kız hisseden yok galiba
kızlar bebişlere bişeyler almaya başladınız mı ben artık almak istiyorum yaaaaaaa:lepi:
çok erken diye düşünüyorum hele cinsiyet, belli olsun o zmaan inş. başlarız
gerci bizimkiler örgüler örmeye başladılar ama:)
kız hisseden yok galiba
kızlar bebişlere bişeyler almaya başladınız mı ben artık almak istiyorum yaaaaaaa:lepi:
hayır canım almadım ama benim yerimde olsan hiç dayanamazsın bebiş eşyası satıyorum bennn mağazamdaa.s
yaa beslenme alışkanlığım tamamen değişti ben etcil bir insandım şimdi bolbol meyve seb ze cekiyor cnm haa bir de hamurişi
inanın havuç yiyemiyorum süt içemiyorum agzıma şeker tadı geldiği için sizdede varmı öloe şeyler
aynennn canım meyce olarak da ama ekşi oalnları canım istiyor havucu denedim çok kötü oldum birdahada ağzıma alamadım
evet süt problem olmaya başladı bende de dün kahvaltı yaparken ohh dedim ilk defa bulantım yok sütümü içerken çok afedersiniz birden bi öğürtü şimdi süt içemiyorum sütü ağzıma aldığım anda aynı şey oluyor :sinifsinif:
anladım cnm bendede vardı bakteri bende fitil kullandım bide toz içtim
kız hisseden yok galiba
hayır canım almadım ama benim yerimde olsan hiç dayanamazsın bebiş eşyası satıyorum bennn mağazamdaa.s
aynennn canım meyce olarak da ama ekşi oalnları canım istiyor havucu denedim çok kötü oldum birdahada ağzıma alamadım
evet süt problem olmaya başladı bende de dün kahvaltı yaparken ohh dedim ilk defa bulantım yok sütümü içerken çok afedersiniz birden bi öğürtü şimdi süt içemiyorum sütü ağzıma aldığım anda aynı şey oluyor :sinifsinif:
sen bebiş kıyafetlerini indirimli alırsın ne güzel çalışanlara indirim oluyo dimi
allahtan zararlı bi bakteri değilmiş onun için ilaç yazmadı ama nolur nolmaz die 1 ay sonra tekrarlayalım dedi öle cnm...
teocum karnının büyümesi doğal kiminin iç karnı büyük olurmuş çok çıkmazmış demek senin içi okadar büyük değil hemen göbişin çıkıverdi bizim bi akraba 9 aylık hamişken 4 aylık gibi duruyodu karnı pek belli olmazdı
ayy cok sağol eren cim ya rahatladım biraz ya içime çekmekten bir hal olmuştum artık
benimde çıktı valla boşverr çıksınlarr sen 2010 ekim anneleri topicine bak 4 haftalık hamişken göbek resimlerini koymaya başlamışlardıı
kız hisseden yok galiba
oh ne guzel e gelelim alalım o zaman
hem senin içinde hem guzel hem eziyet oluyordur
bafo facebook varsa bijoux 2010 kasım anneleri grubu kurdu oraya gel birbirimizi tanıyoruz
sen bebiş kıyafetlerini indirimli alırsın ne güzel çalışanlara indirim oluyo dimi
evet canımmm izmir e yolunuz düşerse beklerimmm indirm yaparım:enbuyukkk: kk'lılara
bakteri erken doğuma neden oluyomuş geçmezse
evet canımmm izmir e yolunuz düşerse beklerimmm indirm yaparım:enbuyukkk: kk'lılara
uzağız malesef yakın olsaydık evet çok güzel olurduu ama yol parasıyla aynı hesaba denk gelir
biliyorum ama bu benim idrarımın içinde değil dışardan idrarıma karışmış, dr. um öle dedi ama ne olur ne olmaz biz yinede tekrarlayalım işi şansa bırakmayalım dedi
peki normalde bu idrar testi sadece 1 kere mi yapılıyor gebelik boyunca? yani 1 kere temiz çıkarsa bi daha yapılmıyormu?
ama daha 7+6
bu kadar zamanda hemen göbişim çıktı
kilom da aynı
çok aferdersiniz kabızlığımda yok beni düşündürüyor acıkcası
benimde göbiş var cnm boşver, kız biz ebru şallımıyız göbiş çıkmasın tabi çıkıcak, boşver sal gitsin takma kafana keyfini çıkart...
benimde göbiş var cnm boşver, kız biz ebru şallımıyız göbiş çıkmasın tabi çıkıcak, boşver sal gitsin takma kafana keyfini çıkart...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?