2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız hisseden yok galiba

kızlar bebişlere bişeyler almaya başladınız mı ben artık almak istiyorum yaaaaaaa:lepi:

çok erken diye düşünüyorum hele cinsiyet, belli olsun o zmaan inş. başlarız
gerci bizimkiler örgüler örmeye başladılar ama:)

çok erken diye düşünüyorum hele cinsiyet, belli olsun o zmaan inş. başlarız
gerci bizimkiler örgüler örmeye başladılar ama:)

teocum karnının büyümesi doğal kiminin iç karnı büyük olurmuş çok çıkmazmış demek senin içi okadar büyük değil hemen göbişin çıkıverdi bizim bi akraba 9 aylık hamişken 4 aylık gibi duruyodu karnı pek belli olmazdı

ayy cok sağol eren cim ya rahatladım biraz ya içime çekmekten bir hal olmuştum artık

ben daha bi şi almadım, geçen sefer bi akrabamız patik almıştı, düşük yapınca patikleri gördükce ağladığım için onları doğum yapan bi arkadaşa verdim atmaya kıyamamıştım, bu sefer temkinliyim, son aylara kadar bi şi almam pek...

bakteri erken doğuma neden oluyomuş geçmezse

biliyorum ama bu benim idrarımın içinde değil dışardan idrarıma karışmış, dr. um öle dedi ama ne olur ne olmaz biz yinede tekrarlayalım işi şansa bırakmayalım dedi

peki normalde bu idrar testi sadece 1 kere mi yapılıyor gebelik boyunca? yani 1 kere temiz çıkarsa bi daha yapılmıyormu?

bilmiyorum cnm ben bi kere yaptım benimde zararsız bakteriydi ilaç kullandım bidaha demedi doktorum yap diye ilerde yaptırırmı onu bilmiyorum bende

ama daha 7+6
bu kadar zamanda hemen göbişim çıktı
kilom da aynı
çok aferdersiniz kabızlığımda yok beni düşündürüyor acıkcası

benimde göbiş var cnm boşver, kız biz ebru şallımıyız göbiş çıkmasın tabi çıkıcak, boşver sal gitsin takma kafana keyfini çıkart...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…