2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olsun canımm ya bebek özleminiz gitmiştir o doğunca evet çocukları arasında en fazla 5 olması gerekiyo bende geç kaldım biraz bu konuda

dün gecemi oldu sendede ayy ama karnıma elimi koydum sanki tekme yer gibiydimm ya

evet canım dün gece oldu bende de biraz da üşüttüm galiba felaket gaz dolmuş :1shok:
kıpır kıpırdı karnım benimde. hatta elimi karnıma koydum. haftamı yakaladım seni bile tekmelicem anne mi dion sen kuzum die bebeğimi sevdim :1hug:

işte 1 ay sonrada bebişin tekmeleri aynı öyle olucak elini koyunca elin oynıycak göbişin üstünde

ablam son aylarında ıhhh dese koşardım teyzoşum tekme attı die. ne kadar sıcak bi duygu. şimdi bi de kendimde hissetmek......

Merhaba kızlar ben şu an 5.5 haftalık hamileyim. Şu ana kadar bulantı, baş dönmesi filan olmadı hiç. Ama karnımda, hatta kasıklarımda şiddetli olmayan ağrılar var. Hani adet olmadan önce olur ya hafif ağrılar öyle. Sizde de oluyor mu? Bir de sütlü kahve şeklinde çok az akıntım oldu dün. Çok az ama. fındık kadar filan. Günlük pedde gördüm. Acaba bu sorunları yaşayan var mı aranızda? Yarın doktora gideceğim.

begüm yeğenin kaç yaşında kız mı erkek mi? benim de kızkardeşim var teyze olacak teyze çok güzel bir şey yaa. bi tane de halamız var..

slm kızlar yenı gelebildim.. dişardaydım.. malum taşınma hazırlıkları.... yogun geçtı.. siz neler yaptınız.. geçmişi okuyayım bi...

ilk aylarda bizdede kasık ağrısı çok olduu bu doğal takma kafana leke de yerleşme lekesi olabilir devamı gelmediyse sorun olmaz leke gören arkadaşımızda çok oldu ilk zamanlarr yarında inş.bebişini görürsün cnmm

asenamla prophetic aynı anda taşınıyorr. Allah kolaylık versin.

asenamla prophetic aynı anda taşınıyorr. Allah kolaylık versin.

sagol canım.. zor sadece kıyafetleri toplayacagım valizlere.. ama düşünmek bile yoruyor..

prop yarın sabah taşınıyo sen ne zaman taşınıyosun

salon takımını salı teslım edecekler.... yatak odası beyaz eşya, vs pazar gun teslım edilecek... p.tesi falan kalırız yenı evmizde...

buradan kıyafetleri alacagız sadece.. bır süre yazlık nıyetıne kullanırız.. dedik.. havası guzel buranın..

3g alacagım. inşallah çeker.. onunla baglanırım... yoksa ev tel baglatmak istemiyorz...

bir bitse rahatlayacagım..

çeker canım inş..sende bizi bırakma uzunca bi zaman çabuk gell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…