2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 6 da gidicem ziyarete o zaman sorarım cnm oda normal istiyodu çünkü telde konuştum sancısı varken tansiyonu düşmüş sezeryana almışlar ayrıntıları soramadım

ay saol tatlım ya, hoş ben sana yetişemedim, ben temizliğe gelen hatunla ilgilenirken sen gitmişsin bende yeni döndüm bilg. başına...

birbirimizin resmini görüyoruz fark o sadece

hııı annadım, neyse ilk fırsatta kaydolmaya çalışim bari, bi kere denedim sıkıldım elli tane soru sormuşlar öle bırakıp çıkmıştım valla...-tatlicadiarzu-

sen nasılsın yaptırdın mı ikili testi geçmişe bakamıcam vaktim kısıtlı biraz sohbet edip çıkıcam canım bebeğin nasıl büyümüştür baya canım

cnm cok sevındım tyolundaymıs hersey
ben yarın yaptıracagım kısmetse tok gel dedı bakalım yarın akşam hem yavruyuda görürüm belki

iyi akşamlar kızlar brawaaa sizlere baya muhabbet edilmiş geçmişi okuyamiyacam malesef .... ikili testimin sonucunu öğrendim kızlar.. şükürler olsun çok iyi.. darısı başınıza annişler

aaaa gözünaydın cnm darısı bizim başımıza inşallah, bende haftaya öğrencen allah kısmet ederse...

[/QUOTE]

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..[/QUOTE]

yaw kız hisseden yokmu:ecrin_bebek:bilmiyorumkismile

15 dk.ya biter inşallah, ilk defa geldiği için uzun sürdü.. yatmaya zamanım kalmayacak gibi görünüyor.. sonra da kocacım gelir vesaire...

Ben kız hissediyorum
bafocum dr a gittim ben kalp atışını duydum keseyide gördüm 15 mayısda kontrolüm var ense kalınlığına bakacakmış dr

geçmiş olsun inşallah bundan sonra daha rahat geçer hamileliğin....

bafooo, bebeklerin isminin altına yazmışsın yanlışlıkla.. herkes ekşi yiyor ve erkek hissediyor, bu arada yabancı forumlarda ekşi tuzlu yiyen için erkek bebeği olacak yazıyor.

15 dk.ya biter inşallah, ilk defa geldiği için uzun sürdü.. yatmaya zamanım kalmayacak gibi görünüyor.. sonra da kocacım gelir vesaire...

akşam için kolay bi şiler pişir bari sende bütün gün helak olmuşundur, benim belim ağrıdı bütün gündür valla, temizlik yapmadım ama yapmış kadar yoruldum nası oldu annamadım...

niye bazı arkadaşlar yaş ve kilolarını yazmamış, en yaşlı ve kilolu ben olduğum halde yazmışım valla...

[/QUOTE]

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..[/QUOTE]

hihoyyyt

selam kızlar nasılsınız. yeni geldim eve geçmişi okudum. çok yorgunum yatıcam biraz. görüşürüz.

Kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz hoşcakalın

iyi akşamlar arkadaşlar yen igirebildim bugün midem berbattt dün kötü bir gün geçirdim demiştim size bahsetmişti eşimde kendimi iyi hissedeyim diğe beni akşam yemeğe götürdü güseldi ama eve gelince ne yediysem çıktı midem nasıl kötüydü kusmak istemedi tuttum kendimi olcak gib değil ne var ne yo çıktı eşimde üzüldü seninle ilgisi yok dedim bugünde devam ediyor rahatsızık midemda yanma var ve bulantı canım hiç bir şey istemiyorr sabahtan bri iki tane kumpir patates yedim sade içinde bişi yok birde acıkma hissi herşey bebişler için sağlıklı olsunlarda katlancaz hepinizi öpüyorum az bulantılı akşamlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…