2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
korkmayin kizlar, surekli kontrole gidin ALLAH korusun kotu bsi olsa bile erken tedavi ile atlatabilirsiniz. bendede vardi. 6 sene once aldirdim ALLAHTAN kotu huylu kist deildi.
ameliyatlamı alındı seninkisi?
hazal aso hoşgeldiniz...tatili bitirdiniz mi...

yabanım git doktora ihmal etme....

kötü bişey çıkar diye ödüm kopuyor:)allah vermesin kimseye.troid için gidecem o zaman onuda söylerim..

alıntı yapmıştım ama hepsi gitti
peri55 galiba nickin tam hatırlayamadım fantomaltı sormuşsun 2. kutuyu kullanıyorum işe yarayıp yaramadığına gelince bu ay ki kontrolde anlayacağım .
Ama dr un dediği gibi düzenli kullanamadım :26:
Kuzeyin anası Eda ebeni dürttem senin nedenini sorma içimden geldi

burcu yavrum dönmüşsün ankaradan geçen kızlarla yaptığımız buluşmada mekan süperdi buluşalım en kısa zamanda orada

heyyyy ben kendimi bugün temizliğe kaptırdım köşe bucak
kızlar siz de iyi çene yapmışsınız oh ohh
yabangülüm sende mi tiroidlerden rahatsızdın anlamadım...bende de hipertiroid var bayadır gitmiyorum kontrole daha doğrusu doğumdan sonra gitmedim
eda sen de iyi geziyosun heee valla hoş ya
ben bu veledin yüzünden çıkamıyorum bir yerlere fazla evin kapsama alanı dışına çıkamıyorum
infox yeni ciciler şimdiden hayırlı olsun...uyku tulumu ben de alamayı düşünüyorum da daha bekliycem havalar iyce soğusun şimdi çok terler ...
hadi grş bayanlar tekrar uğruycam

yabangulum insallah kotu birsey degildir cok kadinda cikiyor zararsiz oluyor bircogu..
işallah öyledir..

evet bendekide hipertroid.nodüllerim vardı 3mm ve 5 mm.3 mm ilaçla geçmişti,ilaç kullanırken hamile kalınca bıraktım ama değerlerim düzelmişti.hamilelikte tahlilde normal çıktı,bi dahada gidemedim.gidip bi baktırmam lazım nodül ne durumda.

lady maşallah kuzeye. bebekler büyüdü de yürümeye bile başladı ha.. vay bee çok çabuk geçti 10 ay.

kübracim hosgeldin canim sayili gün cabuk gecti dimi imranda sünnet olmus hayirli olsun

yabancim insallah birdahaki sefere bulusuruz

saol zeynep kurtuldu bizim veletler :) dolu dolu 2 koca ay gecirdim ama nasi bitti anlamadim harbiden :44:
burcu zor olmaz mi ya daha donmeden yilbasinda da tatil planlari yapmaya baslamistim kismet bakalim..
ama herkes diyordu ki "cocuk olunca kolay olur" oyle de oldu gibi onun pesinde kosmaktan ne dusunmege ne bos bos oturup kendimi yemeye vakit kaliyor :)
allah butun isteyenlere saglikli nur toplari versin insallah o yokken ne yapiyormusum ona olan sevgimi nerelerde sakliyormusum bilmem

ayy kübra ne güzel anlatmışsın.....

kuzey ve güney izliyorum internetten....yat uyu dimi.....iyiki bu yıl öğlenciyim...tüm dizleri izlerim artık

günaydın kızlar
uzuuuuun bir tatilden sonra yine burdayım. ne güzel oluyor çocuklarla hep birileri ilgileniyor. acıkınca sana geliyor
ege uyanıkken asla 5 dk oturmuyor sürekli bir yerlere doğru tam gaz ilerliyor, çok yorucu olmaya başladı. ben yokken buluşmalar artık oh ne güzel
antalya ya da gelin

günaydııııınnnn :)

şu dişlerimizin hepsi çıksa da rahatlasak, her gece 10-15 kere uyanmaktan bayılıcam artık...

yürüme çabamız iyice azaldı baktı gördü emekleyerek heryere çok hızlı gidilebiliyor amaaaan ne uğraşıcam dedi benim kuzu :) zaten kara yolu uzunsa hava yolunu tercih ediyor açıyor kollarını al götür diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…