- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 156
- 37
canım portakal suyu istedi şimdi bahsettiniz, sıkmak gerekiyor ve ben üşeniyorum
kızlar ben geldim .. bugun doktor kontrolum vardı sabah erken eşimle gittik. öğlene kadar izin almıştım. doktorun ard arda 2 doğumu olunca ben de başka doktora gittim bebeğimi çok merak ediyordum ..Allah şükür herşey yolundaymış. kızlar elini ayağını oynattı yaa çok güzeldi.. hazır gitmişken ikili testimde yapıldı. kan tahlil sonuçlarım çarşamba çıkacakmış. biraz geçmişi okuyayım...
ayyy Allah korusun zaten bbeğime bişey olurmu diye düşünüp duruyorum. bişey yemekde istemiyorum:umursamaz: portakal sıkıp sıkıp içiyorum . gece daha kötüydüm . biraz daha iyi gibiyim :bbo:
Evet canım hamilelikte en önemli şey psikolojin benim kuzenimin ilk 3 ayını hep kanama ile geçirdi şimdi bebişini doğurdu maşallah yat dinlen ayaklarını uzat hiç kötü bişey düşünme belki zor bi süreç ama sonuç dünya tatlısı:)
canım yaaa ben de dün katıldım aranıza dünden beri uğraşıyorum ama bi türlü yapamadım takip çizelgemi bana yardımcı olabilirmsin ki acaba??
ben sana yaparım cnm sen nasıl çizelge istiyosun kiminki gibi onu söyle bana
mrblar kızlar anca gelebildim
hayırlı cumalar herkese öncelikle.
meybie canım tebrik ederim çok sevindim. darısı bizim başımıza inşallah. bende görseydim hareket ettiğini yavrumun
o palmers kremden sipariş ettim şimdi. internetten araştırdım biraz. yorumlar oldukça ii gibi
bakalım bizi çatlatacakmı çatlatmayacak mı :1ninca:
ayyy cnaımm çok teşekkür ederim bak YARENn arkadaşımınki gibi babaygadan yaptım ama buraya kendi bölümüme ekleyemedim.8+5 günlüğüm bende canım 21 kasım doğum allah nasip kısmet ederse
ayyy cnaımm çok teşekkür ederim bak YARENn arkadaşımınki gibi babaygadan yaptım ama buraya kendi bölümüme ekleyemedim.8+5 günlüğüm bende canım 21 kasım doğum allah nasip kısmet ederse
kızlar ben geldim .. bugun doktor kontrolum vardı sabah erken eşimle gittik. öğlene kadar izin almıştım. doktorun ard arda 2 doğumu olunca ben de başka doktora gittim bebeğimi çok merak ediyordum ..Allah şükür herşey yolundaymış. kızlar elini ayağını oynattı yaa çok güzeldi.. hazır gitmişken ikili testimde yapıldı. kan tahlil sonuçlarım çarşamba çıkacakmış. biraz geçmişi okuyayım...
canım senin kontrolün ne zaman
gözün aydın canımm. sende gördün demek bebeğinin hareket ettiğini hihoyyyt inşallah ikili testin de iyi çıkar
30 nisan canım çok var daha eyvahedigeldismile
ya kızlar bana bişii söyleyin .
buzdolabı kokuyo gibi geliyor bana. açınca midem bulanıyor.
anneme eşimede söyledim baktılar hiç bişey kokmuyo dediler.
ama bana neden öyle geliyor. ecüş bücüş sebze meyve ne varsa attım ama yıne kokuyo gibi .:sinifsinif: vanilya koy falan dediler koydum ama yıne aynıı sinir oldummm
kızlar ben de bebeğimi özledim ya, keşke hareket etse de varlığını tam hissedebilsek değil mi? hep bir merak, acaba şimdi nası diye...
evet varmış daha nerdeyse 15 gün var
kızlar ben de bebeğimi özledim ya, keşke hareket etse de varlığını tam hissedebilsek değil mi? hep bir merak, acaba şimdi nası diye...
inşallah bebeğim iidir de beklemek sorun diil napalım senağlama
hareket etmeye başlayıncada bugün hareket etmedi tekme atmadı. acaba bişey mi oldu soruları başlıyor canım
gözün aydın canımm. sende gördün demek bebeğinin hareket ettiğini hihoyyyt inşallah ikili testin de iyi çıkar
30 nisan canım çok var daha eyvahedigeldismile
gözün aydın cnmm ikili test sonucunda iyi çıkar inş.. bende çok korkuyorum ikili testten karındanmı ikili testi yaptı
teşekkür ederim canım benim şimdi 7 haftalık inşallah çabuk geçer.
bebeğimi kaybetmekten korkuyorum sürekli istirahat ediyorum moralim çok bozukkkkk
gözünaydın ense kalınlığı ölçümünü atlatmışsınız.kan sonucunda iyi çıkacaktır.
inş canım..içim rahat..allahın izni ile bi problem çıkmayacak..
rehber öğretmenim
üstüne bide 8 aylık bi oğlumun olduğunu düşün.çalışma uykusuzluk ev bebk çok yıpranıyorum çok
Kıyafetleri olmayan arkadaşlar kilomu aldınız ?CADIARZU
Şişkinlik mi var ?
Hamile kıyafetleri için biraz erken değil mi?:bbo:
Kızlar dikkat edin kilonuza valla kendinize değil bebeğe alın..
Her şekilde zararlı kilo hem doğumu da zorlaştırıyor.
Bana doktor kesinlikle 4. aya kadar kilo almamamı söyledi.
ılk dört ay kilo annenin vücuduna eklenen yağdan başka birşey değilmiş.boshayallersmile
zaten hamilelikte diyet yasak tatlım
dediğin gibi bende zararlı şeyleri tüketmiyorum
genel olarak meyve öok tüketiyorum ama yemem gerekenleri de aksatmıyorum
önemli olan bebişimin sağlığı:ecrin_bebek:
mrblar kızlar anca gelebildim
hayırlı cumalar herkese öncelikle.
meybie canım tebrik ederim çok sevindim. darısı bizim başımıza inşallah. bende görseydim hareket ettiğini yavrumun
tşk ederim begümcük..darısı sizlerin başına inş..görürsün inş..rahat ol..bence çatlak kremini doktorunuza danışarak alın..doktor bana % doğal olmasada oldukça ii bir krem verdi..adına aklıma gelmiyor..yarın gelince yazarım..
üşendiğin şeye bakkk ben sıkıp vereyim sanaa :roflol: sıkıver 5 dk da sonra afiyetle içç hadee -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?