demır tulu cekıstırıyodu yuzukoyun, ben de yukardan cekıstırıodum bırak bırak dıye, dengesını kaybettı kapaklandı parkeye, dişi dudagını yardı, davul gıbı sıstı dudagı, ağlaya ağlaya bı hal oldum.. daha beter cok vvurdu kafayı gozu ama bu benım yuzumden oldu, cok kotu hıssettım..
boyun kac boncuk, uzun boyluyum demekle olmaz, acıkla!
herkese günaydın...aymes çok geçmiş olsun ben de çok merak ediyorum bu sıpalar nerden üşütür diye...evet çalışan anne olmak zor olmalı allah kolaylıklar versin ...
prop son yazını okudum ben de şimdi sana da kolaylıklar diliyorum...
kopekop günaydın arkadaşım seni de online görüyorum..oğluşun nasıl...
infox yiğitte bir sorun olmadığına sevindim :)benim bıdık sabah kalktı sütünü içti ..kahvalı yaptırıcam 10 .00 gibi..ne hazırlasam acaba ..hep aynı şeyler ...kopekop sen ne veriyosun kahvaltı da
demır tulu cekıstırıyodu yuzukoyun, ben de yukardan cekıstırıodum bırak bırak dıye, dengesını kaybettı kapaklandı parkeye, dişi dudagını yardı, davul gıbı sıstı dudagı, ağlaya ağlaya bı hal oldum.. daha beter cok vvurdu kafayı gozu ama bu benım yuzumden oldu, cok kotu hıssettım..
çok geçmiş olsun Kuzey de yapıyor tül merakı var arkasında saklanmayı seviyodemır tulu cekıstırıyodu yuzukoyun, ben de yukardan cekıstırıodum bırak bırak dıye, dengesını kaybettı kapaklandı parkeye, dişi dudagını yardı, davul gıbı sıstı dudagı, ağlaya ağlaya bı hal oldum.. daha beter cok vvurdu kafayı gozu ama bu benım yuzumden oldu, cok kotu hıssettım..
günaydın arkadaşlar zor bi gece geçirdik bizim kız bütün gece ağladı uyumak istemedi burnu tıkanmış ve fena halde öksürüyo anlamıyorum ben bu havada nasıl üşüyo kafayı yemek üereyim bi hafta sonunu düzgün geçiremiyoruz hep hastalıkla bu hafta sonu memelkete gidicektik 1 hafta tatilimiz var ama kız böyle hastalanınca nasıl olucak bilmiyorum annemlede kapıştık uzun kollu giydirmem lazımmış artık ondan üşüyomuş hiç onu dinlemşyomuşum ya anne yazın ortasındayız kışda değil bu havada uzunmu giyilir sonra terliyo en ufak bi rüzgardada çarpılıyo diyorum biz hiç çocuk büyütmedik sanki siz çok biliyosunuz deyip duruyo ya büyüttünüzde bırakında bizde büyütelim tamam sen bakıyosun hafta içi ama benim çocuğum sonuçta çalışan anne olmak çok zor kızlar eşime bu sabah dedim zaten ne yap et şu evin borcunu kapa ben çalışmak istemiyorum artık diye inanınki yoruldum laf anlatmaktan.
