selam arkadalşalar
sizleri hep dışardan takip ettim kalpatışlarını duyana kadar listeye girmek istemedimdaha önce mayıs 2010 anne adayıydım ama kalp atışlarını duyamadığımdan aynı hayal kırıklığını yaşamak istemedim..
Sat :21 şubat
boy-kilo :176cm-65
beklenen doğum tarihi :28 şubat
ikili test:8 mayıs
listeye eklerseniz sevinirim.
birde şu ticker yapmayı öğretseniz süper olacak valla bir türlü beceremedim :)
hoşgeldin canım. ilk sayfada bafo anlatmış nasıl yapılacağını. inşallah bu sefer sağ salim alırsın sende bebeğini hepimiz inşallah :Saruboceq:
h.buldum canım inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza :Saruboceq:
bana kimse cevap vermiyorbeni kimse sevmiyor
birde tecrübeli olan arkadaşlara bi sorum olacak sat 'a göre bebiş 7+5 fakat usg de 5 gün geriden takip ediyor doktor geç döllenme dedi ama yinede korktum aynı durumu yaşayan arakadaşım varmı acaba
fınfık cım ablası hemşire olan bir ark anlatmıştı hemen doğum sıcaklığı ile estetik yapıp küçültüyorlarmış bikaç sene önce demişti tam hatırlayamadım
bir de emzirdikçe alt takım küçlürmüş
sezeryanla karın dikişli olacak düşünsene en ufak bir üşütmede Allah muhafaza hemen agrır yani bir göbek olacak hep sen de
ama hayırlısı ne ise o olsun yine de ben hayırlısıyla normal doğum olsun diye dua ediyorum
korkama canım... toplar bebiş kendini.. dikkat et. bol bol yararlı yiyecek ye... eren sezen ne de doktor yadıkların yaramışş bebek ilerlemiş demiş.. sende dıkat et.. yedıklerine..arayı kapatır bebek..
bende bir dikiş fazladan attırdıklarını duymuştum kaydirigubbakcemile3
fınfık cım ablası hemşire olan bir ark anlatmıştı hemen doğum sıcaklığı ile estetik yapıp küçültüyorlarmış bikaç sene önce demişti tam hatırlayamadım
bir de emzirdikçe alt takım küçlürmüş
sezeryanla karın dikişli olacak düşünsene en ufak bir üşütmede Allah muhafaza hemen agrır yani bir göbek olacak hep sen de
ama hayırlısı ne ise o olsun yine de ben hayırlısıyla normal doğum olsun diye dua ediyorum
normal doğumda mı cnm anlayamadım neyde bir dikiş fazladan atıyorlarCADIARZU
Aramıa hosgeldım canımmm
hayırlısıyla bebegını kucagına alırsn ınsallah
bu arada ticker ılk sayfada anlatılıyorrrr
hoşbulduk canım.amin inşallah hepimiz hayırlısıyla alırız ..da biri bana ticker yapsın yaa ben beceremedim ordaneyvahedigeldismile
tatlım endişe etmene gerek yok hemde 5 günmüş bak. benim 2 hafta geride geç döllenme. ama bebek onu tamamlıyormuş. beslenmene dikkat et yeter. doktorum öyle dedi bana
normal doğumda kesi yapılıyor ya dikerken fazladan bir dikiş attırıp daraltma sağlıyorlarmış boshayallersmile
hoşgelidn ela ecrin
öncelikle hayırlı olsun
ben senin soruna cvp veremeyeceğim cnm bilgim yok çünkü
tmm
hoşbuldum canımmm arkadaşlar cevapladı sağ olsunlar daha iyiiyim şimdi..onlar beni seviyorŞeniz
ben yapim canım ama begenırsen kullanısınn bekle
senle son adet tarihinin ilk günü aynı
biliyormusun
Ben de Ctesi gidiyorum kalp atışı için, inşallah hem görür hem de duyarım bebeğimi. Hem heyecanlı hem de endiseliyim. Tüp bebek benimki, doktorum embriyo çok saglikli diyor ama korkuyorum iste. 35 yasında ve çok zor kavuştum bebeğime, odum kopuyor kaybedeceğim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?