2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen canım ben de evde olanlara imreniyorum ama sabır diyorum inşallah zaman çabuk geçer de biz de evimizde dinleniriz bol bol..
sabah alarm çalmasın diye dua eder oldum :kedi:
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

bende canım büyük bir sabırla bekliyorum bi işten çıkıyım akşama kadar yatıcam uyucam artık pazar günlerini iple çeker oldum
amin anım amin

çok güzel düşünmüşsün canım ben hemen katılma isteği yolladım vereliniortak

bende canım büyük bir sabırla bekliyorum bi işten çıkıyım akşama kadar yatıcam uyucam artık pazar günlerini iple çeker oldum
amin anım amin
pazar günlerinde evde olup dinlencem diye plan yaparım sonra da ya gelenim olur ya da mecburiyetten ben giderim. hiç dinlenemedim doğru düzgün. :umursamaz: inşallah işten çıktıktan sonra bol bol dinleniriz

günaydın kızlar nalancım çok geçmiş olsun canımm seni çok merak ettikk hep andık adını geçmişte okuduysan propta çok üzüldü senle konuşamadan gitti diye ama inş.haftaya gelicek oda bulantıların yenimi çıktı ayy ben geçsin diye bekliyorum artıkk işimiz zor valla

faceden bakıyım siteyi bulursam arkadaşlık isteği yollıycam cnmm sezen diye anlarsın zatenn

günaydn anneler nasılsınız.kaç gündür yazamıyodum.işlerden dolayı.geçmişte çok uzun yainş kötü bi haber yoktur

onayladım canım :)

biraz kalabalıklaşalım güzel olacak..

günaydn anneler nasılsınız.kaç gündür yazamıyodum.işlerden dolayı.geçmişte çok uzun yainş kötü bi haber yoktur

başakcım iyiyiz cnmm ne olsun bulantılarım devam tiksintim devam ay ne biliyim geçicek diye bekliyorum face varsa 2010 kasım annelerine gelin kızlarr

faceden bakıyım siteyi bulursam arkadaşlık isteği yollıycam cnmm sezen diye anlarsın zatenn
günaydınn. nerelerdeydin sezen dün
günaydın canımm.
onayladım canım :)

biraz kalabalıklaşalım güzel olacak..
evet kalabalıklaşınca daha ii olur kaydirigubbakcemile2
Günaydın kıssslllaarrrr...

günaydın canım

haaa şöyle kızlar yaaa neydin dün öle topiğin hali ohaoldumsmile

dün hiç halim yoktu canımm ya evde yattım bütün günn bugün iyiyim canım sen nasılsın?

dün hiç halim yoktu canımm ya evde yattım bütün günn bugün iyiyim canım sen nasılsın?

geçmiş olsun canım. benimde 3 gündür hiç halim yok ceset gibiyim. bademciklerim şiş. öksürmekten her yerime kramplar giriyor artık

ben de gönderdim arkadaşlık isteği kabul edilmedi galiba
ettim hayatım hoşgeldinn :)

ben az sonra çıkıcam, gruba girmek isteyen arkadaşlar özel mesajla adlarını yazarlarsa bana ben de oradan onaylarım. herkes girmesin di mi titiz olmak lazım :lepi:

daha sonra uğraşırım düzenlerim fotolar eklerim ordan da paylaşım yaparız..

valla yazmayı çok istedim ama nedense elimi kaldıracak halim yoktu, ilk defa böle oldum migren beni acayip sarstı bide üstüne bu bulantılar, kusmuyorum ama sanki midem hiç bi şi hazmetmiyor gibi, her şey kursağımda tuhaf bi şi, en kötüsüde şu koku alma buzdolabı ne kötü kokuyo bana bi bilsen oooffff...

demek 3 ayı doldurana kadar devam edecek senin bu bulantıların cnm, allah kolaylık versin valla çok zor bi durummuş, sen bide baştan beri bölesin...

bendede iş yaptıktan sonra nefes darlığı oluyo, bide akşamları uyumaya gittiğimde burun deliklerim tıkanıyo nefes alamıyorum o da çok kötü ama dikkat ettim hep akşamları oluyo..

çok saol cnm kusura bakmayın valla haber verecek gücüm bile yoktu hep yattım desem yalan sölemiş olmam, pazar günü eşim dışarı çıkalım biraz hem alışveriş yapmış oluruz dedi, valla yarım saate pilim bitti oturacak yer aradım, kendimi eve zor attım valla...
eşimde dalga geçio "ah ah sen bu hallere düşecek insanmıydın, alışveriş mağazaları nasıl satış yapacak sensiz" die...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…