hepinize çok teşekkür ederim 3 ay dan önce hamile kalınmıyormu neden 3 ay diyorlar acaba ancamı toplanıyor sağlık birde kürtaştan nekadar sonra eşler birlikte olmalı bilgisi olan varsa öyrenmek istiyorum
merhaba arkadaşlar yeni geldim dr dan
herşey güzelmiş kalp atışını duyduk
keseyi gördük
6+3 haftalıkmış doğum 7 aralık dedi
15 mayıs ense kalınlığına bakacakmış dr
aralık annelerinde de olucam ama burayıda takip ederim
günaydın kasım anneleri ben bugün bu bölümden ayrılıyorum biliyorsunuz benim perşembe kontrolüm vardı ama gece yarısı kanamalarım başladı ve sabahı gittim kürtaş oldum yani bebeğimi kaybettim nasip burayakadarmış bu sıralarda böyle düşükler çok oluyormuş doktorlar yüzde 20misinde var bu olay diyor 3 ay dinlenme verdi sonrasında çocuk yapabilirsiniz dedi ve hemen pozitif cıktığında gel ki gerekirse aspirin tedavisi uygulayalım dedi allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin düşük gercekten zormuş bir ara terler döktüm kürtaşa girene kadar
günaydın herkesee!
hepinize çok teşekkür ederim 3 ay dan önce hamile kalınmıyormu neden 3 ay diyorlar acaba ancamı toplanıyor sağlık birde kürtaştan nekadar sonra eşler birlikte olmalı bilgisi olan varsa öyrenmek istiyorum
bu arada günaydın demeyi unuttum günaydın iyi haftalar kızlaropuyorumnanaktan
günaydın herkesee!
günaydın kızlar nasılsınız?
Günaydın Sezen, Barays.. Ben gün geçtikçe daha iyi oluyorum midem falan daha iyi yanmalar çok azaldı.. Belirtiler azalınca da acaba bebek iyi mi diye endişe ediyorum :) işte ne yaparsın..
okudum şimdi hoşuma gitti bu haftaki yazılanlar çok hoşuma gitti rahim yukarı çıkmaya başlıyo yani göbişler artık gazdan değil bebişten şişicek
2 gündür resmen kasıklarımda kazı çalışmaları hissediyorum. demek bundanmış.. korkmuştum ben de bişey mi oldu ki diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?