2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam hanımlar bugün tartıldım ama yaklaşık 2 kilo vermişim doğru düzgün yiyemediğim için..
mide bulantılarım hala devam ediyor. umarım en kısa zamanda geçer.

ben de her gün ortalama 20-30 dk yürüyorum yavaş tempoda..

bugün 9 haftalık olduk maaşallah bize...

Sevgili Tosti benim de bugün 7+3 ve hala bulantı, kusma, tiksinme, kokuya hassasiyet vs hiçbiri yok. İştahım açık, yemek yeme kapasitem de çok yüksek. Çok acıkmıyorum ve doymuyorum diyebilirim. Benimki tüp bebek. Teadvi sırasında ilaçlar yüzünden kilo aldığım için çok fark edemiyorum şu an. Bazı günler 600-700 gr alıveriyorum, ertesi gün bakıyorum 1 kg vermişim. Çok sağlıklı besleniyorum, çoğunlukla sebze, meyve, süt ürünleri, salata ve balık tüketiyorum. Az miktarda fındık, kabak çekirdeği (kavrulmamış ve tuzsuz), ceviz, erik-kayısı kurusu tüketiyorum.
Yürüyüş konusunu doktora mutlaka sormanızı öneririm. Hamile olmayanlara bile sağlık için günde yarım saat yürüyüş öneriliyor. Ayrıca yürüyüş hamilelerde erken doğuma yol açabildiğinden 1,5 saat yürüyüş bana fazla geldi. Doktora danıştıysan ve onayladıysa ne ala.

benim 2li test tarihi belli değil doktor bişey demedi. 2 hafta sonra gidicez bakalım ozaman yapılır heralde.
yazmıyanlar listeden silinecek diye okudumda yazayım dedim ben burdayım yaneee:lepi:

bu arada banada herşey kokuyo gıbı gelıyor sinir oluyorum. marketteki poşet bile koktu bugunn kafayı yedim iicee:bbo:

Ben de detarjan,parfüm kokularından iğreniyorum.İştahım yerinde.Tatlı hiç yiyemiyorum.Ekşi , bol bol meyve tercihim

günaydın kasım anneleri ben bugün bu bölümden ayrılıyorum biliyorsunuz benim perşembe kontrolüm vardı ama gece yarısı kanamalarım başladı ve sabahı gittim kürtaş oldum yani bebeğimi kaybettim nasip burayakadarmış bu sıralarda böyle düşükler çok oluyormuş doktorlar yüzde 20misinde var bu olay diyor 3 ay dinlenme verdi sonrasında çocuk yapabilirsiniz dedi ve hemen pozitif cıktığında gel ki gerekirse aspirin tedavisi uygulayalım dedi allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin düşük gercekten zormuş bir ara terler döktüm kürtaşa girene kadar

a ayse cok uzuldum cnm Allahın takdırı ne yapalım ınsallah 3 ay sonra hamıleyım dıye bızlere haber verırsın canımmmm

kızlar hepınıze gunaydın dun gece bnıde uyku tutmadı bugun kalp atısları ıcın dr gıdıcektım bılıyorsunuz dun peceteye pembe kan geldı cok korktum dr yat dınnen dedı ancak devam etmedıı kanama sızce bebegımı kaybedıyormuyum bugun 5 de dr olucam gelınce sıze yazarım ınsallah kalp atısını duyarım dua edın ne olurrr

canım rabbim sabırlar versin öbür tarafa şefaatçi gönderdin gülüm öyle düşün en kısa zamanda o güzel duyguyu tatmanı diliyorum mafoldumben

ayse üzüldüm canım bebeğini kaybettiğine. ama ne yapalım elden birşey gelmiyor böyle zamanlarda. Allah verdi Allah aldı sadece bu.. ben de senin gibi kürtaj olup 2009 ekim annelerinden ayrılmıştım. ama bak yine burdayım. umudunu kaybetme ve isyan etme oldu mu tatlım.. çok çok geçmiş olsun..

benmasal
cım kanaman için burda kim ne derse boş. bazıları ciddi bir sorunu haber veriyor bazıları önemsiz oluyor. dr un görmesi lazım kısaca.. inşallah önemli birşey değildir..

Son düzenleme:
GÜNAYDIN
Ayşe, çok geçmiş olsun canım Allah hakkında hayırlısını versin. 3 ay dinlen sonrasında müjdeli haberlerini verirsin inşallah
Masal canım bebeğin yerleşme kanaması da olabilir o yüzden endişelenme, doktora gidicekmişsin ne de olsa..herşeyin hayırlısı canım umarım herşey yolundadır.

canim benim cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin bebegini kucagina alirsin kendine iyi bak öptüm

canim bendende su ana kadar dört kere böyle pembemsi leke geldi en son gittigimde bebegim iyiydi devam etmemis kanaman buda iyiye isaret nasilsa doktora gidicekmissin bir önlem alirsiniz insallah hersey yolundadir:1hug:

herkese günaydin nerdesiniz hanimlar bugün topik bos bugün insallah 1000.sayfaya ulasicazhihoyyythihoyyyt

günaydın kızlar. hayırlı haftalar diliyorum herkese

ayse canım çok üzüldüm. takdir ilahi. Raabim en yakın zamanda kavuşturur sağlıkla inşallah bebeğine

günaydın kızlar.. Ayşecim çok üzüldüm Allah sabır versin. Aynı şeyleri yaşadım Allaha şükür şimdi tekrar hamileyim. Allahım bebişimi korusun. ümidini kaybetme bende su anda coraspirin içiyorum sende öğrendiğin anda dr. git. hatta ay sonra folikasidine ve corasprinine başla..... Allah yardımcın olsun..

kızlar dun gece bulantıdan uyuyamadım. bulantı devam ediyor ama hepsi benim yüzümden dün yediklerimi anlatsam kafayı yersiniz. insan bu kadar da karıstırmaz ki

hepinize çok teşekkür ederim 3 ay dan önce hamile kalınmıyormu neden 3 ay diyorlar acaba ancamı toplanıyor sağlık birde kürtaştan nekadar sonra eşler birlikte olmalı bilgisi olan varsa öyrenmek istiyorum

hepinize çok teşekkür ederim 3 ay dan önce hamile kalınmıyormu neden 3 ay diyorlar acaba ancamı toplanıyor sağlık birde kürtaştan nekadar sonra eşler birlikte olmalı bilgisi olan varsa öyrenmek istiyorum

ayşecim çok üzüldüm cnm bende kasımda yaşadım aynı şeyi 7 haftalıktı karnımda öldü bak şimdi gene hamişim sende en kısa zamanda hamiş kalırsın merak etme canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…