çok geçmiş olsun canım tahmin edebiliyorum ne kadar üzüldüğünü için gitmiştir ama böyle kazalr oluyo işte çocuk düşe kalka büyüycek allah beterinden korusun
özgül banada yok gibi geliyor ama kv deyince içime kurt düştü:18:yaaa prop canım çok üzüldümçok geçmiş olsun demir paşaya
infox ve sezen hiç sıkmayın canınızı muhammedini resimlerini ve videolarını gördünüz size şaşı gibi geldi mi??ama gittiğim bi doktor şaşılık var gibi dedi:Sinşallah hiçbişey çıkmaz
boncuk makinan ve bayramlıklarınız hayırlı olsun canım benim:)
bende bi sürü bi sürü şey aldım kendime valla:))
3 tane şal eşarp,etek,tunik,2 bolero,2 ayakkabı,2 çanta,1etek,1 bulüz:))))normalde kociş yokken de alıyodum tek tük ama onu bulmuşken indirimleri yakaladık aldık ihityaç olmasada:)))Allah'ım inşallh olmayanlara da nasip etsin:)somalide ki yavrucaklar için de yardımımızı yaptık elbette
oğluma ceket gömlek giydirmeyi sevmiyorum:Sevet çok tatlı oluyolar ama içinde daralıyo sıkılıyo ve rahatsız oluyo,bende sırf gözü
me hoş görüncek diye onu rahatzı olacağı şekilde giydirmek istemyiroum:Sona bi tane bile kot almadım ama 10dan fazla kot pantolon ve kot şort hediye geldi,içlerinden 1-2 yumuşak kumaşlısını seçtim diğerlerine dokunmadım bileyazık yavrucaklara nasıl raahat ederlerse öyel giydirin kızlar bayramda,rahat etsinler ki pıtış pıtış emeklesinler etrafta:)yürüsünler inşallah:)
ya bugün saçım dökülüyo diye saç umzanına gittim sadece 1 haftalık bakım için 190 tllik şampuan ve serum önerdi:Sbende tabiki alamadım:S
eşim az bekle kel kalınca saç ektiririz dedi:S
özgül boncuk güle güle giyin cicişlerinizi......benmi çok rahatım bayramlık falan hiç düşnmedim oğluma....:)
çok şükür bişeyi yokmuş oğlumun ya.....kayma yok kayma belirtisi olabilcek bir rahatsızlıkta yokmuş...biz pimpirik yaptık sanırım....neyse içimiz rahatladı...
boncukçum hiç ihmal edermiyim....ama doktor problem yok dedi ondan gitmedim kardiyolağa..ve alerji belası yüzünden yiğiti çok doktor gördü kalbini dinledi ondanda rahatım biraz...bayramdan sonra götüreceğim ama uamrım kapanmıştır..bebekle kontrollerde zor oluyor zaten..6 günlükken ultrasyon çeklidi ben emzirdim öyle çekebildi....şimdi ne yapacağız bilmem...aleti koparır bizmki
bu arada günaydın millet
gece uyuyamadım 5-6 kere kalktı
sahurda da babasının sesini duyunca uykusu kaçtı
ama nasıl gülüyo nasıl mutlu babasını görünce
babsı uykulu uykulu sahur yapıyor hali yok
Kuzey hiç peşini bırakmadı ..Babası uyudu gitti yüzüne vuruyo kalk diye
sakalını saçını çekiyo.. oynadık gece gece 1,5 saat
yanımızda uyutabildik yatağına yatırıyorum 2 dk sonra ayağa kalkıp bizi izleyip gülüyo
çok uykusuzum bu velet yüzünden
(bugün son dimi edoş gelsin 9 gün tatil
kopekop doğru diyon valla aynı şeyleri yiyoz..ben de ayrı ayrı verenlerdenim :) karışık hiç vermedim..
domates biimki de seviyo saatalık öyle gün arasında eline veriyorum yiyor...labne paynir hastası ..bi de azcık zeytin ezmesi,şeftali ve armutuda püre yapıyom meyve suyu niyetine :)))
eren oğlun maşallah tosun omuş...erkek çocukar öyle malesef daha bir kuduruk oluyolar ..ama bizimki de kız aynı kuduruk..bu aralar tam bir huysuz ve şımarık...eşim artık onun da canının sıkıldığını söylüyor ama napayım oynuyoz işte maymun olduk:)))
lady sen de mi sitanbuldasın bacım ,???
kopekop doğru diyon valla aynı şeyleri yiyoz..ben de ayrı ayrı verenlerdenim :) karışık hiç vermedim..
domates biimki de seviyo saatalık öyle gün arasında eline veriyorum yiyor...labne paynir hastası ..bi de azcık zeytin ezmesi,şeftali ve armutuda püre yapıyom meyve suyu niyetine :)))
eren oğlun maşallah tosun omuş...erkek çocukar öyle malesef daha bir kuduruk oluyolar ..ama bizimki de kız aynı kuduruk..bu aralar tam bir huysuz ve şımarık...eşim artık onun da canının sıkıldığını söylüyor ama napayım oynuyoz işte maymun olduk:)))
lady sen de mi sitanbuldasın bacım ,???
bizimki de 1 aydır falan zırt pırt kalkıyo eda artık bi saatten sonra yanıma alıyorum napiyimmm
ama gece gece numaradan ağlamalarını görceksin
benim yanımda uyumak için yapıyo
tok karına meme istiyo :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?