delikafadulden delic esareti benimkisi herkes delirdinmi sen diyo bana :))aayy nasıl baktınn ben görmeye dayanamam hemen midem kalkarsempatiksalakcinni
doktorum bana ilk önce progestan verdi, 1 gün kullandım ertesi güne de gittim tekrar kan testi yapıldı değerim çeyreğine kadar düşmüştü. kesen boş ve düşücek dedi. bir hafta bekleyelim düşmezse kürtaj yapıcaz dedi. tamam dedim eve geldim eşimde işe gitti..
10 kiloluk deterjan şeker filan taşıdım çabuk düşsün diye birazda zıpladım. 5dk kadar sancım oldu sonra wc ye gittim idrarımı yaptım peşine de kesem düştü ceviz büyüklüğündeydi. hemen aldım onu içine baktım (ne iğrencim dimi, meraklıyımdır böyle şeylere) içi kanla doluydu sonra söndü zaten 1 hafta tuttum çürüdü attım ben deguclubacismile
delikafadulden delic esareti benimkisi herkes delirdinmi sen diyo bana :))
2 kere normal doğuma girdiğim için, minicik bir parçadan etkilenmeyeceğimi düşündüm öyle de oldu. sürekli bakıp bakıp ağlardım.. neyseki geçti o günler
ablamla kuzenimin 1,5 ay var aralarında..doğuma girdiysen olur alışık sayılırsın o zaman kimin doğumuna girdin
kese düştükten 1 hafta sonra doktora gittim parça filan kalmamıştı, kürtaja da gerek kalmadı.
ablamla kuzenimin 1,5 ay var aralarında..
ablam 8cm açılmayla gitti muayeneye hemen doğuma aldılar suni sancı ile toplam 3 saatte doğurdu (35dk doğumu geri kalanı suni sancı).. çok kolaydı.
kuzenim de 5 cm açılmayla gitti gece 00,30 dan ertesi gün ikindi vakti 4e kadar.. çok zor oldu doğumu..
sağol canım inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız kucaklarımıza miniklerimizi..canım çok geçmiş olsun anlatırken ağlayacak gibi oldu:1hug:
bebişini inşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlımm:Saruboceq:
iyi bari sen hazırlıklısın doğuma seninki kolay olur inş..
sağol canım inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız kucaklarımıza miniklerimizi..
Ben hamile kalmadan önce de tatlıyı sevmezdim ancak regl dönemlerimde krize giricem ki o zaman yerdim. Hamileliğimde de pek birşey yiyemediğimden yine tatlı yiyemiyorum haftada 1 belki ülkerin kare çikolatalarında yiyorum. onu da hiçbişey yiyemediğim için..
dün çeyrek limon yedim şapur şupur :)) tuzlu ve ekşi yiyorum demekki :)
ya sanki zayıfladığımı hissediyorum. Allahtan bebiş 3 ay depodan besleniyor yoksa çok vicdana zabı çekerdim.
inşallah en fazla 3 ay süren bulantılardandır bizimkisi de 1 ayımız kalmıştır.
yoksa ne yicez de bebeği besleyeceğiz bilmiyorum. çıkarsan bile ye diyo herkes ama yiyebilmek marifet. kokusunu almak bile çıkarmama neden olabiliyor.
ben de öyle canım, demekki biz aynı dönemde olmamıza rağmen aynı sıkıntıları yaşıyoruz hamilelikte. Allah hepimizin yardımcısı olsun. hiç kolay değilmiş..
zeyn77 günaydın canım sen nasılsın bulantın var mı?
Gunaydın guzel kasım annelerı nasılsınızz?????
kızlar keske benımde mıdem bulansa dıyesım gelıyor valla hamılelıgın her anını yasamak ıstıyor ınsan
bu arada pazartesı gunu kalp atısını duyucam benım ıcın dua edın ne olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?