aynen canım ben de evde olanlara imreniyorum ama sabır diyorum inşallah zaman çabuk geçer de biz de evimizde dinleniriz bol bol..
sabah alarm çalmasın diye dua eder oldum :kedi:
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
arkadaşlar face book da 2010 kasım anneleri grubu kurdum :) bir arkadaşım söyledi onlar eylül anneleri için yapmışlar. herkes giremicek nickiyle onay alanlar sadece.. isteyen olursa özel mesajla adresi istesin ya da grubu aratsın nickini belirtip katılmak istesin hemen onaylarım...
pazar günlerinde evde olup dinlencem diye plan yaparım sonra da ya gelenim olur ya da mecburiyetten ben giderim. hiç dinlenemedim doğru düzgün. :umursamaz: inşallah işten çıktıktan sonra bol bol dinlenirizbende canım büyük bir sabırla bekliyorum bi işten çıkıyım akşama kadar yatıcam uyucam artık pazar günlerini iple çeker oldum
amin anım amin
arkadaşlar face book da 2010 kasım anneleri grubu kurdum :) bir arkadaşım söyledi onlar eylül anneleri için yapmışlar. herkes giremicek nickiyle onay alanlar sadece.. isteyen olursa özel mesajla adresi istesin ya da grubu aratsın nickini belirtip katılmak istesin hemen onaylarım...
çok güzel düşünmüşsün canım ben hemen katılma isteği yolladım vereliniortak
Günaydın kıssslllaarrrr...
günaydn anneler nasılsınız.kaç gündür yazamıyodum.işlerden dolayı.geçmişte çok uzun yainş kötü bi haber yoktur
günaydınn. nerelerdeydin sezen dünfaceden bakıyım siteyi bulursam arkadaşlık isteği yollıycam cnmm sezen diye anlarsın zatenn
günaydın canımm.günaydn anneler nasılsınız.kaç gündür yazamıyodum.işlerden dolayı.geçmişte çok uzun yainş kötü bi haber yoktur
evet kalabalıklaşınca daha ii olur kaydirigubbakcemile2onayladım canım :)
biraz kalabalıklaşalım güzel olacak..
Günaydın kıssslllaarrrr...
günaydınn. nerelerdeydin sezen dün
günaydın canımm.
evet kalabalıklaşınca daha ii olur kaydirigubbakcemile2
günaydın canım
haaa şöyle kızlar yaaa neydin dün öle topiğin hali ohaoldumsmile
ben de gönderdim arkadaşlık isteği kabul edilmedi galiba
dün hiç halim yoktu canımm ya evde yattım bütün günn bugün iyiyim canım sen nasılsın?
ettim hayatım hoşgeldinn :)ben de gönderdim arkadaşlık isteği kabul edilmedi galiba
günaydınn, uykusuz bir gece daha 5 ten beri ayaktayım..
dün sabahtan arkadaşımla hastaneye gittik muayene olacaktı yanında gittim ben de. sonra da eve geldim baktım net yoktu, yattım bütün gün tv izledim ama canım çok sıkıldı. biraz da yorulmuşum bilgisayarı açmaya halim bile yoktu o yüzden giremedim. midem de çok bulandı ne yaptıysam ne ettiysem bana mısın demedi geceyi zor ettim yani..
nalancım valla merak ettik seni aklıma neler geldi yazmak bile istemiyorum o yüzden migren dediğine kusura bakma ama sevinir gibi oldum.. çok geçmiş olsun ilaç kullanamamak çok kötü o durumda. bulantıların da yeni başladı demek çok ilginç seni çok iyi anlıyorum canım ben geçiyo dedim geçen gün ama yok malesef hala tüm ihtişamıyla yerinde duruyor bulantılarım..
yeni gelen arkadaşlarımıza da hoşgeldin diyorumm.
günaydın kızlar
bende nefes darlığı başladı kızlar en ufak hareketimde nefes nefese kalıyorum aramızda böle olanlar varmı acaba
annemin dediğine göre kız ağır olurmuş o yüzden anneyi yorarmış yerimseniben
yani annemin dediğine göre kızmış gerçi benimde içime doğuyordu kız diye ama hayırlısı sağlıklı olsunda
dün çok yorgun ve uykusuzdum uykudan gözlerimi açamadım yatabildiğim kadarıyla yattım işyerinde ne kadar yatılabilirki bi kaç ay sonra çıkmayı düşünüyorum temmuza çıkarım galiba çünki çok zorlanıyorum bende bide migren var eğer tutarsa çok kötü olurum korkumdan moralimi her zaman yüksek tutmaya çalışıyorum kafama hiçbişey takmıyorum inş allahım 9 ay başım ağrımaz :sinifsinif:
günaydin hanimlar nalan gecmis olsun canim merak etmistim seni herkeste farkli farkli demeki allah kolaylik versin bijoux canim sende dün yoktun demek netin yoktu o uykusuzluk bendede var bir gün güzel uyuyorum üc gün sabahi sabah ediyorum esracim o rüyalari hepimiz görüyoruz merak etme ben normalde rüyalarimi hic hatirlamam ama bu dönemde acayip acayip rüyalar görüyorum unutmuyorumda birisi canim sen nasilsin sen heralde ikili test yaptirmiycaksin bende yaptirmayi düsünmüyorum haftaya doktora gidicem konusucam daha detayli ögrenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?