2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada kızlar dün gece çok kötü oldum ve korkudan uyuyamadım
dün akşam dini bi programda ölümle ilgili şeyler anlatılıyordu,hoca ölüm anında insanların gözlerinin yukarı doğru kaydığını azrailin onlara cennete gideceklerse cenneti,cehenneme gideceklerse cehennemi gösterdiğini söyledi ve internette dolaşan hintli bi liderin ölüm anı videosunu örnek gösterdi:Stabi biz de eşimle açtık hemen izledik(şok olduk çünkü hocanın dedikleri aynen olduölüm hepimize ne kadar yakın,evladımı yalnız bırakırsaMfalan derken korktum üzüldüm düşün düşün dön dön uyuyamadım

ozgulcum konu gerçekten çok ciddi ama düşünme bunları,
Allah gecimizden versin de yavrularımıza anne acısı göstermesin inşallah..

ozgulcum konu gerçekten çok ciddi ama düşünme bunları,
Allah gecimizden versin de yavrularımıza anne acısı göstermesin inşallah..

aminnnn canım inşallah
Rabbim inşallah günahlarımızı affetsin ve hayırlı imanlı ölümler nasip etsin

ne kostümü kız :)

hoşgeldin emel :)

arı kostümü mesela arılı bi pasta anatabilirim meee
olmaz böle taksim karıları gibi çiğneyince tadı çıkıyo

bende maltepe civarındayım
hayırdır adres beyanımı yapıyoz :82:

hoşbuldum toprakımın anası

yettim garii

sorduk mu sölüyon olm

istanbullu ben sivaslı yok sanırım
bütün analar toplanmış
selam güzellikler napıyosunuz
muahhh!!

ayy özgüllll
yazmasan olmazdı dimi
pisikolocimi bozcen

Selam güzel anneler,

Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun.

Bijo eline sağlık, doğum günü topiği yapmak çok iyi fikir. Benim eşim Ekimde askere gidiyor, hem de 1 yıllığına. 1 ayın sonunda yani kızımın doğum gününde izinde olacak. Bir kongre nedeniyle 1 kasımda Antalyadayız, otelde pek bir kutlama yapamam ama dönünce kutlama yapmayı düşünüyorum. Sorun şu ki mecburi hizmet nedeniyle arkadaşlarımın çoğu başka illere gitti, yani istediğim gibi bir organizasyon yapamıycam sanırım. Herhalde güzel bir pasta yaptırıp aile arasında kutlarız, hevesim kursağımda kaldı yani

1 aydır kızımın alt iki dişi patladı ama hala görünür hale gelmedi. Ne kadar zamanda belirginleşiyor? Biz de diş buğdayı diye bir adet yok, zaten olsa da çalışan aile olduğumuz için apartmanda pek tanıdıkta yok yapıp verecek. Ama dişli pasta kesip kendimiz belki yaparız.

Bu arada herkes istanbulda mı? Yok mu ankarada oturan?

ece yazdıklarından doktor olduğun tespitini yaptım sonra da profiline baktım doğru tahmin yapmışım
Allah kavuştursun, asker yolu gözleyeceksin,
bebeğine kim bakıyor bu arada,tek başına da zor olacak yaa..

Lady 9 günlük tatile ayrılır sizi çok özler ve gider
kendinize iyi bebenize cici bakın
mujuk mujuk

Ücretsiz izin aldım, bakıcıya güvenemedim. Şimdilik kendim bakıyorum. Ocakta iznim bitiyor. Ama 1 yıl daha izin hakkım varmış. Eğer eşimin askerlik yapacağı yer, kızımla yaşamama uygun bir yer olursa uzatıp taşınmayı düşünüyorum. Aksi halde ocakta başlıycam, annem emekli olup bakacak.

