lady eda sensin dimi aman unutmuşumm :)
ben 2 kere yapcam dogum günü, bi gün arkadaşlara bi gün aileye :)doğum gunu zaten ailece olucak hem 1 yasında ne kadar anlayabilicek dısarda parti yapsam
diş buğdayına arkadaslarımı doğumgunune aileleri çağırıcam
siz de öle yapın
hatta diş buğdayı malzemeleri hazır bekliyor süsler felan
sorun şu ki ben kütahyadayım :)Aaaa 50lira iyiymiş, ben de yaptırayım o zaman kim bu kişi?
bana da verirmisiniz, irtibat bilgilerini, ya da burada topiği mi var?
ben de vermedim yüzlerce model var topiği açalım bulan koyar oraya. kurabiyesiydi pastasıydı süslemesiydi fikriydi anca yetişir şimdiden başlamak lazımmm..ben daha karar veremedim pastaya:26:
allah kabul etsin iyi fikirmiş de ben çıktığında burda değildim o yüzden hiçbişey yapamadım..bende diş pastası yapmadım insanlardan hediye toplamak gibi olucaktı çünkü ama diş mevlüdü yaptım çağırdım insanları dua okuttum buğdayını yaptım
olurum olmam mı ayıpettinn.diş kurabiyesi için kalıp ve seker hamurları aldım ama
bakalım becerebilecek miyim
zeynep sen bi gel bana fikir destek neyim olusun he
ben 2 kere yapcam dogum günü, bi gün arkadaşlara bi gün aileye :)
olurum olmam mı ayıpettinn.
bir ark var benim bu şeker hamuru malzemesi pasta süslemesi vs toptancısı o da bana bir sürü malzeme yollicak denemeler yapıcam. bi de o bahsettiğim abla belki burda şeker hamuru kursu açıcak o zaman bütün kurabiyeleriniz benden
biraz anlattı bana nasıl yapıldıgını bakarız yaa :)
günaydın arkadaşlar zor bi gece geçirdik bizim kız bütün gece ağladı uyumak istemedi burnu tıkanmış ve fena halde öksürüyo anlamıyorum ben bu havada nasıl üşüyo kafayı yemek üereyim bi hafta sonunu düzgün geçiremiyoruz hep hastalıkla bu hafta sonu memelkete gidicektik 1 hafta tatilimiz var ama kız böyle hastalanınca nasıl olucak bilmiyorum annemlede kapıştık uzun kollu giydirmem lazımmış artık ondan üşüyomuş hiç onu dinlemşyomuşum ya anne yazın ortasındayız kışda değil bu havada uzunmu giyilir sonra terliyo en ufak bi rüzgardada çarpılıyo diyorum biz hiç çocuk büyütmedik sanki siz çok biliyosunuz deyip duruyo ya büyüttünüzde bırakında bizde büyütelim tamam sen bakıyosun hafta içi ama benim çocuğum sonuçta çalışan anne olmak çok zor kızlar eşime bu sabah dedim zaten ne yap et şu evin borcunu kapa ben çalışmak istemiyorum artık diye inanınki yoruldum laf anlatmaktan.
Aynen canım benim kızda uyutmadı bu gece sersem gibiyim uykusuzluktan...Burnu doğduğundan beri tıkalı desem yalan olmaz ama biraz üşütünce 15 dakikada ir bi çığlık koparıyor haydiii kalk bana bak anne diyor...Geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun canım tahmin edebiliyorum ne kadar üzüldüğünü için gitmiştir ama böyle kazalr oluyo işte çocuk düşe kalka büyüycek allah beterinden korusun
ben 2 kere yapcam dogum günü, bi gün arkadaşlara bi gün aileye :)
En güzeli aslında...Baksana biju kalp seslerini dumayı beklediğimiz günler ne kadar uzaklarda kaldı...Benim kızımda sürünmekten emeklemeye geçti dün artık daha hızlı hareket ediyor yani Allah Yardımcımız olsun..
sorun şu ki ben kütahyadayım :)
ama bir arkadaşım istanbulda ucuz yapan bi yer bulduğunu söylemişti. onunla görüşünce haber vereyim size işinize yarar belki.
ben de vermedim yüzlerce model var topiği açalım bulan koyar oraya. kurabiyesiydi pastasıydı süslemesiydi fikriydi anca yetişir şimdiden başlamak lazımmm..
allah kabul etsin iyi fikirmiş de ben çıktığında burda değildim o yüzden hiçbişey yapamadım..
olurum olmam mı ayıpettinn.
bir ark var benim bu şeker hamuru malzemesi pasta süslemesi vs toptancısı o da bana bir sürü malzeme yollicak denemeler yapıcam. bi de o bahsettiğim abla belki burda şeker hamuru kursu açıcak o zaman bütün kurabiyeleriniz benden
biraz anlattı bana nasıl yapıldıgını bakarız yaa :)
diş pastası bunu yaptır eda çok hoşuma gitmişti
evet istanbuldayım :)
ya sen?
ben de istanbul bahçelievlerdeyim canım ...
ben de istanbul dudulludayım
ben de istanbul bahçelievlerdeyim canım ...
oooo herkeşler burda toplaşmış
bende okmeydanı civarındayım
he
sen nerdeydin bacım
sakızını düzgün çiğne
ne kostümü kız :)bunu gonderdn bana olabilir senep yaptırabilirim
doomgunu için düşünmeye basladım
kostumuyle pastası uyumlu olmalı
oooo herkeşler burda toplaşmış
bende okmeydanı civarındayım
he
sen nerdeydin bacım
sakızını düzgün çiğne
hoşgeldin emel :)
kambersiz düğün olmaz gel sende yamacımıza
kızlar hayırlı kandiller kadir geceniz mübarek olsun nasılsınz bebeişlern bayramlıklarını aldınzmı nerden aldınz ne aldnz fikir paylaşımı yapınnn ltfnn bu arada bebeklermzn doğumgnlerine sayılı zaman kaldı neler düşünüyosnz nasıl bi doğum günü yapcaksnz....bu arada bnde sivastan varmı sivas lı aranzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?