meraba bayanlar ben dün dr. kontrolüm vardı gittim ama kalp atışlarını duyamadık. dr.önemli bi durum yok yeni büyüyor dedi ama ben çok korkuyorum.bebeğim bugün 7 haftalık oldu erken mi sizler ne zaman duymuştunuz ilk kalp atışlarını. 15 gün sonra tekrar gideceğim nasıl geçer 15 gün .çok korkuyorum.
serpilcim üstten baktıysa erken olabilir. benim alttan duyulmuştu ilk. telaşlanma..
mrb brc 80 nasılsın
birisi bence sata göre değil tahmini doğum tarihine göre düzenlesen daha iyi olur. benim 8 gün geç döllenme oldu mesela.
aynı şeyi sormuşuz canım. ben babür beye gidiyorum üniversitede prof. ama özeline gidiyorum.
bütün doktorlar sat'a göre hesaplıyorlar doğumu canım, herkes döllenme tarihi bilemiyor. en mantıklısı sat tarihi onun için..
canım bende babürün özeline gidiyordum hamile kalmadan önce şimdi hamilelikte hep ali ulutürke gittim. babür beyde çok ilgilendi ama ali beye devam ediyorum şimdi.
yaa.. belki de karşılaşmışızdır o zaman yerimseniben
evet neden olmasın dr olmasa bile denizlide karşılaşmış olabiliriz küçük yer sayılır:)ama burda denizliden birisi olması sevindirdi.
sen kaklıkta mı oturuyorsun yoksa gidiş geliş mi yapıyorsun? ben de ilçedeydim 3 yıl gelip gittim. zor oluyor. ben çamlıkta oturuyorum.
benim yine karnım acıktı. yine deli gibi yiyorum bu sıra. çıkıyorum ben görüşürüz. akşam uğrarım..
herkese selam.. bugün kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum :bbo:
herkese selam.. bugün kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?