2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özluyorum.. gırmeyınce boşluk var gıbı geliyor.. dişardan gelince ilk için pc yı açmak oluyor... inşallah.. yarında interneti çözerim.. hiç ayrı kalmayız..

inş.ama bildiğim kadarıyla bahçelievlerde çekiyo 3G merkezi olmayan yerlerde çekmiyomuş

gelir canım inş.haftaya 12.haftamıza girmiş olucazz maşallah bizeee

maşallah canım maşşallah

begüm yeğenin kaç yaşında kız mı erkek mi? benim de kızkardeşim var teyze olacak teyze çok güzel bir şey yaa. bi tane de halamız var..

tatlım daha 41 günlük kız pek tatlı yiğenim bi görsen. :1hug:

asenamla prophetic aynı anda taşınıyorr. Allah kolaylık versin.

bende taşınıcam ama hala ev bulamadım kendimize uygun :sinifsinif:

bence hamıleyken tasınanların hepsının nedenı ev kucuklugudur yanı delı mıyız yoksa bu halımızle koştur koştur tasınalım normalde ben popomu kaldırıp tuvalete gıtmıyorum ama mecburıyetten ıste

sendemi taşınıcan niye evmi küçük geliyo

yok benim nedenim evin boyutuyla alakalı değil. kira fazla geliyor. şuan eşim ve ben idare ediyoruz.ama bebek gelince ben çalışmıcam. o zaman eşim yetişemez. uygun fiyatta temiz ev arıorum o da yok tabi ki

tekrar geldiiiiiiiiim

sabahtan beri izlemediğim saçma sapan tv programı kalmadı.
evlendirme programlarından tutun da yemekteyize kadar faydasız bir sürü şey :))
en çook derya baykalın programını beğendim.en azından en faydalısı oydu yani.

ama yemekteyizde de patates püresi yapmışlardı.bi de paçanga böreği.ilk kez bişeyleri canım istedi.ama hiç yapamıycam şu an ikisini de.annem aradı tavuk gndercek ondan da korkuyorum şimdi yiyebilecek miyim diye.

kişisel düşüncen.
söyleyebileceğim çok fazla şey var bu konuyla ilgili ama buranın yeri olduğunu düşünmüyorum.
burda bunları konuşmak hoşuma gitmiyo

canım bizim eşim için.. mesafe uzun.. geç geliyor.. ve burası mahrum bolge... zaten geçici gelmiştık... çok sıkıldım.. delirttim adamı.. evi çok begendım diyemem ama yakınlaşalım.. sonra daha guzeline geçeriz...

inan istanbul içini görünce özlemle bakıyorum... caddelere...

yok benim nedenim evin boyutuyla alakalı değil. kira fazla geliyor. şuan eşim ve ben idare ediyoruz.ama bebek gelince ben çalışmıcam. o zaman eşim yetişemez. uygun fiyatta temiz ev arıorum o da yok tabi ki

evet doğru bebek olunca masraf çok oluyo haliyle haklısınız tabi

kızlar hamile egitim programları var.. onlara katılan varmı?? ben katılmak için acıbadem e başvurdum ama ucretını daha ögrenemedım...

anneler toplandıgımızda alışveriş te yaparmıyız... bebeişler için.. vaktımız olur mu??

allah kolaylık versın cnm aradıgın butun krıterlerı bırarada bulmak evet ımkansıza yakın mutlaka bısılerden fedakarlık edıosun ıste mecburuz hepımız bakalım sımdılık, cocuk bı 3 yasına gelsın ben onu mıs gıbı evlere tasıcam hayırlısıyla :)

canım ınanır mısın bızım de tam tersı esımın ofısı arka sokagımızda su an. sımdı arasam 1 dk snr burda olur, cok rahatlık cektım bu konuda 8 aydır o da aynı sekılde sbh 10 da fln kalkıo gıdıo trafık derdı yok fln. ama ev kucuk ıste. sımdı kagıthaneye tasınıyoruz o da esımın yuzunden yıne uzak olmasını ıstemedı,usendı beyfendı, e sıslıye yakın neresı var tesvıkıye nısantası var fıyatlar ucmus, fulya var, ya evler cok eskı ya da kıralar acayıp yuksek bız de mecburen kagıthaneye gıdıoruz sımdı kı hıc de hos bı durum dııl bu ama napcaz mecburıyetten işte

anneler toplandıgımızda alışveriş te yaparmıyız... bebeişler için.. vaktımız olur mu??

ya bana yakın olsa yarın chicconun 3 ayda bir olan depo satışı var karşıda sadece yarınlık tulumlar 10 tl ye düşüyo bebek arabaları yarı fiatına bi sürü şey ama uzak kalıyorumm

bez ve mama parasıyla araba alınır var ya :S

hele ilk ay varya sulu sulu yapıyolar saat başı bez değiştiriyodum ayda 3 4 paket bez gidiyodu doktor parasıda cabası bi gidişimiz 100 tl den aşağı olmuyo daha bi sürü şey hele oyuncakları saymıyorumm bu zamana kadar servet dökmüşüzdür valla bu erkek olursa yaşadım ben oğlumun dolu oyuncağı var sapasağlam duruyo kıyafetleride hep kaldı yatağımın altındaki baza komple kıyafet dolu düşünün yani o kadar kaldı hemen küçülüyo yepyeni kalıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…