Gunaydın guzel kasım annelerı nasılsınızz?????
kızlar keske benımde mıdem bulansa dıyesım gelıyor valla hamılelıgın her anını yasamak ıstıyor ınsan
bu arada pazartesı gunu kalp atısını duyucam benım ıcın dua edın ne olurrr
Gunaydın guzel kasım annelerı nasılsınızz?????
kızlar keske benımde mıdem bulansa dıyesım gelıyor valla hamılelıgın her anını yasamak ıstıyor ınsan
bu arada pazartesı gunu kalp atısını duyucam benım ıcın dua edın ne olurrr
sizde de oluyor mu
beni her gün hıçkırık tutuyor bir kaç defa..
masal bulantımı istiyosun ayy çok kötüü bende ilk zamanlar istiyodum ama şimdi gitsin diye bekliyorum ama geçmiyo
afiyet olsun canım benim yerime de ye :)
ben daha bişey yemedim..
masal canım herşey yolunda olucak içini ferah tut olur mu.. bol bol dua etmek lazım.
canım senin nasıl tatlı tuzlu durumun hangini tüketebiliyorsun yaaaa 10 haftaya gelince biraz değişiklik olur diye tahmin ediyordum aynı hızla devam mı yoksaaaa
canim insallah duyarsin dualarimiz seninle:Saruboceq:
günaydın canımmmm
inş iyi hbrlerle gelirsin yüreğini ferah tut bazen kendi kendimizi sıkıntıya düşürüyoruz.
Hep mutlu hep umutlu olmamız lazımki bebeciklerimiz bizden o umudu alsınlar sağlıkla huzurla büyüsünler...
afiyet olsun canım benim yerime de ye :)
ben daha bişey yemedim..
masal canım herşey yolunda olucak içini ferah tut olur mu.. bol bol dua etmek lazım.
masal bulantımı istiyosun ayy çok kötüü bende ilk zamanlar istiyodum ama şimdi gitsin diye bekliyorum ama geçmiyo
2 hafta sonra bebiş görmeye gidicem doktor o zaman söyler herhalde canım..hiç olmadı bende canım
2li testin ne zman senin cnm
kızlar ikili test tarihleriniz belliyse bafoya özel msj yazın ay sonu bilgi vermeyenleri silicek
,kızlar ikili test tarihleriniz belliyse bafoya özel msj yazın ay sonu bilgi vermeyenleri silicek
ınsallah duyarım canım duaların ıcın tsk ler
evt cnm dedıgın gıbı kendımı sıkıntıya skuyorum pıt pıt ları bı duysam o zaman hamılelıgımın keyfını cıkaracagım ıste
ınsallah dedıgın gıbı olur canım hersey yolunda offf bı pazartesi olsaaaa
evt cnm ınsan ıstıyo valla
senın kacıncı haftada baslamıstı
,
canım sence bafo beni listeye ekledimiii ben görmedim de(çok soruyorum yaaa) özel msj atamıyorum biliyorsun
ama olmaz ki arkadaşımmmklava:
kendini düşünmüyorsan bebişini düşün
mutlaka birşeyler yemelisincokacimcoook
2 hafta sonra bebiş görmeye gidicem doktor o zaman söyler herhalde canım..
ya gittiğimde olur ya da haftasına diye tahmin ediyorum
senin belli mi?
canım herkes yaptırmayı düşünmüyor bunu da dikkate alalımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?