hah aynenn
diş pastası baktın mı kız bir iki model var bende haberin olsun
canlarrrr sezo canımmm eda kuşumm
canlarrrr sezo canımmm eda kuşumm
hah aynenn
diş pastası baktın mı kız bir iki model var bende haberin olsun
:) benim melike
iyi oğlum ne yapsın tam gaz yaramazlığa devam
Bu arada kadir geceniz mübarek olsun hayırlarınıza vesile olsun
bende kararsız kaldığım için doğumgününde karar kıldım ikisine birden insanları çağırmayada utandım açıkcasıkızlar bu diş pastası olayını napıcaz,
ben de baktım ama en ucuz yapan yer kişi başı 6,5 liraya yapıyor en az 15 kişilik yapılacak..97,5 lira da biraz pahalı sanki..ne yapsam diye düşünüyorum, hatta evde kendim mi yapsam dedim ama daha evvel de hiç denemedim ki böyle süslü pasta yapmayı,
annem de diyo ki araya ramazan girdi diye ramazan sonrası yapıcaz, e zaten doğum gününe de az kalsı, doğum günüde pasta yaptırırsın, diş buğdayına yaptırma,
sadece diş buğdayı yapalım, yanına da bir kaç tane börek çörek yaparız tamam diyo ama ,
hevesim de var, naapsam ya , bi akıl verin:26:
doğumgünü pastası da buldum ne zamandır bakıyorum eklerim bir ara var mı topiğiniz doğumgünü hazırlıkları diye açsak mı acaba?doğumgünü pastası bakıyorum bendetoprağın kaç dişi çıktı zeyneppp
burda bulduk biz de bir abla ist ten gelmiş o da hobi olarak yapıyor 20 kişilik şeker hamurlu, içini dışını istediğin gibi yapıyor 50 liraya :)kızlar bu diş pastası olayını napıcaz,
ben de baktım ama en ucuz yapan yer kişi başı 6,5 liraya yapıyor en az 15 kişilik yapılacak..97,5 lira da biraz pahalı
kopekop ve sezen aynı fikrideyiz ben de öyle düşündüm. hem bayramdan sonra yokum burda. dönücem dogumgünü. 2 iş olucaktı o yüzden yapmadım diş partisi.. 1 ay arayla çift hediye aldırmak gibi olucaktı yani olmciaktı..
kızlar bu diş pastası olayını napıcaz,
ben de baktım ama en ucuz yapan yer kişi başı 6,5 liraya yapıyor en az 15 kişilik yapılacak..97,5 lira da biraz pahalı sanki..ne yapsam diye düşünüyorum, hatta evde kendim mi yapsam dedim ama daha evvel de hiç denemedim ki böyle süslü pasta yapmayı,
annem de diyo ki araya ramazan girdi diye ramazan sonrası yapıcaz, e zaten doğum gününe de az kalsı, doğum günüde pasta yaptırırsın, diş buğdayına yaptırma,
sadece diş buğdayı yapalım, yanına da bir kaç tane börek çörek yaparız tamam diyo ama ,
hevesim de var, naapsam ya , bi akıl verin:26:
doğumgünü pastası da buldum ne zamandır bakıyorum eklerim bir ara var mı topiğiniz doğumgünü hazırlıkları diye açsak mı acaba?
toprağın biri yeni patlamak üzere 4 dişi var :)
burda bulduk biz de bir abla ist ten gelmiş o da hobi olarak yapıyor 20 kişilik şeker hamurlu, içini dışını istediğin gibi yapıyor 50 liraya :)
melike senin de kadir gecen mübarek olsun toprak da yaramaz oldu galiba hepsi birden kudurdu :))
bende diş pastası yapmadım insanlardan hediye toplamak gibi olucaktı çünkü ama diş mevlüdü yaptım çağırdım insanları dua okuttum buğdayını yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?