- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
2 hafta önceye kadar deli gibi tatlı yiyodum şimdi kesildi ne tatlı ne tuzlu canım çekmiyo bu sıralar yazın çıkan bi meyve istiyorum sadece onu bekliyorum çıkmasını
bende yazın çıkan bir meyveyi bekliyorumkaydirigubbakcemile3
evet canım ben geçtiğimiz salı gittim bebişimi gördüm kalp atışını duydummm herşey çok iyi dedi:CüvCüv:
12 mayıs a yani 12. haftaya 2 li test taramasını verdi tatlım
sen bilgilerinş yaz ben ona yollayım özelden hafta sonu yok memlekette pazartesi yazar
canım yaaa bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum ben kötü olduğumu anlattım ama ben şimdiye kadar sadece 1 defa çıkardım oda mahfoldum arda arda 3 gün günde 3 den fazla çıakrmak iyi değilmiş öyle durumda hastaneye yatırıp serum takviyesi bile verilebiliyormuş ne yiyebiliyorsan ye canım sakın bi kere ben denedim aç kaldığında daha çok bulantı çekiyorsun aç kalmaman lazım canımm:kedi: haklısın ama içim almıyor içtiğim su bile çıkıyor
bir saate öğle yemeğine çıkıcam o zaman atıştırırım birşeyler
yazın sadece meyve yesek yeter zaten :)))
aaaay evet yaz biran önce gelsede menemen kavun karpuz bamya yemek istiyorum...(((
sempatiksalakcinniaynı meyveyi mi bekliyoruz yoksaabilmiyorumkismile
sempatiksalakcinni
büyük çekirdekli
günaydın kızlar.. doktora giden arkadaslar insallah güzel haberlerle döner.. sezen benim bulantılarım azaldı.. eskisi kadar yogun deil senin ki ne durumda
ben çileğim çok severim bizim buranın özel çileği vardır çok güzel olur.
erik markette vardı ama çok küçüktü almadık
aslında tüm meyveleri severim
yazın kirazı bol yerim
ah karpuz işte bende onu bekliyorum şu anda var ama iran karpuzuymuş ben yemem onu bamya bende bayılırım yazın selimpaşada annemlerin yazlığı var orda kalıyorum silivrinin bamyası meşhur geöen sene difrize atmıştım 5 kilo bu kış hep yedimm
küçük küçükmüdür selimpaşının bamyası...bende aslen t.dağlıyım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?