina kadar asi filan yok. valla iyiyim cnm sen nasilsin muhammed nasil? turkiyedede bulasamadik seninle akraba ziyaretleri gezmeler filan derken bulusmamiz yalan oldu
seneye artik kismet olur ins.
olsun canım benim canın saolsun akraba hakkı çok önemli dinimizde tabiki benden önce gelecekler onlar:)ne güzel az da olsa hasret gidermişsiniz:)bizim buluşma seneye danalar kocaman olunca olsun inşallah:)muhammed canavar oldu teyzesi :)şimdilerde yürüme çalışmalarında ama bakalım Rabbim yürü ya kulum deyince tam yürücek inşallah

selam canım:)ben senin dediğini anladım,bizim de başlarda kolay açılıyodu ama sonralarda biraz daha zorlanmaya başlamış ama genede yapışık değil,doktorlar yaışık olunca sünnet öneriyolarmış,sen genede en sağlıklısı böyel kulaktan dolma bizdne duyduklarınla endişelenme ya da rahatlama,doktora mutlaka git canım belki sünnet gerekli der belkide tehlikeli bişey olmadığını söyler,ama inşallah herşey yolundadır

canım bir miktar bitik çoğu bebekte oluyormuş. çişini fışkırtarak yapıyorsa sorun yok. bi de pipisinin ucunu çok fazla geri ittirmeyin demişti dr bize. ben yapmıyorum hiç. aklında olsun.

slm kızlar...bizde üç buçuk haftadır tek dişi kalmış canavar olarak dolaşıyoruz..çok komik tek dişli oğlum benim:))) bu arada ben de diş buğdayı yapmıycam..ya ne biiliimm sanki insanları hediye almaya zorlarmışım gibime geliyor.....

bugün bir arkadaşıma gittik...önce iyiydi sonra uykusu gelince çok feci inatlaştı..meme emmedi hiçbişe istemedi..ben de daha inatçı çıktım:)) bir buçuk saat uğraştım,başardım 25 dk uyusa da:)))) hep açık havada gezmeye alıştı beyefendi, ev gezmesine gelemedi....gerçi ben de abarttım 9 saat tabi sıkıldı çocuk

off gece çok fazla uyanıyor..meme istemiyo, bol bol su içiyo..aç kalıp daha çok uyanıyo eliyle ittiriyo uykulu uykulu

bu arada ben iki buçuk aydır doktora götürmedim deli miyim neyim..zaten ferrum deviti de kestim aylar önce..4 eylülde 10 aylık oluncak gidelim inşallah....

herkese sevgiler..melekleri öptm

halenur................özgül ve burcunun (brc) dedikleirne katılıyorum...banyoda geriye itiriyoruz biz....ama çok değil....sen doktora gittiğinde sor yinede...

gece gece lk defa budayım nasılsınz annelerrr geçiş pek okuyamaım sn sayfaya bi gz attım bu ayda aşı olan bebeklermi varr bzde ndn yok en sn 6 aylıkkn oldu ozamanda 1 yaşına kdr yok ded,ler kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…