inş herkz inş iyi haberlerle gelir
inşallah hava yarında böle güzel olurda gösteriye katılacak öğretmen ve öğrencilerin günü güzel geçer..
İyi akşamlar kızlar, benim karnım o kadar çıktı ki gören 6 aylık hamile sanıyor. yok 3 aylık oldu diyom inanamıyorlar. bide ben tam 3 kilo almışım.. off çok değil mi?
İyi akşamlar kızlar, benim karnım o kadar çıktı ki gören 6 aylık hamile sanıyor. yok 3 aylık oldu diyom inanamıyorlar. bide ben tam 3 kilo almışım.. off çok değil mi?
çok değil ben dün acile gittim.doktoor an az 2 3 kilo alman lazımdı dedi.ama ben sadece 100 gram almışım.ve bütün direncim bebeğime gitmiş.ne yediyem ona yaramış ben hiç bişey almamışım.dün acilde açtım gözümü serumlar felan.ye bol bol.kilolar illa verilir ama sen güçten düşersen daha zor.ye yiyebildğin kadar cokacimcoook
cook gecmıs olsun canımmm
mehaba annecıkler...
ben dogru duzgun gıremıyorum foruma ya hastaydım ya diş sorunu yada mıgde bulantısı neysekı bugun ıyıyım.ama heralde okadar gunun acısı cıkıo bugunde hıc doymuyorum ne yıycegımı sasırdım.
bıde sızde de oluyomu ben hep bebegı merak edıyorum ya bıse olduysa dıye hep korkuyorum Allah korusun.dr. randevumada cok var ıkılı test yaptır ole gel dedı onada daha 20 gun var catlıycam yaaaaaaaaaa
çok değil ben dün acile gittim.doktoor an az 2 3 kilo alman lazımdı dedi.ama ben sadece 100 gram almışım.ve bütün direncim bebeğime gitmiş.ne yediyem ona yaramış ben hiç bişey almamışım.dün acilde açtım gözümü serumlar felan.ye bol bol.kilolar illa verilir ama sen güçten düşersen daha zor.ye yiyebildğin kadar cokacimcoook
kızlar siz biliyormusunuz bilmiyorum ama elinle yüzüne dokunduğun zaman bebekde leke olurmuş yüzünde doğrumu ama elinde bişey varsa
evt aynısı oluyor cıncık cım ama ben kendimi rahat tutmaya calışıyorum Allah ın izniyle bişi olmaz bebişlerimize inş. bişey yedikten sonra yüzüme dokunmaya korkuyorum ya da dokundum mu diye içime hep kurt düşer bnm de
kızlar siz biliyormusunuz bilmiyorum ama elinle yüzüne dokunduğun zaman bebekde leke olurmuş yüzünde doğrumu ama elinde bişey varsa
çok anlamsız bir cümle olmuş anlatamadım kendimi
mesela elin çilek olduysa onuda yüzüne sürdüysen bebğin yüzünde kızarıklık olurmuş sonra gül falan kokladığında bebeğin yanağında gül gibi kızarıklık olurmuş duydunuzmu hiç böle bişey
bnm bir öğrencimin dudak yapısı bozuk
sebebi ise annesi ona hamile iken vişne yemiş ve vişneyi dudagına sürmüş
artık ne kadar doğru bilmiyorum ama
abimin de klunda leke var annem ona hamile iken kırmızı lahana yemiş kolunu kaşımış ondan dolayı oluşmuş ilk 3 ay bu tür şeylere dikkat etmek gerekiyor
zeytin kiraz vişne çilek kırmızı lahana gül bnm bildiklerim bunlar
ben duymuştum ama kesinmi değilmi bilmiyorum bide nelerden olduğunu tam bilmiyorum 9 ay dikkat etmek gerekmiyormu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?