2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben hala esilanın odasını ayırmadım işin kötüsü gece uyandığında yatakta emziriyorum uyuya kalıyoruz öyle sarmaş dolaş iyice alıştı nasıl ayırcam ya geçen gün yatırdım beşiğine gece çığlık çığlığa uyanıyor gündüz hep beşiğinde yatıyor aslında ama gece yatmıyor ya bırakmak üzereyken uyanıyor yada uyukudan korkarak kalkıyor ne yapmalıyım akıl verin hala benim gibi odasını ayırmayan varmı?????

ben de dha ayırmadım derya...gündüz sorun olmaz da gece uyandığıda kalkmak bana zor gelir...yanyana odalar ama ben gece ortada bir yere sızar kalırım heralde
daha erken geliyo bana en azından biraz daha böyle gidicem ben bakalım

erken mi yoksa geçmi kalıyoruz bilmiyorum walla esila pepe izliyor fırsat bu fırsat evi süpürcem uyuyorken açamıyorum süpürgeyi geliyorum şimdi görüşürüz canım

erken mi yoksa geçmi kalıyoruz bilmiyorum walla esila pepe izliyor fırsat bu fırsat evi süpürcem uyuyorken açamıyorum süpürgeyi geliyorum şimdi görüşürüz canım

derya ve boncuk,
ben oğlumun odasını 6 aylıkken ayırdım,
bence geç kalmışsınız kızlar iyi ce bağlandı çocuk size,
sizinle birlikte uyumanın normal bi şey olduğunu kodladınız bebeklerin bilinçaltına,
şimdi ayırırken oldukça zorlanacaksınız ama zararın neresinden dönülse kardı, bence biran evvel ayırın ve ilk zamanlar size vereceği eziyete katlanın,
geri adım atmayın ki alışabilsin yavrular..
yavrular ana kuzusu değil , siz yavru kuzusu olmuşunuz bana kalırsa..
benim de bazen çok canım çekiyor hele eve 9 gibi gittiğim günler, emmek için beni bekliyo oluyor ve çıldırmış oluy, hemen emip yatıyor hiç vakit geçiremiyoruz birlikte özellikle o zamanlar alıp koynuma yatasım geliyo, şööle mis gibi kokusunu içime çeke çeke uyuyasım geliyo ama yapmıyorum..
alışırsa diye ödüm kopuyo

ah canım benim olsun kız sende akşam yaparsın çay keyfi kocişle benim ki ne çay içer ne kahve tek başına tadı çıkmıyo be pöhhh
kocam geç geli o gelene kadar kuzeyle uyuyoz
evet bence de,
akşam içmekle gündüz keyfi bir olmuyor bea..ama ben yanına da bi tane sigara tellendiririm derya haberin olsun,
var mı balkonun
sigara için hee
ben ayırmadım h sonu eve gittiğimiz zaman odasında yatıyo h içi park yatağında yatıyo canım isterse yanıma alıyorum uyuyo alışırsa alışsın korkum yok mutluyum oğlumla uyumaktan
memorıaldeki dr umuz 1 yasına kadar ayırma dedi
pepe manyağı bizimki
ohh hoppidi hoppidi oynuyoruzz
bende oynimmiiii

ben geç kaldığımı düşünmüyorum 1 yasına kadar ayırmayın dediler zaten
ben aman alıştı bana derken bazen bakıyosun odasında tek basına uyuyo
ödün niye kopuyo kötümü yavrunla uyumak

Allah razı olsun şu pepeden o olmasa evi b.k götürcek yanii hallettim işleri geldim kızlar salona saklandım esila beni arıyor sürüngenim benim laptop delisi bozcak bigün aleti ondan tırsıyorum

selam anneler
yorucu bir ucak yolculugundan sonra evimize geldik. ucak rötar yapti zaten.. imrani zaptetmek zor oldu.. gelirken arabamizi bagaja gondermisler valizlere kadar hem imrani hem onun cantasini hem buhar makinasi olan cantayi tasimak zorunda kaldim. allahtan yanimdaki hanim cantalarimin birini aldi sagolsun..
benim sipamin pesinde dolanirken anca 2-3 gune yerlesebildik. bu arada tasinma isi yatti. baktigimiz evi baskasina vermisler ben de fazlalik ne varsa kaldirip bodruma indirdim.
disimiz piyasada yok.. herkesin cikti galiba bi biz kaldik
oglum cok zayifladi sunnetin ardindan bronsit sebebiyle 2 gun hastanede yattik.. tombis bacaklari cop gibi kaldi yavrumun..
onun disinda gelisimi super, cok sukur hersey yolunda.. sizden ne haber ?

