herkes ditmiş timse yasmıoo:gitme:
ben de didiyorum cnm saat 1 bucuk ta görüşme üzere
kendinize iyi bakın
yemeğimi yedim de geldim :)) işlerim vardı onları da toparladım oh çok şükür...
ağda işini sormuşsunuz hemen nasıl yaptığımı yazayım..
ben bikini bölgesini en son eldivenle (yolarak) almıştım o zaman 6 haftalık hamileydim işte ama canımdan can gitti. bir dahakine kuzenime ya da ablama ağda yaptırıcam. kendim yapamıyorum.
bacaklarıma ağda yapıyorum, koltuk altı da ya epilasyon ya da eldiven hangisi kolayıma gelirse..
doktora gitmeme 1,5 hafta kaldı.. gitmeden ablamı bi ziyaret etmem lazım :)))
afiyet olsun cnmm facede 9 kişi olmuşuz baktınmııı
sağol canım, şimdi girdim faceye bakıyorum hemen
ama tanıyamadım ya kimseyi
uyuz oldum açmıyor faceyi,
tartışmalar bölümünde konu açılmış sanırım rumuzları yazalım diye kimse yazmamış mı?
ben soğuk ağda kağıtlarını küçük küçük keserek yapıyorum gayet güzel alıyor çok fazla acımıyor veya bana öyle geliyor. her seferinde az bir bölgeyi aldığım için herhalde çok canım yanmıyor.
oraysss faceye gir adını yaz kızzzz hangisi sensinn
giricemde canım face e girdiğim zaman bende kayıtlı olan arkadaşlar a bildirim falan göndermiycek yada ark lar görmüycek demi
çünki hangi adrese üye olsanda hepsini gösteriyor onuda benim kyıtlı olan ark lar görüyor görmesini istemiyorum
giricemde canım face e girdiğim zaman bende kayıtlı olan arkadaşlar a bildirim falan göndermiycek yada ark lar görmüycek demi
çünki hangi adrese üye olsanda hepsini gösteriyor onuda benim kyıtlı olan ark lar görüyor görmesini istemiyorum
hemen profilden silersin o zaman görünmez canım
hemen profilden silersin o zaman görünmez canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?