herkese merhaba,
memlekete geldik haftasonu...
nasılsınız.
dun akşam arkadaşımın dugunu vardı. horon teptik :) dayanamadım biraz oynadım o,sonrada cok korktum yaa
e nasılsınız bayanlar...yavrular nasıl
mrb bafocum ben bişeyler yazdım listeye eklersin dur yıne buraya yazayım 65 kıloyla hamıle kaldım hala aynı kılodayım kalp atışlarını duyduk 10 mayısta ikili test yapacagız
evet cnm seni merak ediyordum. cok sevındım... nasılsın varmı rahatsız eden mide bulantısı faalan
bugün tam 11 haftalık olduk teyzesi.. benim midem hala aynı of yavaş yavaş geçicek ümitlerim sönmeye başladı. sanki hep böyle gidecekmiş gibi geliyor :bbo:havalardandır canım kaç haftalık oldu bebişin nasıl gidiyor
evet havalardan mı ne bilmiyorum valla bir kahvaltı hazırladım sanki saatlerdir iş yapmış gibi yoruldum yaa.. takvimimizi beğendiğine bebişle ben çok sevindikk kaydirigubbakcemile5canım takvimin süper olmuş bende tostıye katılıyorum havalar acaip
bugün tam 11 haftalık olduk teyzesi.. benim midem hala aynı of yavaş yavaş geçicek ümitlerim sönmeye başladı. sanki hep böyle gidecekmiş gibi geliyor :bbo:
sen nasılsın?
evet havalardan mı ne bilmiyorum valla bir kahvaltı hazırladım sanki saatlerdir iş yapmış gibi yoruldum yaa.. takvimimizi beğendiğine bebişle ben çok sevindikk kaydirigubbakcemile5
canım bende hiç olmadı mide bulantısı yada başka bir rahatsızlık rahat geciyor bakalım bundan sonra ne olacak
bafocum benım gibi olan var mı bılmıyorum ama bebiş hiç kendini hissettırmedi bana hiç bır rahatsızlık olmadı şimdiye kadarne mide bulantısı ne kusma ne iştahszızlık nede agrı inş. böyle devam eder 9+2 olduk senın nasıl kaç haftalık oldun kılo durumları nasıl
artık olmaz sanıyorum.. şanslı hamilelerdensin kıymetini bil kaydirigubbakcemile3
maşşallah gerceçkten sanslılardansın. ben 3 kilo almışım ama cok sukur ıyıyız. 11+5 olduk bizde cok sukur ....
bakalım bu oersembe testimiz var...:kedi:
inş. canım inş. geçer senınde bir an önce hamıleliğinin tadını cıkarırsın ben hiç evde durmuyom hep geziyom kaydirigubbakcemile3
ben de geziyorum valla canım çantamda poşet :))
bafo cum benim ikili test tarihim 27 nisan... birkaç gün ileri de gidebilir ama şimdilik tarih bu..
yaa bana manyak dr um hiç 2li test mest zamanını söylemedi.. gerçi her aylık kontrolümde bütün testleri yapıyo.. kan+ idrar felan.. acaba 2li test te böyle bi testmi ki..:uhm:
kızlar ya ben hergün birbuçuk saat yavaş tempoda yürüyüş yapıyorum cok mu acaba
arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?