2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gözünaydın ense kalınlığı ölçümünü atlatmışsınız.kan sonucunda iyi çıkacaktır.

sınıf öğretmeniyim senin branşın ne canım?nerelisin aslen.
rehber öğretmenim

canım bende bu gün10+1 günlüğüm hala ara ara kanama bazen kahverengi leke geliyor.ama öyle çok yoğun değil peçeteyle silince görüyorum.kaç kere doktora gittim bi şay yok dedi.aşırı yopğun kesmeyen kanama olmadıkça korkma dedi.benim bu ikinci hamileliğim.oğlumda da aynı şeyleri yaşadım.bence sende rahat ol.

offf telefon ıcın basvurduk sımdı en gec haftaya cumaya baglanır dedıler hadı carsamba telefon baglansa o gun adsl basvursak en erken de haftaya pzts baglanır o da :S 10 gun ınternetsızımmmmmmmm:gitme:
Ben bi 8-10 tane kıtap alım bari, onlar da bıter 5 gunde snr napcam kızlar hadı buyurun sureklı kendımı dınlerım artık evde sıkıntıdan :S

bneimde 8 haftalıkken hafif kanamam olmuştu.geçti
şimdi iki gündür de kahverengi akıntım var.korkma allahın izniyle bişey olmaz canım
bol istirahat et

Evet canım hamilelikte en önemli şey psikolojin benim kuzenimin ilk 3 ayını hep kanama ile geçirdi şimdi bebişini doğurdu maşallah yat dinlen ayaklarını uzat hiç kötü bişey düşünme belki zor bi süreç ama sonuç dünya tatlısı:)

helin hivda sen neden çizelge yapmadın canım
canım yaaa ben de dün katıldım aranıza dünden beri uğraşıyorum ama bi türlü yapamadım takip çizelgemi bana yardımcı olabilirmsin ki acaba??

sağolun arkadaşlar ilk hamileliğim ister istemez korkuyorum bişey olcak diye bulunduğum yer tam mahrumiyet merkeze 2.5 saat yol kötü dr a gittiğimde daha kötü oluyorum sabırsızlıkla salı gününü bekliyorum hayırlısı

Kıyafetleri olmayan arkadaşlar kilomu aldınız ?CADIARZU
Şişkinlik mi var ?
Hamile kıyafetleri için biraz erken değil mi?:bbo:

ya kızlar toplu nasıl cevap verıosunuz bı kac kısıye bırden ben de oyle vermek ıstıyorum cok kıskanıorum sızı cokkk
canım alıntı yap yazıyooo yaa
onun yanında no var
ona tıkla kime mesaj yollayacaksan o kişilerin hep nolarına tıkla
sonra en son alıntıyı tıklayacaksınnn ve mesaj arasına mesaj yazacaksınn gönder diceksin

Şişkinlik mi var ?
E ben 7 kılo almıstım tatlım, sımdı 2sını vermıs gorunuorum e nasıl oldugunu bılmıorum ama belkı vucudum su tutmustu da gectı bılemıcem ama artık 36 beden olmadıgım kesın :))

Saol cnm, bak becerdım galiba

Şişkinlik mi var ?

Canım ben kilo aldım ilk haftalarda nasıl oldu bilmiyorum hemen 1,5 kilo aldım
son iki haftaya kadar normaldim ama 2 haftadır kıyafetlerim olmuyor maalesef.
birazda şişkinlik var

sevindimm canım eline sağlık

TDV 29 Mayıs Hastanesine, sen de mi Ankara'dasın?

prop, kolay gelsin hala buradasın bakıyorum da? kaydirigubbakcemile2

ya kolıler daha sımdı geldı mutfakla ılgılendım azıcık sımdı de kıyafetlerı yerlestırcem yavas yavas benım baska ısım yok yanı nıye oyle dıosun gıtmemı mı ıstıyosun aglarım bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…