2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saat 11 oldu bi türlü 12 olmadı haaa ohaoldumsmile
acımdam ölücem :1ninca:

begüm sagol canim rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bebekler dogana kadar zaman gecmiyor ama dogduktan sonra zaman hemen geciyor benim kiz sanki dün dogdu bugün boyuma yetisti benmi dogurdum benmi büyüttüm anlamadim

hem ene hem öne :roflol:aynı bennnn

ya sezen bi tuhaf oldum ya sorma balon gibiyim sanki

ben zaten 3 sene önce 98 kiloya kadar çıkmıştım, daha önce 55 kiloydum, iş hayatı, evlilik, doğum kontrol hapı, kürtaj derken maalesef bu kiloya çıktım, tabi boğazdan da hiç kesmedim bu arada itiraf etmeliyim yani, o kilodayken bile çok azcık bi göbüş olmuştu yok denecek kadar azdı yani, sonra rejime başladım haftanın 3-5 günü spor yapıyom (koşu bandı aldık eve) yediklerime dikkat ediyom yok olmuyo 1,5 senede anca 73 kiloya düştüm ama göbüş gitti, eşim 2,5 ayda 25 kilo verdi ben 1,5 sende düşün ben ondan daha az yediğim ve daha fazla spor yaptığım halde...:gitme:

sonra kasımda ameliyat oldum 1 hafta sonra 76 sonraki ay 78, hop kilolar geri gelmeye başladı, ay sinir oldum şimdi hamilelikte ne kadar olcam bakalım, dr.um tsh da sorun var ondan dio, tsh ın yüksek olması ödemde yapıyormuş onun için hamileliğin başından beri ilaç kullanıyorum, gebelikten sonrada bi endokrin uzmanına gidip testleri yaptırcam, inş düzelirim ya... nie böle oldum annamadım valla...

ebru salli bebegi neresine sakliyor benim göbegim onun bes katidelikafadulden

anladım cnm bende balık etliyim zayıf değilim oğlumada 70 le hamiş kaldım 90 küsür lerle doğurdum ama doğumdan sonra kendiliğinden 70 oldum gene o yüzden hamişlikte aldığın kiloyu takma düm doğum yapan arkadaşım 100 küsürle doğuma girdi ama bebişi o kadar tatlıkii anneyide gördüm hemen şişliği inivermişş hamişteki hali yok doğumdan sonra hızla kilolar gidiyo cnm önemli olan bebişler sağlıklı olsun

görüşürüz tatlımm bayanssulusmile

çok hevesim var işte. ama konyada havuza gitmek. hele ki yüzme öğrenmek çok pahalı yaaa

bizim burdada kadinlara ait yüzme havuzu var gide gele yüzmeyi ögrendim simdi cok güzel yüzüyorum ama hamileyken korkarim yüzmeye bebege birsey olur diye:1no2:

Geçmiş olsun canım.a.s.Normal başağrısı bile bizi mahvedebiliyor.Seninkini düşünemiyorum

saol valla cnm, allah hiç birinize vermesin öle bi ağrı, migreni olanlarında migreni tetiklenmesin inşallah... sinirsel diolar ama arada kafasına görede tutuyo işte tuhaf bi şi yani...

bizim burdada kadinlara ait yüzme havuzu var gide gele yüzmeyi ögrendim simdi cok güzel yüzüyorum ama hamileyken korkarim yüzmeye bebege birsey olur diye:1no2:

korkuyosan yüzme suya gir çık suda masaj etkisi yapar rahatlarsın ördek gibi cup cup yapp:roflol:

aminnn canım inşallah biz de görürrüz. büyüyüpte boyumuz kadar olduklarını :Saruboceq:

inşallah düzelirsin canım. sıkma o kadar. hamilelik bitince diyet topiğine geçicez zaten hep beraber. sağlığın iyi olsunda yeter ki

acıktınmı kraker filan al yanına açlığını bastırır

domatesim var zaten bilmiyorumkismile hep onu yiyiom. her gün en az 1 kilo :roflol:

ben kizima hamile kaldigimda 49kiloydum 67kiloyla doguma gittim sonra 53kiloya düstüm kizimdan sonra cok tedavi gördüm iki kere kürtaj oldum simdi 59kiloyum kacc kilo alirim bilmiyorumCADIARZU

maşallah maşallah

aynı benim gibi bende ağlardım valla, bu arada ebru şallı 4 aylıkmış ama hiç göbük yok hatunda valla, he bu arada yüzme hamişler için en ii spor dio dr. lar cnm imkanın varsa mutlaka yüz derim...

aynı benim gibi bende ağlardım valla, bu arada ebru şallı 4 aylıkmış ama hiç göbük yok hatunda valla, he bu arada yüzme hamişler için en ii spor dio dr. lar cnm imkanın varsa mutlaka yüz derim...

aa hamilemi gene oda gelsin buraya kasım annesi sayılır oda:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…