2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biz iyiyiz bafocum sen nasılsın kaç haftalık oldu

mrb bafocum ben bişeyler yazdım listeye eklersin dur yıne buraya yazayım 65 kıloyla hamıle kaldım hala aynı kılodayım kalp atışlarını duyduk 10 mayısta ikili test yapacagız

evet cnm seni merak ediyordum. cok sevındım... nasılsın varmı rahatsız eden mide bulantısı faalan

evet cnm seni merak ediyordum. cok sevındım... nasılsın varmı rahatsız eden mide bulantısı faalan

bafocum benım gibi olan var mı bılmıyorum ama bebiş hiç kendini hissettırmedi bana hiç bır rahatsızlık olmadı şimdiye kadar ne mide bulantısı ne kusma ne iştahszızlık nede agrı inş. böyle devam eder 9+2 olduk senın nasıl kaç haftalık oldun kılo durumları nasıl

havalardandır canım kaç haftalık oldu bebişin nasıl gidiyor
bugün tam 11 haftalık olduk teyzesi.. benim midem hala aynı of yavaş yavaş geçicek ümitlerim sönmeye başladı. sanki hep böyle gidecekmiş gibi geliyor :bbo:

sen nasılsın?

canım takvimin süper olmuş bende tostıye katılıyorum havalar acaip
evet havalardan mı ne bilmiyorum valla bir kahvaltı hazırladım sanki saatlerdir iş yapmış gibi yoruldum yaa.. takvimimizi beğendiğine bebişle ben çok sevindikk kaydirigubbakcemile5

canım bende hiç olmadı mide bulantısı yada başka bir rahatsızlık rahat geciyor bakalım bundan sonra ne olacak

canım bende hiç olmadı mide bulantısı yada başka bir rahatsızlık rahat geciyor bakalım bundan sonra ne olacak

artık olmaz sanıyorum.. şanslı hamilelerdensin kıymetini bil kaydirigubbakcemile3

maşşallah gerceçkten sanslılardansın. ben 3 kilo almışım ama cok sukur ıyıyız. 11+5 olduk bizde cok sukur ....
bakalım bu oersembe testimiz var...:kedi:

inş. canım inş. geçer senınde bir an önce hamıleliğinin tadını cıkarırsın ben hiç evde durmuyom hep geziyom kaydirigubbakcemile3

ben de geziyorum valla canım çantamda poşet :))

bafo cum benim ikili test tarihim 27 nisan... birkaç gün ileri de gidebilir ama şimdilik tarih bu..

kızlar ya ben hergün birbuçuk saat yavaş tempoda yürüyüş yapıyorum cok mu acaba

yürüş yapmak çok iyi diyorlar..
ben pek dışarıya çıkamıyorum.. çok tansiyon düşüklüğü yaşıyorum.. 1 haftadır berbatım 9-7 den yukarıya çıkmıyo.. bazen dahada düşüyo..

pazardan pazara kociş dışarıya yarım saat çıkıyorum.. onun haricinde balkondayım genelde.. her yer kokuyo.. dışarıya çıktığımdada pişman oluyorum.. ne arabaya bine binebiliyorum nede adam gibi yolda yürüyebiliyorum.. egzos kokuyo dışarısı bana.. evin içiyse annem pırıl pırıl yapmasına rahmen halen kokuyomuş gibi geliyo...
bu günler bi geçseee....

nete de giremiyom çok başm dönüyo. ekrana bakamıyom.. hele geçmiş sayfalara hiç bakamıyom..

ben de geziyorum valla canım çantamda poşet :))

bafo cum benim ikili test tarihim 27 nisan... birkaç gün ileri de gidebilir ama şimdilik tarih bu..

yaa bana manyak dr um hiç 2li test mest zamanını söylemedi.. gerçi her aylık kontrolümde bütün testleri yapıyo.. kan+ idrar felan.. acaba 2li test te böyle bi testmi ki..:uhm:

yaa bana manyak dr um hiç 2li test mest zamanını söylemedi.. gerçi her aylık kontrolümde bütün testleri yapıyo.. kan+ idrar felan.. acaba 2li test te böyle bi testmi ki..:uhm:

hayır canım ikili test bebğin zekasını ölçen bir test 11. ve 13. haftalar arasında yapılan bir test

nasıl yapılıyo... yani kanda felanmı bakılıyo.. aç karna felanmı yapılması gerek.. ben tam 12. haftamda gidicem kontrole.. banada yaparmı ki acep.. ona göre gidiiim..

ultrasonda bakarken ense kalınlığını ölçüyo bebeğin.. ertesi gün de kan veriyosun işte.. belki 12.haftada gittiğinde yapıcaktı sana da bişey demedi..

kızlar ya ben hergün birbuçuk saat yavaş tempoda yürüyüş yapıyorum cok mu acaba

tosti önceki mesajlarını da okudum, benim de yarın 9 hafta olacak tam. bende de hiçbir belirti yok. 7+2'de kalp atışlarını duyduk çok şükür, çarşamba yani 9+2'de ikinci randevumuz var. benim iki tane çok yakın arkadaşım yeni doğum yaptı. bir tanesi hamileliği boyunca bulantılar ve ağrılardan perişan oldu, bir tanesi de hiçbir sorun yaşamadı. ben de başlarda hiçbir belirti yok diye çok korktum. mide bulantım ya da başka şeyler hiç yok. tek fark sık acıkıyor ve eskisi kadar çok yiyemiyorum. bu sorunsuz hamilelik geçiren arkadaşıma doktoru şanslı azınlıktasın demiş. ama ben yine de biraz birşeyler hissedeyim çok istiyorum. yine de mide bulantısı çok çeken arkadaşlara da Allah yardım etsin. umarım bir an önce geçer. yürüyüş konusuna gelince, ben günde 1 saat yapıyorum. 4 kilo fazlayla hamile kaldım. hamilelik boyunca da hiç diyet yapmak istemiyorum. o yüzden hergün 1 saat yürüyorum ağır tempoyla. 1 buçuk saate dayanabiliyorsan bence çok değil. ama ben işten gelip yürüyüşe çıktığım için yoruluyorum.

selam kizlar ben geldim kimsecikler yok nerdesiniz burda havalar yine söguk ve yagmur yagiyorşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…