2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uzağız malesef yakın olsaydık evet çok güzel olurduu ama yol parasıyla aynı hesaba denk gelir[/QUOTE]

buluruz canım bi yolunu teknoloji ilerledi nasılsa dahaaa 7 ayımız var bol bol görüşcez nasılsa

nalancım sabah doğum yapan arkadaşımı sormuşun yeni gördümm 100 kilo üzeri olan sezeryan yaptı cnmm

ben facebook a üye olmaya çalışıyım bari

ya ha facebook ha bura ne fark edecek ki annamadım ben hem burda hem ordamı yazışcaz biri bana anlatsa keşke...

nalancım sabah doğum yapan arkadaşımı sormuşun yeni gördümm 100 kilo üzeri olan sezeryan yaptı cnmm

ya bende 100 kilonun üstüne çıkarsam normal doğum yapamam mı acaba illa sezeryan mı olmam lazım, ooofffff bak yine sinir oldum keşke biraz daha zayıflasaydım ne ii olacaktı yaaa... ben normal doğum istiyorum....

Son düzenleme:
kızlar bana müsade
biraz etrafı toparlayıp sonra da dinlnemyi düşünüyorum akşama 2 3 saate kadar gelirim inş.
kenidinize ve bebişlerinize iyi bakın

ya bende 100 kilonun üstüne çıkarsan normal doğum yapamam mı acaba illa sezeryan mı olmam lazım, ooofffff bak yine sinir oldum keşke biraz daha zayıflasaydım ne ii olacaktı yaaa... ben normal doğum istiyorum....

ben 6 da gidicem ziyarete o zaman sorarım cnm oda normal istiyodu çünkü telde konuştum sancısı varken tansiyonu düşmüş sezeryana almışlar ayrıntıları soramadım

iyi akşamlar kızlar brawaaa sizlere baya muhabbet edilmiş geçmişi okuyamiyacam malesef .... ikili testimin sonucunu öğrendim kızlar.. şükürler olsun çok iyi.. darısı başınıza annişler

nalan bende de bitmedi daha ben yemek yapıcam akşama annem geliyooo, of ya of.

kan testimi ne çıktı hatırlıyomusun

canımcım ben kan testini görmedim doktor aldırttı. 2 li test 4600 çıkmış bu rakam çok iyi merak etme dedi sadece bi de diğer testlerim için genel olarak cevapladı. ben idrar yolumda sorun var sanıyordum yokmuş çok sevindim.... Daha öncede söylemiştim su gibi birşeyler geliuor benden sanırım normal...

anladım canımm darısı bizim başımıza bende haftaya çarş.gidicem

slm kızlar rahatsızdım bayadır gelemiyordum nasılsınız bebekleriniz nasıl bende çok aşırı sancı oldu 1 haftadır yataktan çıkamadım ama şükür şimdi iyim bulantılarımız terk ediyo bizi yavaş yavaş yavrucumda iyi sizlerde ne var ne yok

bugün ebru şallının kulaklarını çok çınlattık:roflol:

e oda hamileymiş biliyormusunuz kızı olucakmıs

iyi akşamlar kızlar brawaaa sizlere baya muhabbet edilmiş geçmişi okuyamiyacam malesef .... ikili testimin sonucunu öğrendim kızlar.. şükürler olsun çok iyi.. darısı başınıza annişler

oy mmaşallah benımde yarın testim hayırlısı ılesengözlerimebaksanab

canım cok sevındımç artık iyice azalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…