tosti önceki mesajlarını da okudum, benim de yarın 9 hafta olacak tam. bende de hiçbir belirti yok. 7+2'de kalp atışlarını duyduk çok şükür, çarşamba yani 9+2'de ikinci randevumuz var. benim iki tane çok yakın arkadaşım yeni doğum yaptı. bir tanesi hamileliği boyunca bulantılar ve ağrılardan perişan oldu, bir tanesi de hiçbir sorun yaşamadı. ben de başlarda hiçbir belirti yok diye çok korktum. mide bulantım ya da başka şeyler hiç yok. tek fark sık acıkıyor ve eskisi kadar çok yiyemiyorum. bu sorunsuz hamilelik geçiren arkadaşıma doktoru şanslı azınlıktasın demiş. ama ben yine de biraz birşeyler hissedeyim çok istiyorum. yine de mide bulantısı çok çeken arkadaşlara da Allah yardım etsin. umarım bir an önce geçer. yürüyüş konusuna gelince, ben günde 1 saat yapıyorum. 4 kilo fazlayla hamile kaldım. hamilelik boyunca da hiç diyet yapmak istemiyorum. o yüzden hergün 1 saat yürüyorum ağır tempoyla. 1 buçuk saate dayanabiliyorsan bence çok değil. ama ben işten gelip yürüyüşe çıktığım için yoruluyorum.
günaydın kasım anneleri ben bugün bu bölümden ayrılıyorum biliyorsunuz benim perşembe kontrolüm vardı ama gece yarısı kanamalarım başladı ve sabahı gittim kürtaş oldum yani bebeğimi kaybettim nasip burayakadarmış bu sıralarda böyle düşükler çok oluyormuş doktorlar yüzde 20misinde var bu olay diyor 3 ay dinlenme verdi sonrasında çocuk yapabilirsiniz dedi ve hemen pozitif cıktığında gel ki gerekirse aspirin tedavisi uygulayalım dedi allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin düşük gercekten zormuş bir ara terler döktüm kürtaşa girene kadar
canim benim cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin bebegini kucagina alirsin kendine iyi bak öptümgünaydın kasım anneleri ben bugün bu bölümden ayrılıyorum biliyorsunuz benim perşembe kontrolüm vardı ama gece yarısı kanamalarım başladı ve sabahı gittim kürtaş oldum yani bebeğimi kaybettim nasip burayakadarmış bu sıralarda böyle düşükler çok oluyormuş doktorlar yüzde 20misinde var bu olay diyor 3 ay dinlenme verdi sonrasında çocuk yapabilirsiniz dedi ve hemen pozitif cıktığında gel ki gerekirse aspirin tedavisi uygulayalım dedi allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin düşük gercekten zormuş bir ara terler döktüm kürtaşa girene kadar
a ayse cok uzuldum cnm Allahın takdırı ne yapalım ınsallah 3 ay sonra hamıleyım dıye bızlere haber verırsın canımmmm
kızlar hepınıze gunaydın dun gece bnıde uyku tutmadı bugun kalp atısları ıcın dr gıdıcektım bılıyorsunuz dun peceteye pembe kan geldı cok korktum dr yat dınnen dedı ancak devam etmedıı kanama sızce bebegımı kaybedıyormuyum bugun 5 de dr olucam gelınce sıze yazarım ınsallah kalp atısını duyarım dua edın ne olurrr
herkese günaydin nerdesiniz hanimlar bugün topik bos bugün insallah 1000.sayfaya ulasicazhihoyyythihoyyyt
hepinize çok teşekkür ederim 3 ay dan önce hamile kalınmıyormu neden 3 ay diyorlar acaba ancamı toplanıyor sağlık birde kürtaştan nekadar sonra eşler birlikte olmalı bilgisi olan varsa öyrenmek istiyorum
günaydın kızlar.. Ayşecim çok üzüldüm Allah sabır versin. Aynı şeyleri yaşadım Allaha şükür şimdi tekrar hamileyim. Allahım bebişimi korusun. ümidini kaybetme bende su anda coraspirin içiyorum sende öğrendiğin anda dr. git. hatta ay sonra folikasidine ve corasprinine başla..... Allah yardımcın olsun..[/QUOT
düşükten nekadar sonra hamile kaldın yasemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?