2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yüzme çok güzel bak.Hem de çok faydalı.Yaz gelse de ben de yüzsemboshayallersmile

nice mutlu yıllara inş. ailesiyle birlikte, benim adımada kutla doğum gününü cnm, yanaklarından öpüyorum...

Herzlichen glückwunsch zum geburtstag...a.s.

ii olmana sevindim cnm, sen bu aralar baya yoğunsun farkındayım arada bi uğruyorsun, ama olsun slm vermen ve ii olduğunu sölemen bile güzel...

ya benim pantolonlarda olmuyo, bende ödemde oldu zaten hep oluyordu şimdi daha bi coştu valla balon gibi olucam bu gidişle... hem ene hem öne gidiyo karnım...

hem ene hem öne :roflol:aynı bennnn

ay suss kendine nazar etme seninde nalan gibi sonradan çıkmasın allah korusun

allah korusun. nazarlardan esirgesin rabbim

canım rabbim kızına doğacak bebeğine hayırlı ömürler versin. sana hayırlı evlat olsunlar inş.

ne kadarmış canım pantolonlar fiyat ne

evet canım ilacı ağrı yayılmadan içmediysen etki etmiyor. karanlık odayı evdeysem eğer yaparım bende. ama iş yerinde tuttumu ağlar dururum :sinifsinif:

kızlar bıraz önce ebru şallı nın programını izledim.. 4 aylık hamile nasıl hareketler yapıyor.. bende yapsam nasıl olur acaba... spor vs...

o şallı yine mi hamile sempatiksalakcinni

Yüzme çok güzel bak.Hem de çok faydalı.Yaz gelse de ben de yüzsemboshayallersmile

bende yüzme öğrenmek istiyorum. ama korkuyorum da. yüzmek rahmi kasmazmı bacak hareket edio ya suda.

Begümcüm zararlı olduğunu hiç sanmıyorum.Tüm doktorların önerdiğini de biliyorum.Tüm vücut kasları çalışıyor,bebkler de daha huzurlu olurmuş.Çok görüyorum ben hamile iken denize giren
Hem şu ünlüler de pek anlatır ya.Hamileyken bol bol yüzdüm diye:roflol:

evet çağla şikel bütün yaz yüzdü valla ne güzell bebişinide normal doğuruverdii

evet çağla şikel bütün yaz yüzdü valla ne güzell bebişinide normal doğuruverdii

normal zamanda öğrenemediğim yüzmeyi hamişken öğreneyim bari. bende çok istiyorum yüzmek ahh bide bilssemm kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…