bende 65le kapatmak istiyorum sezonu kaydirigubbakcemile2
o bende de oldu bende sen gibi sandım. sonra bi başladı bombardımanlar :roflol::tomato:
daha 6,30 çıkışım ona kadar yerim zaten laelaelaelaelaeaa o 2 taneyide ye begümm sen inş.bebişin haftasını yakalıycan hatta ileride gidicen bu gidişle
aaa ne güzel küçük kardeşş kızmı erkekmii
ay kız canım ben pek bı guzellıgını goremedım ama sen guzel dıyosan yanı bılmıyorum kesınlıkle cocuklarım arasına 15 yas fark sokmıcam ya ıkıncıyı yapmam ya da yaparsan 3-4 sene snr yaparım yanı
dün gecemi oldu sendede ayy ama karnıma elimi koydum sanki tekme yer gibiydimm ya
evet canım dün gece oldu bende de biraz da üşüttüm galiba felaket gaz dolmuş :1shok:
kıpır kıpırdı karnım benimde. hatta elimi karnıma koydum. haftamı yakaladım seni bile tekmelicem anne mi dion sen kuzum die bebeğimi sevdim :1hug:
işte 1 ay sonrada bebişin tekmeleri aynı öyle olucak elini koyunca elin oynıycak göbişin üstünde
inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah o günlerde gelir sezen inşallahhhhhhhhhihoyyythihoyyyt
Merhaba kızlar ben şu an 5.5 haftalık hamileyim. Şu ana kadar bulantı, baş dönmesi filan olmadı hiç. Ama karnımda, hatta kasıklarımda şiddetli olmayan ağrılar var. Hani adet olmadan önce olur ya hafif ağrılar öyle. Sizde de oluyor mu? Bir de sütlü kahve şeklinde çok az akıntım oldu dün. Çok az ama. fındık kadar filan. Günlük pedde gördüm. Acaba bu sorunları yaşayan var mı aranızda? Yarın doktora gideceğim.
slm kızlar yenı gelebildim.. dişardaydım.. malum taşınma hazırlıkları.... yogun geçtı.. siz neler yaptınız.. geçmişi okuyayım bi...
poff yaramı deşiosunuz
asenamla prophetic aynı anda taşınıyorr.Allah kolaylık versin.
prop yarın sabah taşınıyo sen ne zaman taşınıyosun
sagol canım.. zor sadece kıyafetleri toplayacagım valizlere.. ama düşünmek bile yoruyor..
salon takımını salı teslım edecekler.... yatak odası beyaz eşya, vs pazar gun teslım edilecek... p.tesi falan kalırız yenı evmizde...
buradan kıyafetleri alacagız sadece.. bır süre yazlık nıyetıne kullanırız.. dedik.. havası guzel buranın..
3g alacagım. inşallah çeker.. onunla baglanırım... yoksa ev tel baglatmak istemiyorz...
bir bitse rahatlayacagım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?