kocam geç geliah canım benim olsun kız sende akşam yaparsın çay keyfi kocişle benim ki ne çay içer ne kahve tek başına tadı çıkmıyo be pöhhh
sigara için heeevet bence de,
akşam içmekle gündüz keyfi bir olmuyor bea..ama ben yanına da bi tane sigara tellendiririm derya haberin olsun,
var mı balkonun
ben ayırmadım h sonu eve gittiğimiz zaman odasında yatıyo h içi park yatağında yatıyo canım isterse yanıma alıyorum uyuyo alışırsa alışsın korkum yok mutluyum oğlumla uyumaktankızlar ben hala esilanın odasını ayırmadım işin kötüsü gece uyandığında yatakta emziriyorum uyuya kalıyoruz öyle sarmaş dolaş iyice alıştı nasıl ayırcam ya geçen gün yatırdım beşiğine gece çığlık çığlığa uyanıyor gündüz hep beşiğinde yatıyor aslında ama gece yatmıyor ya bırakmak üzereyken uyanıyor yada uyukudan korkarak kalkıyor ne yapmalıyım akıl verin hala benim gibi odasını ayırmayan varmı?????
pepe manyağı bizimkierken mi yoksa geçmi kalıyoruz bilmiyorum walla esila pepe izliyor fırsat bu fırsat evi süpürcem uyuyorken açamıyorum süpürgeyi geliyorum şimdi görüşürüz canım
bende oynimmiiiiohh hoppidi hoppidi oynuyoruzz
derya ve boncuk,
ben oğlumun odasını 6 aylıkken ayırdım,
bence geç kalmışsınız kızlar iyi ce bağlandı çocuk size,
sizinle birlikte uyumanın normal bi şey olduğunu kodladınız bebeklerin bilinçaltına,
şimdi ayırırken oldukça zorlanacaksınız ama zararın neresinden dönülse kardı, bence biran evvel ayırın ve ilk zamanlar size vereceği eziyete katlanın,
geri adım atmayın ki alışabilsin yavrular..
yavrular ana kuzusu değil , siz yavru kuzusu olmuşunuz bana kalırsa..
benim de bazen çok canım çekiyor hele eve 9 gibi gittiğim günler, emmek için beni bekliyo oluyor ve çıldırmış oluy, hemen emip yatıyor hiç vakit geçiremiyoruz birlikte özellikle o zamanlar alıp koynuma yatasım geliyo, şööle mis gibi kokusunu içime çeke çeke uyuyasım geliyo ama yapmıyorum..
alışırsa diye ödüm kopuyo
kübra hoşgeldin :) geçmiş olsun, demir de hasta bayag da kılo verdı, amaaannnnn....
siz hangı semtte oturuyosunuz ya mrk ettım ordayken dusundum acaba nerdeler dıye :)
barays seninde mi bebiş hasta geçmiş olsun
zeyn gelmiş düşünmemlazım gelmiş....oooohhh hoşgelmişler sefa gelmişler.....gelmişler mi diyelim caaanımm memleketimden gitmişlermi diyelim onuda bilemedim ya
zeynepçim nolsun düşe kalka büyüoruz işte....hasta olan kuzuşlar var öyle işte...sen anlat sende neler var....:87:
ACİL SORU : uyku tulumu aldınızmı ne kullanıyorsunuz....ben almak isityorum örtemiyorum yoksa üstünü hiç...ve bu konuda ne bilgim ne fikrim var.....öneriniz nedir?
lady edam delphin neymiş nası bişeymiş fiyatı neymiş ne hüneri varmış gibi sorularım var senin içinde...acil değil ama
bugunde toplantı vardı sabah...akşamüstüde servisçiler gelecek inşallah bulaşık makinası için....bugunde gitti....yarın umarım bişey çıkmaz gideyim oğluma bişeyler alayım diyorum...tabi kendimede okul başlar artık kendimize bakmanın zamanı geldi :)
selam anneler
yorucu bir ucak yolculugundan sonra evimize geldik. ucak rötar yapti zaten.. imrani zaptetmek zor oldu.. gelirken arabamizi bagaja gondermisler valizlere kadar hem imrani hem onun cantasini hem buhar makinasi olan cantayi tasimak zorunda kaldim. allahtan yanimdaki hanim cantalarimin birini aldi sagolsun..
benim sipamin pesinde dolanirken anca 2-3 gune yerlesebildik. bu arada tasinma isi yatti. baktigimiz evi baskasina vermislerben de fazlalik ne varsa kaldirip bodruma indirdim.
disimiz piyasada yok.. herkesin cikti galiba bi biz kaldik
oglum cok zayifladi sunnetin ardindan bronsit sebebiyle 2 gun hastanede yattik.. tombis bacaklari cop gibi kaldi yavrumun..
onun disinda gelisimi super, cok sukur hersey yolunda.. sizden ne haber ?
selam anneler
yorucu bir ucak yolculugundan sonra evimize geldik. ucak rötar yapti zaten.. imrani zaptetmek zor oldu.. gelirken arabamizi bagaja gondermisler valizlere kadar hem imrani hem onun cantasini hem buhar makinasi olan cantayi tasimak zorunda kaldim. allahtan yanimdaki hanim cantalarimin birini aldi sagolsun..
benim sipamin pesinde dolanirken anca 2-3 gune yerlesebildik. bu arada tasinma isi yatti. baktigimiz evi baskasina vermislerben de fazlalik ne varsa kaldirip bodruma indirdim.
disimiz piyasada yok.. herkesin cikti galiba bi biz kaldik
oglum cok zayifladi sunnetin ardindan bronsit sebebiyle 2 gun hastanede yattik.. tombis bacaklari cop gibi kaldi yavrumun..
onun disinda gelisimi super, cok sukur hersey yolunda.. sizden ne haber ?
ACİL SORU : uyku tulumu aldınızmı ne kullanıyorsunuz....ben almak isityorum örtemiyorum yoksa üstünü hiç...ve bu konuda ne bilgim ne fikrim var.....öneriniz nedir?
lady edam delphin neymiş nası bişeymiş fiyatı neymiş ne hüneri varmış gibi sorularım var senin içinde...acil değil ama
bu arada bijoux ile buluşucaz istanbula geldi , 20 dk sonra görüşücez kendisiyle inşallah
biriylede buluşma kusur kal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?