2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
begüüüm 8 domatesi nasıl yedin ya bi kilodan fazlaa.. çok hoşuma gitti afiyet olsun arkadaşım bebeğine yarasın.. ne zaman doktora gidiyorsun?

ay ne çok hamile videosu izledim ya youtube'da hep hafta hafta günlük tutmuşlar karınlarını gösteriyorlar, olanları anlatıyorlar falan. çok heyecanlı..

doktora dedım bunları kocamla ıkısı dlaga gectıler benle yalan onlar yalan kandırıolar senı dıye :) gercek hayatta surası gelıstı burası buyudu fln dıolar ama bız goremıoz nıyeyse hep kandırıkcıların yuzunden

ya niye yalan olsun, kız hem de 18 yaşında ay bir görsen pek mutlu falan.. her hafta bebek odasını düzenledi, göbeğini açıp gösteriyor farkı görüyorsun... 16. haftadan itibaren hissetmeye başladı bebeği..

begüüüm 8 domatesi nasıl yedin ya bi kilodan fazlaa.. çok hoşuma gitti afiyet olsun arkadaşım bebeğine yarasın.. ne zaman doktora gidiyorsun?

canım işte ne zamandır yakınıyorum ya ben boğazımdan. amannnn bebeme yarasın yeter ki.
hehehah hergün işe gelirken 1,5 kilo domates. 1 kilo muz. ceviz fındık v.s. bazen farklı meyveler getiriyorum. ama domates uffffffff 1 kilo hergün kesinlikle yiyorumdur.
30 nisanda gidicem canım

ya niye yalan olsun, kız hem de 18 yaşında ay bir görsen pek mutlu falan.. her hafta bebek odasını düzenledi falan.. 16. haftadan itibaren hissetmeye başladı bebeği..

canım kım bılır kac kadını cekmıslerdır yayınlamak ıcın en normal en ıdeale uygun olan kadını yayınlamıslardır yanı tam kıtapta yazdıgı ıgıbı 16. haftada nası hıssetcez bence daha erken ya da gec hısseden de olucak yanı aman bılmıorum ben ya banane ya banane hıh

muzunda hepsini yedinmi begüm

ıyı ıyı eferın tosuncuk bebek dogur eferın

ikinci hamileliği olanlar daha çabuk hissedermişş

Kızlar felaket uykum geldi işyerinde gözlerimi açamıyorum
amaaann akşamada gezmeye gidicem eve gidip uyuyamıycam
yarında iş var offff offff

ayy benim pc you tubeyi açsa bende izlerdim. merak ettim aklinialirimsmile

maşallah maşallah ne çok yemişiniz koca göbeklilerrr sizi

propla ikimizin kaç kiloyla doğurcağını merak ediyorum ben zaten :roflol:

ikinci hamileliği olanlar daha çabuk hissedermişş
Evet anneme sordum onayladı kardeşimi 13. haftada hissetmiş. Kızlar benim 8 yaşında kardeşim var bılıo musunuz nerdeyse sızın cocuklarınızın yasındalülülülülülü
ayy benim pc you tubeyi açsa bende izlerdim. merak ettim aklinialirimsmile

propla ikimizin kaç kiloyla doğurcağını merak ediyorum ben zaten :roflol:

ben 85 dedim ama 85 i geçmek istemem bakalım hayırlısı :Seyvahedigeldismile

ya dün gece uzandım aşkı memnuyu izliyorum karnımda bi hareket bi hareket ama aynı bebek oynaması gibi elimi koydum elim oynuyo resmen sonra kendi kendime sapıtma kızım bebek daha karnıma bile ulaşmadı çok aşağılarda dedim güldümm meğer gazmışş süt içmiştimdee

aaa ne güzel küçük kardeşş kızmı erkekmii

yok muzun dördünü yedim daha. 2 si duruo :kedi:

du kız normal olsun çok tosun olursa sezeryan derler şimdi. bebeğim haftasını yakalasın da sonra yemicem buı kadar

:1shok: :1ninca:

aa o 2 taneyide ye begümm sen inş.bebişin haftasını yakalıycan hatta ileride gidicen bu gidişle

bende 65le kapatmak istiyorum sezonu kaydirigubbakcemile2

o bende de oldu bende sen gibi sandım. sonra bi başladı bombardımanlar :roflol::tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…