2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aramıa hosgeldım canımmm
hayırlısıyla bebegını kucagına alırsn ınsallah
bu arada ticker ılk sayfada anlatılıyorrrr

birde tecrübeli olan arkadaşlara bi sorum olacak sat 'a göre bebiş 7+5 fakat usg de 5 gün geriden takip ediyor doktor geç döllenme dedi ama yinede korktum aynı durumu yaşayan arakadaşım varmı acaba

tatlım endişe etmene gerek yok hemde 5 günmüş bak. benim 2 hafta geride geç döllenme. ama bebek onu tamamlıyormuş. beslenmene dikkat et yeter. doktorum öyle dedi bana

bende bir dikiş fazladan attırdıklarını duymuştum kaydirigubbakcemile3

korkama canım... toplar bebiş kendini.. dikkat et. bol bol yararlı yiyecek ye... eren sezen ne de doktor yadıkların yaramışş bebek ilerlemiş demiş.. sende dıkat et.. yedıklerine..arayı kapatır bebek..

sağol canım biraz rahatladım ..benim doktor ekstra bişey yeme dedi normal beslenmene devam et dedi zaten 3 ay senin depolardan kullanır bebek dedi..

normal doğumda mı cnm anlayamadım neyde bir dikiş fazladan atıyorlarCADIARZU

normal doğumda kesi yapılıyor ya dikerken fazladan bir dikiş attırıp daraltma sağlıyorlarmış boshayallersmile

Aramıa hosgeldım canımmm
hayırlısıyla bebegını kucagına alırsn ınsallah
bu arada ticker ılk sayfada anlatılıyorrrr

hoşbulduk canım.amin inşallah hepimiz hayırlısıyla alırız ..da biri bana ticker yapsın yaa ben beceremedim ordaneyvahedigeldismile

slm kızlar ben geldim ama bugün ilşerim çokdu işyerinde o yüzden gelemedim
gerçi çıkmama da az kaldı ama olsun geldim yinede

Ben de Ctesi gidiyorum kalp atışı için, inşallah hem görür hem de duyarım bebeğimi. Hem heyecanlı hem de endiseliyim. Tüp bebek benimki, doktorum embriyo çok saglikli diyor ama korkuyorum iste. 35 yasında ve çok zor kavuştum bebeğime, odum kopuyor kaybedeceğim diye.

hayırlı olsun pelly
merak etme bişeycik olmaz sağlıcakla kucağına da alırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…