aaa ne güzel küçük kardeşş kızmı erkekmii
bu gece sooonnn biraz sonra bu topicten son kez çıkıp yine..............................:gitme::gitme:
çeker canım inş..sende bizi bırakma uzunca bi zaman çabuk gell
hain sezenkaydirigubbakcemile
özluyorum.. gırmeyınce boşluk var gıbı geliyor.. dişardan gelince ilk için pc yı açmak oluyor... inşallah.. yarında interneti çözerim.. hiç ayrı kalmayız..
gelir canım inş.haftaya 12.haftamıza girmiş olucazz maşallah bizeee
begüm yeğenin kaç yaşında kız mı erkek mi? benim de kızkardeşim var teyze olacak teyze çok güzel bir şey yaa. bi tane de halamız var..
asenamla prophetic aynı anda taşınıyorr.Allah kolaylık versin.
maşallah canım maşşallah
tatlım daha 41 günlük kızpek tatlı yiğenim bi görsen. :1hug:
bende taşınıcam ama hala ev bulamadım kendimize uygun :sinifsinif:
inş.ama bildiğim kadarıyla bahçelievlerde çekiyo 3G merkezi olmayan yerlerde çekmiyomuş
sendemi taşınıcan niye evmi küçük geliyo
bence hamıleyken tasınanların hepsının nedenı ev kucuklugudur yanı delı mıyız yoksa bu halımızle koştur koştur tasınalım normalde ben popomu kaldırıp tuvalete gıtmıyorum ama mecburıyetten ıste
Günaydın ben uyandım :)
Neden olmasın, hmmm, olamaz efendim, kara çarşaf bu ülkede kalktı kullanılmıyo artık, ben kapalı değilim, türbana saygım var,ama kara çarşafın sembolize ettiği şeyler de başka kullanım amacı da başka, etrafımda kara çarşaflı birini barındırmam gördüğümde de gerekeni söylerim. Türkiye Cumhuriyeti Devletinde çarşaf diye bir kavram yoktur çünkü. Peçe konusunu fln hiç açmayalım yani gerçekten. Ama dediğim gibi ben kullanmıyorum ama kapalı yani türbanlı biri de benim için açık biri neyse odur başörtüsüne lafım yok kimsenin de olamaz yani öyle iştevereliniortak
bende taşınıcam ama hala ev bulamadım kendimize uygun :sinifsinif:
bence hamıleyken tasınanların hepsının nedenı ev kucuklugudur yanı delı mıyız yoksa bu halımızle koştur koştur tasınalım normalde ben popomu kaldırıp tuvalete gıtmıyorum ama mecburıyetten ıste
yok benim nedenim evin boyutuyla alakalı değil. kira fazla geliyor. şuan eşim ve ben idare ediyoruz.ama bebek gelince ben çalışmıcam. o zaman eşim yetişemez. uygun fiyatta temiz ev arıorum o da yok tabi ki
allah kolaylık versın cnm aradıgın butun krıterlerı bırarada bulmak evet ımkansıza yakın mutlaka bısılerden fedakarlık edıosun ıste mecburuz hepımız bakalım sımdılık, cocuk bı 3 yasına gelsın ben onu mıs gıbı evlere tasıcam hayırlısıyla :)yok benim nedenim evin boyutuyla alakalı değil. kira fazla geliyor. şuan eşim ve ben idare ediyoruz.ama bebek gelince ben çalışmıcam. o zaman eşim yetişemez. uygun fiyatta temiz ev arıorum o da yok tabi ki
canım bizim eşim için.. mesafe uzun.. geç geliyor.. ve burası mahrum bolge... zaten geçici gelmiştık... çok sıkıldım.. delirttim adamı.. evi çok begendım diyemem ama yakınlaşalım.. sonra daha guzeline geçeriz...
inan istanbul içini görünce özlemle bakıyorum... caddelere...
anneler toplandıgımızda alışveriş te yaparmıyız... bebeişler için.. vaktımız olur mu??
evet doğru bebek olunca masraf çok oluyo haliyle haklısınız tabi
bez ve mama parasıyla araba alınır var ya :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?