gözünaydın ense kalınlığı ölçümünü atlatmışsınız.kan sonucunda iyi çıkacaktır.kızlar günaydın...
dün ikili testimiz vardı..ense kalınlıkları 2,2 cm çıktı..doktor normal bir değer dedi..ama kan tahlilimde var.4 gün sonra belli olacakmış..bebişlerimi gördüm...biri uyuyordu sadece elini kaldırdı..diğeride deli gibi çırpınıyordu.doktor oyun oynuyor dedi.çok şaşırdık..ama muhteşem bir duyguydu..alllahım hepimize sağlıkla sıhatle almayı nasib etsin...6 mayıstada muhtemelen cinsiyetlerini öğreniriz dedi...
rehber öğretmenimsınıf öğretmeniyim senin branşın ne canım?nerelisin aslen.
canım bende bu gün10+1 günlüğüm hala ara ara kanama bazen kahverengi leke geliyor.ama öyle çok yoğun değil peçeteyle silince görüyorum.kaç kere doktora gittim bi şay yok dedi.aşırı yopğun kesmeyen kanama olmadıkça korkma dedi.benim bu ikinci hamileliğim.oğlumda da aynı şeyleri yaşadım.bence sende rahat ol.mrb kasım anneleri benide aranıza alırmısınız hamileliğim zor geçiyor 1aydır kanama seklinde lekelenmelerim var progestoron kullanıyorum iki kezde proluton vurundum 6 haftamda kalp atışını duyduk şu an 8 haftalık kontrolüme 5 gün var bu duumu yaşayan var mı???
bebeğimi kaybetmekten korkuyorum sürekli istirahat ediyorum moralim çok bozukkkkk
bneimde 8 haftalıkken hafif kanamam olmuştu.geçti
şimdi iki gündür de kahverengi akıntım var.korkma allahın izniyle bişey olmaz canım
bol istirahat et
canım yaaa ben de dün katıldım aranıza dünden beri uğraşıyorum ama bi türlü yapamadım takip çizelgemi bana yardımcı olabilirmsin ki acaba??helin hivda sen neden çizelge yapmadın canım
üstüne bide 8 aylık bi oğlumun olduğunu düşün.çalışma uykusuzluk ev bebk çok yıpranıyorum çokhelin çalışırken hamilelik ilk günler zor geçiyor değil mi.
canım alıntı yap yazıyooo yaaya kızlar toplu nasıl cevap verıosunuz bı kac kısıye bırden ben de oyle vermek ıstıyorum cok kıskanıorum sızı cokkk
E ben 7 kılo almıstım tatlım, sımdı 2sını vermıs gorunuorum e nasıl oldugunu bılmıorum ama belkı vucudum su tutmustu da gectı bılemıcem ama artık 36 beden olmadıgım kesın :))Kıyafetleri olmayan arkadaşlar kilomu aldınız ?CADIARZU
Şişkinlik mi var ?
Hamile kıyafetleri için biraz erken değil mi?:bbo:
canım alıntı yap yazıyooo yaa
onun yanında no var
ona tıkla kime mesaj yollayacaksan o kişilerin hep nolarına tıkla
sonra en son alıntıyı tıklayacaksınnn ve mesaj arasına mesaj yazacaksınn gönder diceksin
Kıyafetleri olmayan arkadaşlar kilomu aldınız ?CADIARZU
Şişkinlik mi var ?
Hamile kıyafetleri için biraz erken değil mi?:bbo:
TDV 29 Mayıs Hastanesine, sen de mi Ankara'dasın?:)iyi uykular canım sana ...uyu da bebişin büyüsün.ankarada nereye gidiyorsun canım kontrollerine
E ben 7 kılo almıstım tatlım, sımdı 2sını vermıs gorunuorum e nasıl oldugunu bılmıorum ama belkı vucudum su tutmustu da gectı bılemıcem ama artık 36 beden olmadıgım kesın :))
Saol cnm, bak becerdım galiba
TDV 29 Mayıs Hastanesine, sen de mi Ankara'dasın?
hayır canım kırşehirdeyim ama kontrollerimi ankarada yaptırıyorum.
üstüne bide 8 aylık bi oğlumun olduğunu düşün.çalışma uykusuzluk ev bebk çok yıpranıyorum çok
TDV 29 Mayıs Hastanesine, sen de mi Ankara'dasın?
prop, kolay gelsin hala buradasın bakıyorum da? kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?