2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de de oluyor ama gazdan olduğunu düşünüyorum..

11. haftada hissetmek sanırım zor. çok erken diye düşünüyorum..

evet canim daha hissetmek icin cok erken ama ne biliyim insan ister istemez birsey mi oluyo diye korkuyo eyvahedigeldismile

kendi soruma kendi cevap veriyorummm

Bebeğinizin hareketlerini ilk hareketlerini ne zaman hissedebilirsiniz?: Gebeliğin erken dönemlerinden itibaren hareket etmeye başlasa da bebeğinizin hareketlerini hissedebilmek için genelde 18. haftaya kadar beklemek zorundasınız. Bu heyecan verici tecrübe ilk gebelikte genelde daha geç yaşanır.ıkinci ve daha sonraki gebeliklerinde anneler 14. haftadan itibaren bebek hareketlerini hissedebilirler. Ancak bazı hamilelerde 20. haftaya dek bebek hareketlerinin hissedilmemesi de mümkündür.

slm kızlar :)
doktordan geldim bebişim sağlıklı şükürler olsun 10+1 olmuş normalde adetime göre 9+5 olması gerekli önde dedi kalp atışları biraz hızlı ama anormal bir durum değilmiş kolunu oynatıyordu çok güzel bir şey bunu görmek allah hepinize sırasıyla göstersin inşallah
boyu 3,28 cm doğum tarihi 12 kasıma geldi belki bir dahaki sefere yine değişir
günlük hayatını normal şekilde yaşayabilirsin kendini kısıtlama dedi yanlız b12 vitamini düşükmüş ilaç verdi ilaç kilo yapar dedi bu arada 2 kilo almışım şimdiden
2 li test için ve cinsiyeti için 3 hafta sonraya yani 8 mayısa randevum var şimdi geçmez bu 3 hafta yaa :ecrin_bebek:

bu arada dün fark ettim göğüs uçlarım ve kahverengi yerler soyuluyor neden acaba ?
bir de göğüs uçlarımda beyaz beyaz bişeyler var anlam veremedim
siz de var mı?

canım beyaz dediğin sivilce gibimii bendede bir tane gögüs ucumda çıkmış dikkatimi çektieyvahedigeldismile

canım beyaz dediğin sivilce gibimii bendede bir tane gögüs ucumda çıkmış dikkatimi çektieyvahedigeldismile

yok canım, böyle süt olur da kurur hani, ne biliyim nokta nokta değişik bişeydi.. sivilce değil Allahtan zaten göğüslerim şiş ve acıyo bi de sütyen deydikçe sivilcenin yeri acır.
bu arada herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım darısı bizlerin başına inşallah

yok bende acı yok zaten dokunmadım
inşallah allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu

maaşallah canım.gözün aydın
gerçekten senin bebiş bya iyi gelimiş.
farklı birşeyler yiyormusun nomalin dışında.

Kızlar biz de bugün gördük bebeğimizi. Kalp atışını duyduk. Ultrasona göre 7+1. Herşey yolunda ve normal ilerliyormuş. Normalde doğum tarihi 3 aralık görüldü ama erken olacağını düşünüyorum ben.
Bir sonraki randevumuz 15 Mayıs'ta.

amin canım çok saol darısı görmeyen herkese

Gözünüz aydın kızlar.Ben de dün gördüm miniklerim.Hareketlenmeye başlamışlar artık.Darısı diğer kontrolü olan arkadaşlara:icecream:

Selam epey olmuş uğramayalı ben de perşembeye gidicem kontrole çok merak ediyorum bebişimin son halini 3 gün geriden geliyordu en son

Bu arada çok duygusalım ben ve mide sorunlarım başladı şişkinlikten ölücem:kedi:

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Son düzenleme:
canim gözün aydin cok sevindim
bu arada dün fark ettim göğüs uçlarım ve kahverengi yerler soyuluyor neden acaba ?
bir de göğüs uçlarımda beyaz beyaz bişeyler var anlam veremedim
siz de var mı?
canim aynisi bendede var sanki süz kurusu gibi birde kahverengi yuvarlagin etrafinda ve göbegimde bayagi killanma oldu sizdede varmi
masallah canim gözün aydin
tatlim seninde gözün aydin
arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

birisi canim ellerine saglik cok güzel olmus liste benim yasim yazmiyor yasim 33 yazarsan sevinirim:1hug:

merhaba arkadaşlar 26 nisanda benim kontrol günüm bakalım bebrğim nasıl keseyi zor görülmüştü ayın ikisinde gittiğimde umarım bu sefer bi sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…