2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ev evime 10dk mesafeydi arabayla sen gittin taa asoya
sonra da burcuyla buluştun
beni çağırdın mı yok :2:
hadi o zaman gıcıktınız bana

aşk olsun eda ben geleceğimi günler öncede söyledim onlarda buluşalım dedi gıcık olsam emin ol hiç muhattap olmam

kızlar cevaplara teşkür...

4.400 he neymiş o ya...farklı ne çekiyor merak ettim:) piyasayıdas bilmiyorum şuan ama 1 milyara kadar düşündüm süpürge...neticede devlet memuruyum ben

iki dakka serviisçiler geldi onlarla ilgilendim nurtide burasıda almış başını gitmiş...he he :)

bizim velet dün gece hiç uyumadı,bugünde çok huysuz zar zor uyuttum şimdi.şu diş kabusu bitsin artık:84:
bu arada anadolu yakasında oyun grubu arıyorum,internetten baktım ama emin olamadım,tavsiye üzerine gitmek daha mantıklı bilen varmı?

selam kizlar nabersiniz?
benim tosunum duse kalka buyuyor her gun kafasini biyerlere vuruyor kizartiyor. ufak dususlerini saymiyorum
dun aksam oglum 4 5 adim atti, babasi ile karsi karsiya durduk oglum bi babasina bi bana dogru adim atti. sabah kalktim yine ayaga kaldirdim yurusun diye hemen oturdu adim bile atmadi. bir gunu bir gunune tutmuyor sipanin

prop dis bulgurunu yapmissin demirin hayirli olsun.
oglumun 5. disi cikio yine ateslenme ve burun akintisi var her dis cikartacaginda bole oluyor.

bendede var elime geliyor ama korkudan bi türlü doktora gidemedim(

lady ben yumurtalık kisti sandım ilk başta

bendede var elime geliyor ama korkudan bi türlü doktora gidemedim(

lady ben yumurtalık kisti sandım ilk başta

korkmayin kizlar, surekli kontrole gidin ALLAH korusun kotu bsi olsa bile erken tedavi ile atlatabilirsiniz. bendede vardi. 6 sene once aldirdim ALLAHTAN kotu huylu kist deildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…