Son düzenleme:
kübra hoşgeldin :) geçmiş olsun, demir de hasta bayag da kılo verdı, amaaannnnn....

siz hangı semtte oturuyosunuz ya mrk ettım ordayken dusundum acaba nerdeler dıye :)

kübra hoşgeldin :) geçmiş olsun, demir de hasta bayag da kılo verdı, amaaannnnn....

siz hangı semtte oturuyosunuz ya mrk ettım ordayken dusundum acaba nerdeler dıye :)

hos bulduk sekerim..
kucuk bi semtte oturdugumuz icin duymamissindir ama soyle diyeyim; napolyonun yasadigi saraya gitmis olabilirsiniz fontainebleau'da.. Google Images

buraya 20 dk mesafemiz var. imranin dogum yeri :)

Son düzenleme:
barays seninde mi bebiş hasta geçmiş olsun

zeyn gelmiş düşünmemlazım gelmiş....oooohhh hoşgelmişler sefa gelmişler.....gelmişler mi diyelim caaanımm memleketimden gitmişlermi diyelim onuda bilemedim ya

zeynepçim nolsun düşe kalka büyüoruz işte....hasta olan kuzuşlar var öyle işte...sen anlat sende neler var....:87:

ACİL SORU : uyku tulumu aldınızmı ne kullanıyorsunuz....ben almak isityorum örtemiyorum yoksa üstünü hiç...ve bu konuda ne bilgim ne fikrim var.....öneriniz nedir?

lady edam delphin neymiş nası bişeymiş fiyatı neymiş ne hüneri varmış gibi sorularım var senin içinde...acil değil ama

bugunde toplantı vardı sabah...akşamüstüde servisçiler gelecek inşallah bulaşık makinası için....bugunde gitti....yarın umarım bişey çıkmaz gideyim oğluma bişeyler alayım diyorum...tabi kendimede okul başlar artık kendimize bakmanın zamanı geldi :)

hos bulduuuk :)
benimki de cok manyak yatiyor ne yastik ne yatak basi dinliyor. donuyor yuz ustu, enlemesine, artik nasi estiyse :)
evim cok sicak oluyor ya gerekir mi bilmiyorum.. duruma gore. ama alirsam koldan askili poset seklinde olanlardan alirim. kuzenimin ogluna kullaniyorlar cok rahatmis.

Aaaa uzun zamandır yoktun selam
nasılsın?

bizde de diş yok
çok geçmiş olsun yalovadamıydınız yoksa

almadım almıcam terletir bizim veleti gece sık kalktığı için üstünü örtebiliyorum
nası bişi oldunu sölemiyim aklın durur 4,400 tl fiyatı
bide su arıtma sını da aldım mis gibi su içiyoz

selam kızlar oğlum hasta olacak derken ben şifayı kaptım. boğazım cayır cayırr yanıyor burnum musluk gibi bazende tıkanıyor. halsizlik cabası. tam yoğunken hastalık kötü oldu. dün oğluma yaklaşmadım pek. babası kreşe getirdi bugün. ona bulaşmasın. hasta olan ve canı yanan tüm bebişlere geçmiş olsun. ben henüz yastık kullanmıyorum. bir yerde durmuyor kendisi. uyku tulumu var. kolsuz ve torba şeklinde onu kullanacağım. çok rahat. örtü tutmaz üzerinde. şu an bile örtmüyorum. ancak alt üst takım giymeye başladı. çıtçıtlı body alacağım ama erkeklere güzel şeyler yok. sadece kipada var yine oraya bakacağım. hep kızlara cicili bicili şeyler var. erkeklerde ben 10 var hiç sevmiyorum. mama sandalyesi alamadım hala. bu gidişle alamayacağım. babaanneden ses yok.
dün kargomuz geldi. 1 paket bez 1 paket mama birde eşofman takımı almışlar. sağolsunlar.
ama sabah moralim bozuldu. neyse anlatmayım. canınız sıkılmasın.

bu arada bijoux ile buluşucaz istanbula geldi , 20 dk sonra görüşücez kendisiyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…