yaa sıkılıyorum.. doktor izin verirse yuzmeye başlayacagım p.tesıden itibaren.. hergun 1 saat düşünüyorum..
doktor risk kalmadı dedi ilacı bır e düşürdu... bu hafta netleşecek cuma gunu.. eger izin verise başlayacagım.. eşimde gıt deyıp duruyor yuzmeye
naptiniz hanimlar bugün kizimin dogum günü 13 yasina girecek aksam tatli yaptim bugün okula götürdü genelde kutlama yapardik bu sene hic gözüm kesmiyor misafir bile almiyorum ugrasicak halim yok cok tembellestim vallamirmirmirmir
Yüzme çok güzel bak.Hem de çok faydalı.Yaz gelse de ben de yüzsemboshayallersmile
bende haziranı bekliyorum yazlığa bi gitsemm ohh annemde yanımda 2 ay rahat edicemm
Evet tatlım iş yoğunluğu glen giden de bitmek bilmedi maalesef
evet nalan denk gelemedik bayadır benim işler günü günü tutmuyor hergün farklı yani
bende iyiyim iyi gidiyor bu aralar
bu arada kızlar pantolonlarım olmuyor demiştim yaa
rodi den 3 tane beli lastikli bağcıklı pantolon aldım
2-3 ay idare eder beni sanırımsempatiksalakcinni
Ben koca göbekli olup çıkacam bu arada nasıl denize gireceksem.:roflol:Girerim dayanamam
ii olmana sevindim cnm, sen bu aralar baya yoğunsun farkındayım arada bi uğruyorsun, ama olsun slm vermen ve ii olduğunu sölemen bile güzel...
ya benim pantolonlarda olmuyo, bende ödemde oldu zaten hep oluyordu şimdi daha bi coştu valla balon gibi olucam bu gidişle... hem ene hem öne gidiyo karnım...
bu zamana kadar yoktu migrenim ama hamişlikten çıkarsa onu bilemem ayy ialçta içilmiyo çok zor
popomuda kaşıdımm cnmmmm
aman sus dilini ısır sakın olmasın, feci bi şi migrenli olmak allah kimseye vermesin, ilaç alamamak daha feci...
ay suss kendine nazar etme seninde nalan gibi sonradan çıkmasın allah korusun
naptiniz hanimlar bugün kizimin dogum günü 13 yasina girecek aksam tatli yaptim bugün okula götürdü genelde kutlama yapardik bu sene hic gözüm kesmiyor misafir bile almiyorum ugrasicak halim yok cok tembellestim vallamirmirmirmir
Evet tatlım iş yoğunluğu glen giden de bitmek bilmedi maalesef
evet nalan denk gelemedik bayadır benim işler günü günü tutmuyor hergün farklı yani
bende iyiyim iyi gidiyor bu aralar
bu arada kızlar pantolonlarım olmuyor demiştim yaa
rodi den 3 tane beli lastikli bağcıklı pantolon aldım
2-3 ay idare eder beni sanırımsempatiksalakcinni
hastanelik bi kere oldum allahtan bunca senedir o zamana kadar migren olduğunu annamamıştım zaten, nie sabaha kadar kusuyorum die merak ediyordum, annemde kızıyordu mideni üşütüyorsun hep ondan oluyo die, meğer migrendenmiş onu sonradan öğrendim, o zamandan beride hep ilaç kullanıyorum, ağrı başladığı anda almazsam hemen yayılıyo ve sonra ilaçta alsam geçmio...
haklısın çalışırken daha da zor, ben çalışırken tutardı bazen kafamı kaldıracak halim olmazdı valla telefon çalardı o kafamı içinde resmen inliyodu yada arkadaşlar konuşurlar sanki bağırarak konuşuyorlar gibi olurdu, allah seni korusun cnm inş. tetiklenmez migrenin...
en güzeli migrenin tuttuğunda karanlık bi odada yatmakmış, en ii o gelio denedim gerçekten öle, tabi hemen düzelme olmuyo ama bi nebzede olsa azaltıyor ağrıyı ve bulantıyı...
kızlar bıraz önce ebru şallı nın programını izledim.. 4 aylık hamile nasıl hareketler yapıyor.. bende yapsam nasıl olur acaba... spor vs...
Yüzme çok güzel bak.Hem de çok faydalı.Yaz gelse de ben de yüzsemboshayallersmile
aman boşverr keyfine bakk bidahamı hamiş kalıcan
Doğru kız valla bir daha hamiş kalmam iksi bana yeterhihoyyyt
Bu arada ben de facebooktaki gruba istek yolladım.İsmimi de özel mesajla yazdım
kızlar ben çıktım.. eşim geldı.. herkese byy.
özleyecegım sızleri
Begümcüm zararlı olduğunu hiç sanmıyorum.Tüm doktorların önerdiğini de biliyorum.Tüm vücut kasları çalışıyor,bebkler de daha huzurlu olurmuş.Çok görüyorum ben hamile iken denize giren
Hem şu ünlüler de pek anlatır ya.Hamileyken bol bol yüzdüm diye:roflol:
nice mutlu yıllara inş. ailesiyle birlikte, benim adımada kutla doğum gününü cnm, yanaklarından öpüyorum...
Herzlichen glückwunsch zum geburtstag...a.s.
Begümcüm zararlı olduğunu hiç sanmıyorum.Tüm doktorların önerdiğini de biliyorum.Tüm vücut kasları çalışıyor,bebkler de daha huzurlu olurmuş.Çok görüyorum ben hamile iken denize giren
Hem şu ünlüler de pek anlatır ya.Hamileyken bol bol yüzdüm diye:roflol:
evet çağla şikel bütün yaz yüzdü valla ne güzell bebişinide normal doğuruverdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?