2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:) benim melike

iyi oğlum ne yapsın tam gaz yaramazlığa devam

Bu arada kadir geceniz mübarek olsun hayırlarınıza vesile olsun

kızlar bu diş pastası olayını napıcaz,
ben de baktım ama en ucuz yapan yer kişi başı 6,5 liraya yapıyor en az 15 kişilik yapılacak..97,5 lira da biraz pahalı sanki..ne yapsam diye düşünüyorum, hatta evde kendim mi yapsam dedim ama daha evvel de hiç denemedim ki böyle süslü pasta yapmayı,
annem de diyo ki araya ramazan girdi diye ramazan sonrası yapıcaz, e zaten doğum gününe de az kalsı, doğum günüde pasta yaptırırsın, diş buğdayına yaptırma,
sadece diş buğdayı yapalım, yanına da bir kaç tane börek çörek yaparız tamam diyo ama ,
hevesim de var, naapsam ya , bi akıl verin:26:

bende kararsız kaldığım için doğumgününde karar kıldım ikisine birden insanları çağırmayada utandım açıkcası

doğumgünü pastası bakıyorum bendetoprağın kaç dişi çıktı zeyneppp
doğumgünü pastası da buldum ne zamandır bakıyorum eklerim bir ara var mı topiğiniz doğumgünü hazırlıkları diye açsak mı acaba?
toprağın biri yeni patlamak üzere 4 dişi var :)

kızlar bu diş pastası olayını napıcaz,
ben de baktım ama en ucuz yapan yer kişi başı 6,5 liraya yapıyor en az 15 kişilik yapılacak..97,5 lira da biraz pahalı
burda bulduk biz de bir abla ist ten gelmiş o da hobi olarak yapıyor 20 kişilik şeker hamurlu, içini dışını istediğin gibi yapıyor 50 liraya :)

melike senin de kadir gecen mübarek olsun toprak da yaramaz oldu galiba hepsi birden kudurdu :))

kopekop ve sezen aynı fikrideyiz ben de öyle düşündüm. hem bayramdan sonra yokum burda. dönücem dogumgünü. 2 iş olucaktı o yüzden yapmadım diş partisi.. 1 ay arayla çift hediye aldırmak gibi olucaktı yani olmciaktı..

evet aynı fifirdeyiz doğumgünü topiğimiz yok açalım hazırlıklarımızı yazarız fikir paylaşımı yaparız

doğum gunu zaten ailece olucak hem 1 yasında ne kadar anlayabilicek dısarda parti yapsam
diş buğdayına arkadaslarımı doğumgunune aileleri çağırıcam
siz de öle yapın
hatta diş buğdayı malzemeleri hazır bekliyor süsler felan

oğlum ne kahvaltı etmiş ne de uyuyomuş kudurdu bu çocuk diyo annem
Allah anneme yardım etsin :s
oğlumla telefonda konusuyoz

Aaaa 50lira iyiymiş, ben de yaptırayım o zaman kim bu kişi?
bana da verirmisiniz, irtibat bilgilerini, ya da burada topiği mi var?

bende diş pastası yapmadım insanlardan hediye toplamak gibi olucaktı çünkü ama diş mevlüdü yaptım çağırdım insanları dua okuttum buğdayını yaptım

diş kurabiyesi için kalıp ve seker hamurları aldım ama
bakalım becerebilecek miyim
zeynep sen bi gel bana fikir destek neyim olusun he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…