2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde kasımmı koysakk:roflol:

dedmin adı kasım o niyet koyarmışım bende aklinialirimsmile

Allah korusun yakalanmam inşallah canım. bi yandan çalışıyorum ben çok zor olur yaa izinde vermiolar klava: çoğunda hastaneye yatıorum ben miğren krizlerinde eyvahedigeldismile

ben çıkıyorum kızlar. arkadaşıma kahvaltıya gidicem sonra da misafirler gelicek oturucaz. kendinize çok iyi bakın. nalan canım tekrar çok geçmiş olsun geri dönmene sevindim..

hadi canım sana afiyet olsun kahvaltı dedin nasıl acıktım bilemezsin :kedi: ohh domates salatalık yumurta ...... cokacimcoook

çok geçmiş olsun.kızkardeşimden migreni bilirim.onun yaşadıklarını düşününce seni çok iyi anlıyorum.mide bulantıların migrenden de olabilir bence

çok saol, yok migren bulantıları vücut safrayı çıkartana kadar devam ediyor, sonra geçiyor bende, migreni tetikleyende o safra herhalde, ben senelerdir bu ağrıyı çektiğim için o bulantıları ve baş ağrılarını çok rahat ayırt edebiliyorum artık, dediğim gibi öldürmüyo ama süründürüyo, ilaç almadan gerçekten çok zormuş, inş. bi daha tutmaz...

şimdi böle tuhaf bi bulantı var, yemek yesemde yemesemde bulantı yapıyo, su içsem bulantı yapıyo, sürekli çıkartacak gibiyim ama çıkmıyo bi tuhaf yani...

kağan kocatepede bu haftalar migren ağrısını tetiklermiş ilerki aylarda düzelirmiş ama bu aylar hamişlikten oluyomuş

GÜnaydın anneler nasılsınız,;?
Ben gÜne yoĞun baŞladım umarım sonrası sakın olur
nalan geldıĞıne sevındım canım geÇmıŞ olsun

ben aynıyım halsizlik bulantı tiksinme ağızdaki bozukluk hala devam ediyo maleseff düzelemedim daha

allah yardımcın olsun valla çok zormuş cnm, o ağızdaki bozukluk bendede var hatta son zamanlarda sanki daha bi arttı, böle sürekli metal tadı var ağzımda çok tuhaf, yediklerimin tadı ağzımda hiç kalmıyo desem yalan olmaz...

bende aynıyım yerken güzel ama yedikten sonra ağzımın tadı bozuluyo metal tadı oluyo ağzımda

ben çıkıyorum kızlar. arkadaşıma kahvaltıya gidicem sonra da misafirler gelicek oturucaz. kendinize çok iyi bakın. nalan canım tekrar çok geçmiş olsun geri dönmene sevindim..

çok saol cnm benim, hadi sana afiyet olsun şimdiden, ve tabii misafirlerinle ii sohbetler tatlım...

bana yemek olsun valla sempatiksalakcinni ne ağzım metalik tat alır ne bişe :kedi: kendimi ömrüm boyunca böyle görmemiştim kaydirigubbakcemile3

kağan kocatepede bu haftalar migren ağrısını tetiklermiş ilerki aylarda düzelirmiş ama bu aylar hamişlikten oluyomuş

hadi ya o yazıyı bende bi okuyayım bari.. araştırmacı arkadaşım benim çok saol...

GÜnaydın anneler nasılsınız,;?
Ben gÜne yoĞun baŞladım umarım sonrası sakİn olur
nalan geldİĞİne sevİndİm canım geÇmİŞ olsun

çok saol cnm, bende seni gördüğüme sevindim valla nasılsın, ne zamandır denk gelemiyoruz sende yoğunsun bu aralar herhalde...

bende aynıyım yerken güzel ama yedikten sonra ağzımın tadı bozuluyo metal tadı oluyo ağzımda

aynen bendede öle valla, hani böle ıspanak yedikten sonra bi tat kalır ya normalde, onun gibi bi şi sanki...

naptiniz hanimlar bugün kizimin dogum günü 13 yasina girecek aksam tatli yaptim bugün okula götürdü genelde kutlama yapardik bu sene hic gözüm kesmiyor misafir bile almiyorum ugrasicak halim yok cok tembellestim vallamirmirmirmir

nice senelere cnmm allah kızına ve yeni doğacak bebişine uzun ömürler versin bende çok tembelimm ya ne olucak böyle sanki 9 aylık hamişimde doğumu bekliyo gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…