ay Allah yardımcın olsun ya, zor valla..çalışan anne olmak da zor

Sağol canım ya... Mesleğimde iyi bir yerde yükselme imkanım vardı, açıkçası bu işe başlarken hep prof olmayı hedeflemiştim. Ama bunun için aileni, bebişini 2. plana atmak, çok çok çalışmak gerekiyor. Oysa anne yanında bebeğin büyümesi bence en güzeli. Yavrularımız için herşeye değer, onlar iyi olsunlar yeter. Ben elimden geldiğince işi ikinci plana attım. Ama izin kullanamayan, özel sektörde olanların işi çok zor gerçekten...

prof.tabii olursun neden olmayasın
benim bir arkadaşım var doktor, ilk çocuğunda o da ücretsiz izin kullandı, sonra işine geri döndü, 7 yıl kadar çalıştı şimdi doç.olacak ve bu arada ikinci çocuğunu yaptı onun için de 1 yıl ücretsiz izin aldı, evdeyken fırsat buldukça derslerini çalışmaya devam etti, eşi de bu arada prof.oldu, geçinip gidiyolar gül gibi..olur yani neden olmayasın canım benim, senin sanırım yaşın daha genç kaç yaşındasın?bahsettiğim arkadaşım şu anda 36 yaşında ve doç.olacak

prof yıne olursun, daha yaşın kac, tabı doç musun su anda? once bı doç ol bakalım :) gel sen de ıstanbula hueheue

Sağol propcum, daha şimdilik ancak uzman olabildim. Kısmetse hepsi olur inşallah...

Belki eşim askerliğini istanbulda yapar da ben de gelirim:)

Hepinizi ve bebişleri öpüyorum kızlar. Ece uyandı, meyve yedirmem, ardından da valiz hazırlamam lazım. Bye....

31 yaşındayım canım, sağol iyi dileklerin için

özgülcüm biz de çok arştırdık uçuyodu bütün pastaneler burda. sonra bloglara bakmak aklımıza geldi ve süper ve ucuz pasta yapan bir abla bulduk. bence sen de bak konyada kesin vardır kocaman yer orası..
kurabiye için de birkaç yer biliyorum istersen veririm telefonunu falan.

arı kostümü mesela arılı bi pasta anatabilirim meee
kızım adamın bir karizması bir ağırlığı var ne arısı yaa

rica ederim canım faydalanalım fikirlerden diye açtım iyi olur inşallah. eşin de istediğiniz yere düşer umarım hayırlısı olsun. bizim 1 haftada yarılanmıştı alt dişler.

Lady 9 günlük tatile ayrılır sizi çok özler ve gider
kendinize iyi bebenize cici bakın
mujuk mujuk
mujuk canım görüşelim

İyi tatiller canım, yarın itibariyle ben de gidiyorum. Bekler bizi deniz, kum, güneş:82:
ohh iyi tatiller şimdiden

istanbuldakiler doğum günü pastası için arkadaşımla konuştum 2 yer ismi verdi. iki yer de şeker hamurlu dilimini 4 liradan yapıyormuş. en ucuz buraları bulmuş. yani kişi başı 4 lira diye hesaplayın işte. fotoğraf götürünce aynısını yapıyorlarmış.

birincisi burası, başka yerde şubeleri var mı bilmiyorum telefonla sorabilirsiniz.
Kudo Patisserie. Adres, Başak Center Çarşısı 5.Etap 25/14 Başakşehir. Telefon, 0212-488 55 10.

ikincisi de burası, marketler zinciri galiba istanbulda ben bilmiyorum.
UYUM

bunları doğumgünü topiğine de yazayım dursun..

merabalr kızlar sabah bir baktım sonra fırsat bulamadım...bebeğime mama sandalyesi aldım...öğlen yemeğini yedi bugün pek bi sevdi sıpacık...sonra kayınvalidemde kadir gecesi dolayısıyla arkadaşları komşuları toplanmış kran okudular ..kayınvalide beni de çağırdı gittim..hem tanıştıracğı bi kaç kişi varmış...tanıştık güzel geçti ..ayça da şaşkın şaşkın baktı etrafa ..bi r sürü karı ilk defa gördü sıpacık :))
şimdi de eve geldim iftar telaşı var ...bi o kadar da yorgunum yaaa ..hiç kalkasım yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…