arkadaslar bu saat oldu daha kahvalti yapmadim cay suyunu yeni koydum sabahlari cok istahsiz oluyorum sizdemi öylesiniz
canım ya bizim bebiş senin resimdeki kadarmı şimdi günlerimiz aynı ayy bukadarmı
Hamileymişsin sezen :))
hadi yaaaa aa ben hamilemiyimm kıss belkim cinsiyeti görmüştür başakkkk
evet aynıı böyle
günler geçtikçe o da büyücek biz de görücezz :teytey::teytey:
ahaa nasıl gördün beni hayırdır inş..
benm evdeyiz ben çok hastayım.bebeğim karnımdayken başka birine vermem gerekiyomuş.nakil gibi .sende bziim evdesin ama ev çok kalabalık.eşim sorıyo kime verelim.ben diyomki eren sezene verelim.o çok bilgili iiyi bakar.doğunca geri verir bize diyorum.sen alıyosun benden bebeği.böle açık tenli sarı saçlı.birisin çok uydururk bi rüya demi hihoyyythihoyyyt
benm evdeyiz ben çok hastayım.bebeğim karnımdayken başka birine vermem gerekiyomuş.nakil gibi .sende bziim evdesin ama ev çok kalabalık.eşim sorıyo kime verelim.ben diyomki eren sezene verelim.o çok bilgili iiyi bakar.doğunca geri verir bize diyorum.sen alıyosun benden bebeği.böle açık tenli sarı saçlı.birisin çok uydururk bi rüya demi hihoyyythihoyyyt
ayyy sağol canım bana ne kadar güvenmişin rüyanda hoşuma gitti bakk bebişine bakıyodum demek vay be çok ilginç ben kumralım canım kız karnımdakiler ikizmi yoksamm ekim annelerinde biri 13 atlıkken ikiz olduğunu öğrenmiş benimde öyle olmasın
sana verdğim bebek erkekti eren sezen.acaba seninkimi benmkimi oluyo
çekirge kadarmış ay ne kadar ufak cılızz ultrasonda daha heybetli duruyolar
rüyada erkek bebek kız olucağı anlamında oluyo sanırım seninkimi kız olucak benimkimi acaba
eh kaç kat büyütüyolar orda rahimimiz bile kocaman -tatlicadiarzu-
rüyaya da bayıldım kaydirigubbakcemile3
biliyorum ya.çok karışıktı.sen böle şevkati şevkatli yatakda alıyosun bebeğimi :)
eh kaç kat büyütüyolar orda rahimimiz bile kocaman -tatlicadiarzu-
rüyaya da bayıldım kaydirigubbakcemile3
canım hangi resim ben hangı resım oldunu anlamadım, nerde çekirge hani nerde
ay kıyamam bebiş nasıldı güzelmiydi
valla canım şuan senin haftalık...bende kalmadı artık bişey..gerçi öncedende yok denecek kadar azdı bulantılarım...allah yardımcımız olsun hepimizin...
evt bebbeyaz tanli saçlı bi erkek bebeği.diyomki iyi bak tmm mı sana emanet diyorum.sende merak etme benim bebeğimin yanında durcak doğuncada veririm diyosun.ya karışırsa nasıl ayırt edicez diyorum sende diyon ki bizde olan bi doğum izleri olur muhakkak diyon .üstüm açıkta kaldı gece galiba hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?