- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
Evet tatlım iş yoğunluğu glen giden de bitmek bilmedi maalesefhoşgeldin barayscımm hayırdır ne yoğunluğu bu işmi
hadi ya o yazıyı bende bi okuyayım bari.. araştırmacı arkadaşım benim çok saol...
çok saol cnm, bende seni gördüğüme sevindim valla nasılsın, ne zamandır denk gelemiyoruz sende yoğunsun bu aralar herhalde...
aynen bendede öle valla, hani böle ıspanak yedikten sonra bi tat kalır ya normalde, onun gibi bi şi sanki...
Allah korusun yakalanmam inşallah canım. bi yandan çalışıyorum ben çok zor olur yaa izinde vermiolarklava: çoğunda hastaneye yatıorum ben miğren krizlerinde eyvahedigeldismile
naptiniz hanimlar bugün kizimin dogum günü 13 yasina girecek aksam tatli yaptim bugün okula götürdü genelde kutlama yapardik bu sene hic gözüm kesmiyor misafir bile almiyorum ugrasicak halim yok cok tembellestim vallamirmirmirmir
benimde 2 gündür ensem ağrıyo yatışımdanmıdır nedirr bende migren yok ama
slm kızlar nasılsınız... son defa gireyım dedim.. eşimi bekliyorum.. benı almaya gelecek.. sizi bir göreyım nasılsınız..
yatışından olabilir canım bende de oluyor bazen.
miğrensiz bir kadın olmak büyük bir lütuf bence
valla ense ağrısı ile başlıyo benim migren inş. migren değildir cnm...
Günaydın kızlara.s. Daha önce benim de ağzımda tatsızlık vardı.Yedikten sonra ağzım garip oluyordu.Geçti şimdi.Birkaç haftadır rahatım.Ben de iştahlıyım.Özellikle meyveye.Ttalı hala yiyemiyorum
vın alıcaktın almadınmı cnmm yeni evine geliyosun demek güle güle otur yeni evinde
canım bır yerleşeyım o taraftan alırım... burada hiç olanagım yok.. daha almadım.. evınde eksıkleri var.. yavaş yavaş çözerım.. bırde bulundugum bölgede çekip çekmeyecegını araştırmam gerekıyor.. temızlık vs. derken vaktım olmadı daha almaya..
ay suss kendine nazar etme seninde nalan gibi sonradan çıkmasın allah korusun
allah korusun valla bende öle dedim dedim bak noldu... dilini ısır cnm...
kızlar bıraz önce ebru şallı nın programını izledim.. 4 aylık hamile nasıl hareketler yapıyor.. bende yapsam nasıl olur acaba... spor vs...
sagol canim insallah hep beraber bebeklerimizin dogumunu büyüdügünü burda paylasmak nasip olur ne güzel olur dimi keske biran önce gelse o günler bebek kokusunu özledik:ecrin_bebek::ecrin_bebek:nice senelere cnmm allah kızına ve yeni doğacak bebişine uzun ömürler versin bende çok tembelimm ya ne olucak böyle sanki 9 aylık hamişimde doğumu bekliyo gibiyim
nice güzel mutlu yıllara kızına
herşey gönlünden geçtiği gibi olur inş.
kızlar bıraz önce ebru şallı nın programını izledim.. 4 aylık hamile nasıl hareketler yapıyor.. bende yapsam nasıl olur acaba... spor vs...
aa sen yapma düşük riskin vardı ne olur ne olmaz daha erken otur yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?