2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aayy nasıl baktınn ben görmeye dayanamam hemen midem kalkarsempatiksalakcinni
delikafadulden delic esareti benimkisi herkes delirdinmi sen diyo bana :))

2 kere normal doğuma girdiğim için, minicik bir parçadan etkilenmeyeceğimi düşündüm öyle de oldu. sürekli bakıp bakıp ağlardım.. neyseki geçti o günler

aaaaaaaaaaa çok şaşırdım canım yaaaa nerde bende o cesaret ben ağla ağla ağla mahfolmuştum sanki dünya başıma yıkılmış sanki sadece bende oluyormuş gibi karamsarlığa düşmüştüm

doğuma girdiysen olur alışık sayılırsın o zaman kimin doğumuna girdin

doğuma girdiysen olur alışık sayılırsın o zaman kimin doğumuna girdin
ablamla kuzenimin 1,5 ay var aralarında..
ablam 8cm açılmayla gitti muayeneye hemen doğuma aldılar suni sancı ile toplam 3 saatte doğurdu (35dk doğumu geri kalanı suni sancı).. çok kolaydı.
kuzenim de 5 cm açılmayla gitti gece 00,30 dan ertesi gün ikindi vakti 4e kadar.. çok zor oldu doğumu..

kese düştükten 1 hafta sonra doktora gittim parça filan kalmamıştı, kürtaja da gerek kalmadı.

canım çok geçmiş olsun anlatırken ağlayacak gibi oldu:1hug:
bebişini inşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlımm:Saruboceq:

iyi bari sen hazırlıklısın doğuma seninki kolay olur inş..

iyi bari sen hazırlıklısın doğuma seninki kolay olur inş..

evet o yönden şanslıyım :) sağlık problemleri olmadığı sürece bebekte ve bende, normal doğum düşünüyorum..

geçen kasım ayında da kankam doğum yaptı, normal olucak diye onun doğumuna da giricektim ama 1cmden fazla açılması olmadı. 11 saat suni sancı verdiler yine de açılma olmayınca sezeryan oldu gece 1 gibi.. o kadar da bekleyemedim malesef.

arkadaşlar bişey soracağım ne yiyorsunuz neyi yiyemiyorsunuz
ben aşırı tatlıyı seven ben hiç bir şekilde ağzıma tatlı namına birşey koyamıyorum canım hep tuzlu ve ekşi bişeyler yemek istiyor siz de durumlar nasıl kızlar???

annem beni doğururken çok zorlanmış, ben ters gelmişim. ellerim ayaklarımla birleşik, ilk önce popom çıkmış..
benim doktorum da Aşkın Nur Yengi'nin bebeğini dünyaya getiren Erdal Bey'miş..çok uğraşmış benim için. umarım anneden çocuğa geçme durumu olmaz bu doğumun. içten ve dıştan çok dikiş yemiş annem.

Ben hamile kalmadan önce de tatlıyı sevmezdim ancak regl dönemlerimde krize giricem ki o zaman yerdim. Hamileliğimde de pek birşey yiyemediğimden yine tatlı yiyemiyorum haftada 1 belki ülkerin kare çikolatalarında yiyorum. onu da hiçbişey yiyemediğim için..
dün çeyrek limon yedim şapur şupur :)) tuzlu ve ekşi yiyorum demekki :)
ya sanki zayıfladığımı hissediyorum. Allahtan bebiş 3 ay depodan besleniyor yoksa çok vicdana zabı çekerdim.

kaydirigubbakcemile3 aynen canım yaaa salataya limonu sıkıyorum ama onu atmaya kıyamıyorum atıyorum tuzuu şapur şupur sonra götürüyorum dün akşam benide düşünceler sardı iyi beslenebiliyormuyum acaba bebişime yararlı şeyler yiyebiliyormuyum diye ....çikolata canavarı ben inan çikolata bile yiyemiyorum
mide bulantısı çok bende

inşallah en fazla 3 ay süren bulantılardandır bizimkisi de 1 ayımız kalmıştır.
yoksa ne yicez de bebeği besleyeceğiz bilmiyorum. çıkarsan bile ye diyo herkes ama yiyebilmek marifet. kokusunu almak bile çıkarmama neden olabiliyor.

inş canım yaaa benim bi acayip aslın da 1 kere çıkardım ama hep bulantım var sabah öğle akşam hiç geçmiyor ağzımın içi bide hep değişik bi tat sanki çok şeker yüklemesi yapmışım vücuduma da artık bi damla bile şeker alcak yer yok gibi ... hep tuzlu yiyerek bastırmaya çalışıyorum inan kraker yemekten bıktım onu bile istemiyorum artık doktor hap verdi ama içmek istemedim o yüzden kullanmıyorum

ben de öyle canım, demekki biz aynı dönemde olmamıza rağmen aynı sıkıntıları yaşıyoruz hamilelikte. Allah hepimizin yardımcısı olsun. hiç kolay değilmiş..

zeyn77 günaydın canım sen nasılsın bulantın var mı?

Gunaydın guzel kasım annelerı nasılsınızz?????
kızlar keske benımde mıdem bulansa dıyesım gelıyor valla hamılelıgın her anını yasamak ıstıyor ınsan
bu arada pazartesı gunu kalp atısını duyucam benım ıcın dua edın ne olurrr

canim bulanti bende fazla yok sadece sabahlari bazi kokulara karsi oluyor sonra olmuyor

canim insallah duyarsin dualarimiz seninle:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…