2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E ben 7 kılo almıstım tatlım, sımdı 2sını vermıs gorunuorum e nasıl oldugunu bılmıorum ama belkı vucudum su tutmustu da gectı bılemıcem ama artık 36 beden olmadıgım kesın :))

Canım ben kilo aldım ilk haftalarda nasıl oldu bilmiyorum hemen 1,5 kilo aldım
son iki haftaya kadar normaldim ama 2 haftadır kıyafetlerim olmuyor maalesef.
birazda şişkinlik var

Kızlar dikkat edin kilonuza valla kendinize değil bebeğe alın..
Her şekilde zararlı kilo hem doğumu da zorlaştırıyor.
Bana doktor kesinlikle 4. aya kadar kilo almamamı söyledi.
İlk dört ay kilo annenin vücuduna eklenen yağdan başka birşey değilmiş.boshayallersmile

haklısın ama bulantı kusma varken alınan kilolar nasıl aldım bende bilmiyorum birşey yiyemezken kilo aldım çok tuhafbilmiyorumkismile

Valla bende bulantı kusma yok ben hayatım boyunca dıkkat ettım yedıgıme 1 kılo alsam hemen dıyet yaptım ben haftada 4 kılo alıp verdıgımı bılırım cıdden sadece 1 hafta ıcınde benım bunyem boyle cabuk alır cabuk verırım sımdı de gonul rahatlıgıyla yıyorum yanı doktorum bı tek vıtamın bıle vermedı bana extradan beslenmem cok ıyıymıs kılo alısım son ıkı ayda 1.6 kg ılk ay daha hamıle kaldıgımı ogrenmeden 5 kılo almısım doktor onu ssaymıo su an normal gıdıosun dedı o yuzden kım korkar haın kurttan yanı oh sefam olsun mıs gıbı yıyorum :) Bu arada senın doktorun bıraz takıntılı heralde kılo konusunda cunku kıtaplarda fln yazdıgına gore ılk 3 ay 2 kılo, ve sonrakı ay 1.5-2 kılo almak gerekıomus yanı 4. ay sonunda yaklasık 4 kılo almıs olmak gerekıomus bebegın saglıgı ıcın valla ben kıtabın yalancısıyım benım doktorum az ye catlıcan dıyo ama

prop kıss ayrılık zamanı yaklaştı demek 1 hafta görüşemiycezzz:gitme:

ben sana yaparım cnm sen nasıl çizelge istiyosun kiminki gibi onu söyle bana

Aylara göre kilo alımı nasıl olmalı?

Gebeliğin ilk yarısıyla ikinci yarısında kilo artış hızı farklıdır, ilk 3 aylık dönemde 1.3 kg ila 3.6 kg alınması normal. Daha sonra her hafta yarım kg kilo alınması idealdir. Anne adaylarının kilo alımı son 4 haftada azalabilir ve bu normaldir.

sLmm
ben grip oldum.koca kış hasta olmadım şimdi oldum offf... zaten bişeye halim yoktu iyice kötü oldumm :gitme:

valla ben canım ne isterse onu yiyorum sadece zararlı olanları (cola çiğ et vs..)onları yemiyorum diyet yapamam aç kalınca tansiyonum düşüyo başık dönüyo mafoldumben

sLmm
ben grip oldum.koca kış hasta olmadım şimdi oldum offf... zaten bişeye halim yoktu iyice kötü oldumm :gitme:

ayy dikkat et bol bol c vitamini al hamilelikte grip iyi değil eltim kızına hamişken grip oldu şiddetli geçirdi kızının soluk borusu sertleşmemiş 2 yaşına giricek kuş sesi gibi ses çıkarıyo daha sertleşmedi doktoruda şiddetli girip olmuşun o dömende bebeği etkilemiş dedi

valla ben canım ne isterse onu yiyorum sadece zararlı olanları (cola çiğ et vs..)onları yemiyorum diyet yapamam aç kalınca tansiyonum düşüyo başık dönüyo mafoldumben

zaten hamilelikte diyet yasak tatlım
dediğin gibi bende zararlı şeyleri tüketmiyorum
genel olarak meyve öok tüketiyorum ama yemem gerekenleri de aksatmıyorum
önemli olan bebişimin sağlığı:ecrin_bebek:

prop kıss ayrılık zamanı yaklaştı demek 1 hafta görüşemiycezzz:gitme:

Ah canım evimden ayrılmak o kdr zor gelıo kı sımdı. Aslında bu evı hıc begenmemıstım kocam satın almıstı bana haber vermeden kucuk gelmıstı bana ama o merkezı bı yerde olmak ıstıyodu. Ama ben burda evlendım sonucta, butun esyalarını beraber sectık, perdesıne kadar, elektrıklı supurgesınden sac kurutma makınesıne kdr hep benım yanımdaydı, boyları fln herseyı emek verıp yapmıstık. Daha 8 ay olmustu zaten tasınalı ve evlenelı halıyle :) Sımdı tekrar gıdıyoruz, bu evımde bı sıcaklık vardı benım gıbı.. off hıc bılmıyorum cıdden cok duygulandım..evımı ozlıycem..

zaten hamilelikte diyet yasak tatlım
dediğin gibi bende zararlı şeyleri tüketmiyorum
genel olarak meyve öok tüketiyorum ama yemem gerekenleri de aksatmıyorum
önemli olan bebişimin sağlığı:ecrin_bebek:

evet bende meyve çok tüketmeye çalışıyorum yemeğin yanına ekmek yemeyim diyorum ama o zamanda doymuyorum valla napıyım veririz artık kilolarımızı doğumdan sonra

sLmm

asıl bu havaalr tehlikeli bir sıcak bir soğuk çok etkiliyor
bol c vitamini tüket. portakal greyfurt limonu sıkıp karışık iç
kivi ve çilek hormonsuz varsa tüket tatlım

Ben de allahtan gereklı seyklere saldırıorum hep canım faydalı seyler cekıo. dun aksam menemen ıstedı cnm hemen 3 yumurta kırdım yedım, kı dun sbh yememıstım yumurta bak acıgımı da kapatmıs oldum heueheu her gun ıstısnasız bısı ıstıyo canım pes bana pes

yok ya sensiz sessiz kalır topik propcuum..
bu arada bafo çok mu yoğun çalışıyor acaba, hiç uğramıyor bu sıralar..

ayyy Allah korusun zaten bbeğime bişey olurmu diye düşünüp duruyorum. bişey yemekde istemiyorum:umursamaz: portakal sıkıp sıkıp içiyorum . gece daha kötüydüm . biraz daha iyi gibiyim :bbo:

propcum sen daha 8 aylık evli misin, ne güzel hemen bebek istemişsiniz, hem de daha 23 yaşındasın, genç anne olmak güzel birşey maşallah.. daha çiçeği burnunda evlisin..

asıl bu havaalr tehlikeli bir sıcak bir soğuk çok etkiliyor
bol c vitamini tüket. portakal greyfurt limonu sıkıp karışık iç
kivi ve çilek hormonsuz varsa tüket tatlım

sağol canımm.opuyorumnanaktan
2 gün önce hava ii gibiydi çarşıya gittim ince giyinmiştim hava soğudu akşam üzeri yağmur falan yağdı. ozaman üşüttüm üstünede dondurma yedim tam oldu. eşime söylemedim kızar yoksa . ertesi günüde hasta oldum zaten

canım portakal suyu istedi şimdi bahsettiniz, sıkmak gerekiyor ve ben üşeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…